Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

žinau, kaip atrodo neišskalautų miltelių dryžiai cool.gif bet džiovyklė palieka visai kitokius, lyg išdegintus dryžius, kurių jau niekaip nebepanaikinsi. Viena kas gerai, kad tie dryžiai dažniausiai "nepersimuša" per abi puses. Todėl drabužius džiovyklėn kišu išvirkščius. Bet būna, kad pvz kokios apykaklės neišsaugai. aišku, ir su programom vis dar "žaidžiu" - ieškau tinkamiausios. Kas mane erzina, kad neįmanoma sužinot, kokia temperatūra kurioj programoj džiovinimo metu būna aukščiausia.
Jei dabar reiktų rinktis iš naujo džiovyklę, turbūt ieškočiau tokios, kur pats rankiniu būdu galėtum reguliuot džiovinimo temperatūrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 03 31, 10:32)
žinau, kaip atrodo neišskalautų miltelių dryžiai cool.gif bet džiovyklė palieka visai kitokius, lyg išdegintus dryžius, kurių jau niekaip nebepanaikinsi. Viena kas gerai, kad tie dryžiai dažniausiai "nepersimuša" per abi puses. Todėl drabužius džiovyklėn kišu išvirkščius. Bet būna, kad pvz kokios apykaklės neišsaugai. aišku, ir su programom vis dar "žaidžiu" - ieškau tinkamiausios. Kas mane erzina, kad neįmanoma sužinot, kokia temperatūra kurioj programoj džiovinimo metu būna aukščiausia.
Jei dabar reiktų rinktis iš naujo džiovyklę, turbūt ieškočiau tokios, kur pats rankiniu būdu galėtum reguliuot džiovinimo temperatūrą  4u.gif

o kokią jūs turit?
Atsakyti
As skundziausi, kad dziovykle isblukino rubu, patalynes spalvas. Tada dar naudojau ir medvilnes programa, dziovindavo apie 2val blink.gif maniau tai normalu.
Dabar viska dziovinu sintetikos programa, ir nejungiu programis "i spinta". Jungiu vidurine. O jei zinau, kad iskarto po dziovinimo, lyginsiu, tada jungiu "pries lyginima" prigrama. Lygintuve isjungiu garu f-ja ir viskas buna gerai. Daznai ijungiu ir "plunksnele". Su sintetikos programa dziovyna apie 50min, o medvilne 2val. Todel daiktai prarasdavo spalva.

Naudoju tik skysta priemone skalbimui.
Pas mane skalbykle 6kg, bet ji sveria skalbinius, ir ant kai kuriu programu neleidzia skalbti daugiau kaip 3-4kg, t.y. Leidzia, bet nepataria biggrin.gif tai as dabar atsizvelgiu i jos nuomone, ikraunu kiek ji leidzia, pastebejau, kad kai maziau, geriau isskalbia ir dziovykle veliau geriau isdziovyna, kai ne 6kg prikrauta.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 03 31, 12:05)
o kokią jūs turit?

QUOTE(anastazas @ 2012 02 26, 13:44)
tokia

tik pirkta kitur  ax.gif

QUOTE(Mivida @ 2012 03 31, 12:33)
As skundziausi, kad dziovykle isblukino rubu, patalynes spalvas. Tada dar naudojau ir medvilnes programa, dziovindavo apie 2val  blink.gif maniau tai normalu.
Dabar viska dziovinu sintetikos programa, ir nejungiu programis "i spinta". Jungiu vidurine. O jei zinau, kad iskarto po dziovinimo, lyginsiu, tada jungiu "pries lyginima" prigrama. Lygintuve isjungiu garu f-ja ir viskas buna gerai. Daznai ijungiu ir "plunksnele". Su sintetikos programa dziovyna apie 50min, o medvilne 2val. Todel daiktai prarasdavo spalva.

Naudoju tik skysta priemone skalbimui.
Pas mane skalbykle 6kg, bet ji sveria skalbinius, ir ant kai kuriu programu neleidzia skalbti daugiau kaip 3-4kg, t.y. Leidzia, bet nepataria  biggrin.gif tai as dabar atsizvelgiu i jos nuomone, ikraunu kiek ji leidzia, pastebejau, kad kai maziau, geriau isskalbia ir dziovykle veliau geriau isdziovyna, kai ne 6kg prikrauta.

o pas mus medvilnė sukas apie valandą, sintetika - 2 rolleyes.gif Spalvas tausoja po vandens kietumo nuostatų pareguliavimo. Ir tikrai nieks nesusidryžuoja jei darai nepilną išdžiovinimą, tik tada dar papildomai džiaustyt drėgnus rūbus reikia rolleyes.gif bet su "Dėti į spintą" tai visko pasitaiko rolleyes.gif bet gal dar neišmokau kaip reikiant naudotis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 31 kovo 2012 - 11:45
QUOTE(anastazas @ 2012 03 31, 11:38)
o pas mus medvilnė sukas apie valandą, sintetika - 2  rolleyes.gif Spalvas tausoja po vandens kietumo nuostatų pareguliavimo. Ir tikrai nieks nesusidryžuoja jei darai nepilną išdžiovinimą, tik tada dar papildomai džiaustyt drėgnus rūbus reikia  rolleyes.gif bet su "Dėti į spintą" tai visko pasitaiko  rolleyes.gif bet gal dar neišmokau kaip reikiant naudotis  blush2.gif

kaip keistai pas mane medvilnė irgi sukas žymiai ilgiau nei sintetika
Bet man tai ir logiška atrodo, kad ir labiau sintetinis pluoštas bijo aukštos temperatūros, bet išdžiūsta ji kur kas greičiau nei medvilnė.

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 03 31, 12:49)
kaip keistai pas mane medvilnė irgi sukas žymiai ilgiau nei sintetika
Bet man tai ir logiška atrodo, kad ir labiau sintetinis pluoštas bijo aukštos temperatūros, bet išdžiūsta ji kur kas greičiau nei medvilnė.

aš taip suprantu, kad pas mus medvilnė ir nejautrūs audiniai yra džiovinami aukštoje temperatūroje, todėl greičiau nei sintetika arba džinsas g.gif bet ten kažkas vis dėlto ne taip, jei karts nuo karto turim problemų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2012 03 30, 19:07)
Labai pritariu  drinks_cheers.gif

Balti dryziai tai neisskalauti milteliai, gal jus plaunant naudojat zema temperatura, plaunat tik saltu vandeniu todel milteliai visiskai neistirpsta, todel ir lieka milteliu dryziai. Dziovinimo masina gali tik suplesiti, istemti. Jei pasirenkama bloga programa ir susitraukti( vilna). Taip ,kad viska reikia daryti pagal programas ne bele kaip...

Bet džinsus, tai sutraukia labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 03 31, 12:38)
o pas mus medvilnė sukas apie valandą, sintetika - 2  rolleyes.gif Spalvas tausoja po vandens kietumo nuostatų pareguliavimo. Ir tikrai nieks nesusidryžuoja jei darai nepilną išdžiovinimą, tik tada dar papildomai džiaustyt drėgnus rūbus reikia  rolleyes.gif bet su "Dėti į spintą" tai visko pasitaiko  rolleyes.gif bet gal dar neišmokau kaip reikiant naudotis  blush2.gif

tai kaip tie vandens kietumo nuostatai reguliuojami? Pas mus boshas tai nieko panašaus nei instrukcijoje nei džiovyklėje nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulexxx @ 2012 04 03, 12:01)
tai kaip tie vandens kietumo nuostatai reguliuojami? Pas mus boshas tai nieko panašaus nei instrukcijoje nei džiovyklėje nerandu g.gif

jei instrukcijoje nieko nėr, tai nežinau. Tiek galiu pasakyt, kad indaplovėje pas mus buvo įkitą poziciją persukta viena rankenėlė, o džiovyklėje programuojama - 10 kartų spaudėm mygtukėlį "schonen" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 03 balandžio 2012 - 11:14
Pirmą kart girdžiu dėl vandens kietumo? Gal kas jau suradę Eletroluxe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2012 04 03, 12:59)
Pirmą kart girdžiu dėl vandens kietumo? Gal kas jau suradę Eletroluxe? g.gif

tai gal nereikia pas jus to kietumo žiūrėt? Pvz., mūsų skalbimo mašinoj nieko nėr ir nieko nereikia - veikia puikiai jau gal 10 metų be jokių reguliavimų. O vat indaplovėj su džiovykle reikėjo unsure.gif
Atsakyti
Pas mus džiovyklėje atsirado tokia bėda, kad nepasiima vandenio garams. Anksčiau visada pati pasiimdavo, o dabar vis prašo, kad įpilčiau.
Va mano tokia:
http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 03 balandžio 2012 - 12:19