Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(anastazas @ 2012 02 23, 15:23)
pas mus tas pats  drinks_cheers.gif
garantiniam meistrai irgi suvertė bėdą skalbimo mašinai, nes ji sena, ir pasak jų, gali būt viduj prikalkėjus. Bet mistika ta, kad ant virvės kabantys rūbai neblunka  g.gif
tai dabar irgi ieškau programų ir patarimų, visgi džiovyklę turim nepilnus tris mėnesius, gal tikrai dar "neatradom" kaip taisyklingai džiovint  verysad.gif

tikriausiai vis dėlto su džiovykle kokia poblema. Pas mane irgi pablukdavo, bet tik vaikų juodi treningai, kur iš maximos pirkti smile.gif kur is Lindexo - kaip nauji lotuliukas.gif tai cia jau rubu dazymo brokas, tikriausiai... o visi kiti rubai - labai ryskios spalvos, viskas puikiai...

tik gal galite kas pasakyti, kodel staiga po metu nuostabaus dziovinimo, mano EDI pradejo sutraukineti rubus? verysad.gif Nedaug, bet labai pasijaute, kai vaikiskus rubus dziovinu... programu nekeiciau - visada viskas isskyrus patalyne ir ranksluoscius dziovinu tik ant sintetikos programos i spinta...
Papildyta:
tiesa, kazkas klause del TIME funkcijos - as ja naudoju, jei man kai kurie skalbiniai nepilnai isdziusta (pvz sudedu labai skirtingo storio) - tai dregnuosius dar imetu papildomai 10 ar 20 min - tam ir naudojama time funkcija - su ja gali nustatyti, kiek laiko dziovinti. Kitos funkcijos dziovinimo laika nusistato automatiskai, pagal skalbiniu dregnuma.

Tikiuosi aiskiai surasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2012 02 23, 19:15)
tikriausiai vis dėlto su džiovykle kokia poblema. Pas mane irgi pablukdavo, bet tik vaikų juodi treningai, kur iš maximos pirkti smile.gif kur is Lindexo - kaip nauji  lotuliukas.gif  tai cia jau rubu dazymo brokas, tikriausiai... o visi kiti rubai - labai ryskios spalvos, viskas puikiai...

Tai apsispreskite lotuliukas.gif

Pas mane tas pats, kokybiskiems rubams, patalynei nieko nenutiko, bet paprastos, ne prasciausios kokybes, rubai nubluko. Bandysiu keisti programas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 23 vasario 2012 - 19:59
QUOTE(buzhiuks @ 2012 02 23, 20:15)
tikriausiai vis dėlto su džiovykle kokia poblema. Pas mane irgi pablukdavo, bet tik vaikų juodi treningai, kur iš maximos pirkti smile.gif kur is Lindexo - kaip nauji  lotuliukas.gif  tai cia jau rubu dazymo brokas, tikriausiai... o visi kiti rubai - labai ryskios spalvos, viskas puikiai...

tik gal galite kas pasakyti, kodel staiga po metu nuostabaus dziovinimo, mano EDI pradejo sutraukineti rubus?  verysad.gif  Nedaug, bet labai pasijaute, kai vaikiskus rubus dziovinu... programu nekeiciau - visada viskas isskyrus patalyne ir ranksluoscius dziovinu tik ant sintetikos programos i spinta...
Papildyta:
tiesa, kazkas klause del TIME funkcijos - as ja naudoju, jei man kai kurie skalbiniai nepilnai isdziusta (pvz sudedu labai skirtingo storio) - tai dregnuosius dar imetu papildomai 10 ar 20 min - tam ir naudojama time funkcija - su ja gali nustatyti, kiek laiko dziovinti. Kitos funkcijos dziovinimo laika nusistato automatiskai, pagal skalbiniu dregnuma.

Tikiuosi aiskiai surasiau  4u.gif

Aciu, cia as klausiau del TIME 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2012 02 23, 20:15)

aš labai mėgstu juodą spalvą ir lindexą.... juodos trikotažinės bliuskytės ir megztukai tapo arba pilki, arba nenusakomai purvinai rudi... tiesa, bet ant jų buvo simbolis, kad į džiovyklę dėt negalima. Dėl to nepykstu, tarkim tai mano klaida. Bet medvilninis Tommy Hilfigerio megztinis (džiovinimo simbolis su 2 taškučiais) - iš juodo pilkas po 2 džiovinimų g.gif šiandien MB kojinės sintetikos programoj "į spintą" irgi susidryžiavo verysad.gif Ir baisiausia, kad nėra ką daryt, meistrai mumis netiki doh.gif
Atsakyti
dar pasireikšiu blush2.gif bet gal kam pravers mūsų patirtis 4u.gif

džiovyklė spalvų nebeblukina thumbup.gif

žodžiu, pas mus reikėjo pakeisti vandens laidumo nuostatus, ir problema išsisprendė thumbup.gif

bet tai kokie garantinio meistrai nekompetetingi bash.gif sugadinom du trečdalius drabužių kol patys nesugalvojom, kad indaplovėje keitėm vandens kietumo parametrus doh.gif bet dabar bus proga visiems atsinaujint garderobą ir džiaugtis geru daiktu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anastazas: 25 vasario 2012 - 17:47
QUOTE(anastazas @ 2012 02 25, 17:47)
dar pasireikšiu  blush2.gif bet gal kam pravers mūsų patirtis 4u.gif

džiovyklė spalvų nebeblukina  thumbup.gif

žodžiu, pas mus reikėjo pakeisti vandens laidumo nuostatus, ir problema išsisprendė  thumbup.gif

bet tai kokie garantinio meistrai nekompetetingi bash.gif sugadinom du trečdalius drabužių kol patys nesugalvojom, kad indaplovėje keitėm vandens kietumo parametrus  doh.gif bet dabar bus proga visiems atsinaujint garderobą ir džiaugtis geru daiktu smile.gif

o kaip ir kur tas daroma?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 02 25, 19:41)
o kaip ir kur tas daroma?

mūsų džiovyklėje tai yra programuojama, o kaip kitose - nežinau. Žiūrėkit instrukcijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 02 25, 18:50)
mūsų džiovyklėje tai yra programuojama, o kaip kitose - nežinau. Žiūrėkit instrukcijoje  4u.gif

O kaip suzinot, koks vandens kietumas? Pagal kokį lakmuso popierėli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 02 25, 20:50)
mūsų džiovyklėje tai yra programuojama, o kaip kitose - nežinau. Žiūrėkit instrukcijoje  4u.gif

o pas jus kokia dziovykle?
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2012 02 26, 00:03)
O kaip suzinot, koks vandens kietumas? Pagal kokį lakmuso popierėli? smile.gif

nu ką aš žinau, kur jūs gyvenate biggrin.gif Kokio miesto vandenį geriate, iš kokio tiekėjo gaunate, tai internete jų puslapyje ir žiūrėkite duomenis apie vandens sudėtį. Mes žiūrėjom "Vilniaus vandenyse" ax.gif
O paskui paparastuoju būdu pabandėm smile.gif kadangi pas mus galimos tik 2 pozicijos - gamyklinė ir mažo laidumo, tai nusipirkom juodas "Optima linija" kojines, kur ant etiketės buvo džiovinimo simbolis, nu ir vieną kojinę palikom naują, o kitą išdžiovinom ir palyginom kaip atrodo bigsmile.gif

Viskas, nešu muilą iš temos biggrin.gif Gero džiovinimo 4u.gif
Atsakyti
Na gal tikrai vandens kietumas ir drabuziu blukimas susije dalykai, nes musu bute laaabia kietas vanduo. Tikrinom su juostele, kuri buvo prideta prie indaploves. Ir jau po keli virinimu virduly atsirado kalkes doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2012 02 26, 11:21)
nu ką aš žinau, kur jūs gyvenate  biggrin.gif Kokio miesto vandenį geriate, iš kokio tiekėjo gaunate, tai internete jų puslapyje ir žiūrėkite duomenis apie vandens sudėtį. Mes žiūrėjom "Vilniaus vandenyse"  ax.gif
O paskui paparastuoju būdu pabandėm smile.gif kadangi pas mus galimos tik 2 pozicijos - gamyklinė ir mažo laidumo, tai nusipirkom juodas "Optima linija" kojines, kur ant etiketės buvo džiovinimo simbolis, nu ir vieną kojinę palikom naują, o kitą išdžiovinom ir palyginom kaip atrodo  bigsmile.gif

Viskas, nešu muilą iš temos  biggrin.gif  Gero džiovinimo  4u.gif

tai bent parasykit kokia dziovykle pas jus. ax.gif
Atsakyti