QUOTE(anastazas @ 2012 02 23, 15:23)
pas mus tas pats
garantiniam meistrai irgi suvertė bėdą skalbimo mašinai, nes ji sena, ir pasak jų, gali būt viduj prikalkėjus. Bet mistika ta, kad ant virvės kabantys rūbai neblunka
tai dabar irgi ieškau programų ir patarimų, visgi džiovyklę turim nepilnus tris mėnesius, gal tikrai dar "neatradom" kaip taisyklingai džiovint
garantiniam meistrai irgi suvertė bėdą skalbimo mašinai, nes ji sena, ir pasak jų, gali būt viduj prikalkėjus. Bet mistika ta, kad ant virvės kabantys rūbai neblunka
tai dabar irgi ieškau programų ir patarimų, visgi džiovyklę turim nepilnus tris mėnesius, gal tikrai dar "neatradom" kaip taisyklingai džiovint
tikriausiai vis dėlto su džiovykle kokia poblema. Pas mane irgi pablukdavo, bet tik vaikų juodi treningai, kur iš maximos pirkti kur is Lindexo - kaip nauji tai cia jau rubu dazymo brokas, tikriausiai... o visi kiti rubai - labai ryskios spalvos, viskas puikiai...
tik gal galite kas pasakyti, kodel staiga po metu nuostabaus dziovinimo, mano EDI pradejo sutraukineti rubus? Nedaug, bet labai pasijaute, kai vaikiskus rubus dziovinu... programu nekeiciau - visada viskas isskyrus patalyne ir ranksluoscius dziovinu tik ant sintetikos programos i spinta...
Papildyta:
tiesa, kazkas klause del TIME funkcijos - as ja naudoju, jei man kai kurie skalbiniai nepilnai isdziusta (pvz sudedu labai skirtingo storio) - tai dregnuosius dar imetu papildomai 10 ar 20 min - tam ir naudojama time funkcija - su ja gali nustatyti, kiek laiko dziovinti. Kitos funkcijos dziovinimo laika nusistato automatiskai, pagal skalbiniu dregnuma.
Tikiuosi aiskiai surasiau