Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

Dziovykle super, bet va mokejau jau uz elektra lotuliukas.gif tai zinokit koki dvieju savaiciu naudojimo ji prisuko tai tikrai nemazai doh.gif bet as ir dziovinau kaip is protejus, juk reikia nauju zaislu atsidziaugti, ir garais bandziau ir med ir max temperatura, ir vaiko batus dabar kaip tik slapias pareina nuo kalno, nu zodziu ji man dirbo kaip reikiant lotuliukas.gif buna per diena 3 kartus dziovina, nes kai skalbiu tai tada tamsus, sviesus, megztiniai atskirai, tai is kitos puses normalu, kad tiek prisuko apie 20 -30 lt daugiau. ax.gif
Atsakyti
Pas mane yra tik angliska ir rusiska instrukcija is suprantamu kalbu 4u.gif (Cia apie Iron Aid kas klause)
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2012 01 17, 11:45)
Pas mane yra tik angliska ir rusiska instrukcija is suprantamu kalbu  4u.gif (Cia apie Iron Aid kas klause)

Kreipiausi į Electrolux, pažadejo greit atsiųsti lietuvišką.
Nes tiek iš rusiškos tiek iš angliškos instrukcijų liko nesusipratimų.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2012 01 17, 14:38)
Kreipiausi į Electrolux, pažadejo greit atsiųsti lietuvišką.
Nes tiek iš rusiškos tiek iš angliškos instrukcijų liko nesusipratimų.

Mano vienintelis nesusipratimas tai Time programa, jei kils kokiu klausimu, galite rasyti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2012 01 17, 13:58)
Mano vienintelis nesusipratimas tai Time programa, jei kils kokiu klausimu, galite rasyti wink.gif

http://www.electrolu...\09608300LT.pdf cia senesnio Iron Aid EDI 961... LT instrukcija.
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2012 01 17, 16:00)
http://www.electrolu...\09608300LT.pdf cia senesnio Iron Aid EDI 961... LT instrukcija.

Tiks, tas pats ten ...
Atsakyti
Kaip džiovinate pūkines striukes? papildomai dedate teniso kamuoliukus?
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 22, 12:52)
Kaip džiovinate pūkines striukes? papildomai dedate teniso kamuoliukus?

blink.gif nei teniso, nei krepšinio kamuolių papildomai dėti nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 01 22, 11:16)
blink.gif  nei teniso, nei krepšinio kamuolių papildomai dėti nereikia  schmoll.gif

aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 16, 16:25)
As saviske irgi jau gavau, tik naujame bute, dar nepersikrausteme, nezinau kada pavyks isbandyti  wub.gif

Vakar jau isbandziau savaja "grazuole" wub.gif
http://www.varle.lt/#!/namu-technika/d...wts865b4sn.html
thumbup.gif

Dziovinau patalyne/ranksluoscius, virs 2 val, bet mano kalte, kad per daug ikroviau, tai isemiau dar vos-vos dregnus. Vyro marskinius puikiai isdziovyno, liko tokie neperdziuve, supratau kad bus gerai is dziovykles iskarto lyginti sausu ligintuvu, be garu. Po dziovykles labai minksti, purus, nesusiglamze, tai ligintuvu bus lengva darbuotis. Na ir toki mixa dziovynau, vaiko megztukus, dzinsus, kojines, tai viskas puikiai isdziuvo, net dzinsu gumyte, iskarto galima deti i spinta. smile.gif
Po patalynes/ranksluosciu ispyliau gal 2,5L vandens blink.gif Vyras mano prasymu nupirko dziovykle, bet kai pamate kaip dziovyna, kiek liko vandens, liko labai patenkintas thumbup.gif Ir dar tikrai nustebino puku/dulkiu kiekis filtre blink.gif blink.gif
Zodziu, jau po 3 dziovynimu esu be galo patenkinta, manau labai "mylesiu" sia padejeja wub.gif
Maniau "kam tas bugno apsvietimas? doh.gif " Bet labai patiko, patogu thumbup.gif bigsmile.gif
Tfu-tfu, nezinau kaip bus toliau, bet po pirmu dziovynimu viskas liko savo dydziu, niekas nesusitrauke. Prie instrukcijos buvo prideta labai gera lentele/atmintine (pa mus FR kalba) viskas labai aisku nurodyta, manau su ja neimanoma suklysti, ir kazka sugadinti, jei laikytis visu nurodymu smile.gif
Esu estete blush2.gif doh.gif Is tos pacios serijos pirkome ir juoda Bosch skalbimo masina, statem viena ant kitos, tai man viskas ne tik praktiska, bet ir grazu wub.gif biggrin.gif Zodziu ieinu i vonia ir kaifuoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eljerny: 22 sausio 2012 - 20:59
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 22, 21:57)
Vakar jau isbandziau savaja "grazuole"  wub.gif
http://www.varle.lt/#!/namu-technika/d...wts865b4sn.html
thumbup.gif

Dziovinau patalyne/ranksluoscius, virs 2 val, bet mano kalte, kad per daug ikroviau,  tai isemiau dar vos-vos dregnus. Vyro marskinius puikiai isdziovyno, liko tokie neperdziuve, supratau kad bus gerai is dziovykles iskarto lyginti sausu ligintuvu, be garu. Po dziovykles labai minksti, purus, nesusiglamze, tai ligintuvu bus lengva darbuotis. Na ir toki mixa dziovynau, vaiko megztukus, dzinsus, kojines, tai viskas puikiai isdziuvo, net dzinsu gumyte, iskarto galima deti i spinta.  smile.gif
Po patalynes/ranksluosciu ispyliau gal  2,5L vandens  blink.gif Vyras mano prasymu nupirko dziovykle, bet kai pamate kaip dziovyna, kiek liko vandens, liko labai patenkintas  thumbup.gif Ir dar tikrai nustebino puku/dulkiu kiekis filtre  blink.gif  blink.gif
Zodziu, jau po 3 dziovynimu esu be galo patenkinta, manau labai "mylesiu" sia padejeja  wub.gif
Maniau "kam tas bugno apsvietimas?  doh.gif " Bet labai patiko, patogu  thumbup.gif  bigsmile.gif
Tfu-tfu, nezinau kaip bus toliau, bet po pirmu dziovynimu viskas liko savo dydziu, niekas nesusitrauke. Prie instrukcijos buvo prideta labai gera lentele/atmintine (pa mus FR kalba) viskas labai aisku nurodyta, manau su ja neimanoma suklysti, ir kazka sugadinti, jei laikytis visu nurodymu  smile.gif
Esu estete  blush2.gif  doh.gif Is tos pacios serijos pirkome ir juoda Bosch skalbimo masina, statem viena ant kitos, tai man viskas ne tik praktiska, bet ir grazu  wub.gif  biggrin.gif Zodziu ieinu i vonia ir kaifuoju  thumbup.gif

Sveika,

Mano irgi tokia, tik balta smile.gif. Bet va ta lentele lietuviška tai labai nesidžiaugiu. Kaip pati sumiksuoju, taip ir gerai. Ir dar kai kurių funkcijų neįsikertu wink.gif jei kokį gerą "navarotą" rasite, prašome garsiai pasidalinti, nes dar mokintis mokintis su ja dirbti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas @ 2012 01 23, 11:44)
Sveika,

Mano irgi tokia, tik balta smile.gif. Bet va ta lentele lietuviška tai labai nesidžiaugiu. Kaip pati sumiksuoju, taip ir gerai. Ir dar kai kurių funkcijų neįsikertu wink.gif jei kokį gerą "navarotą" rasite, prašome garsiai pasidalinti, nes dar mokintis mokintis su ja dirbti 4u.gif

Nezinau kokia LT lentele, FR man labai patiko, ir nors dar ne viska suprantu prancuziskai, viskas labai aiskiai pavaizduota mirksiukas.gif Man irgi dar mokintis ir mokintis blush2.gif Bet pirmi dziovynimai pasiseke thumbup.gif smile.gif
Atsakyti