Dziovykle super, bet va mokejau jau uz elektra tai zinokit koki dvieju savaiciu naudojimo ji prisuko tai tikrai nemazai bet as ir dziovinau kaip is protejus, juk reikia nauju zaislu atsidziaugti, ir garais bandziau ir med ir max temperatura, ir vaiko batus dabar kaip tik slapias pareina nuo kalno, nu zodziu ji man dirbo kaip reikiant buna per diena 3 kartus dziovina, nes kai skalbiu tai tada tamsus, sviesus, megztiniai atskirai, tai is kitos puses normalu, kad tiek prisuko apie 20 -30 lt daugiau.
Pas mane yra tik angliska ir rusiska instrukcija is suprantamu kalbu (Cia apie Iron Aid kas klause)
QUOTE(fleer @ 2012 01 17, 11:45)
Pas mane yra tik angliska ir rusiska instrukcija is suprantamu kalbu (Cia apie Iron Aid kas klause)
Kreipiausi į Electrolux, pažadejo greit atsiųsti lietuvišką.
Nes tiek iš rusiškos tiek iš angliškos instrukcijų liko nesusipratimų.
QUOTE(prekestolen @ 2012 01 17, 14:38)
Kreipiausi į Electrolux, pažadejo greit atsiųsti lietuvišką.
Mano vienintelis nesusipratimas tai Time programa, jei kils kokiu klausimu, galite rasyti
QUOTE(fleer @ 2012 01 17, 13:58)
Mano vienintelis nesusipratimas tai Time programa, jei kils kokiu klausimu, galite rasyti
http://www.electrolu...\09608300LT.pdf cia senesnio Iron Aid EDI 961... LT instrukcija.
QUOTE(rrasulyte @ 2012 01 17, 16:00)
http://www.electrolu...\09608300LT.pdf cia senesnio Iron Aid EDI 961... LT instrukcija.
Tiks, tas pats ten ...
Kaip džiovinate pūkines striukes? papildomai dedate teniso kamuoliukus?
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 22, 12:52)
Kaip džiovinate pūkines striukes? papildomai dedate teniso kamuoliukus?
nei teniso, nei krepšinio kamuolių papildomai dėti nereikia
QUOTE(speedy @ 2012 01 22, 11:16)
nei teniso, nei krepšinio kamuolių papildomai dėti nereikia
aišku
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 16, 16:25)
As saviske irgi jau gavau, tik naujame bute, dar nepersikrausteme, nezinau kada pavyks isbandyti
Vakar jau isbandziau savaja "grazuole"
http://www.varle.lt/#!/namu-technika/d...wts865b4sn.html
Dziovinau patalyne/ranksluoscius, virs 2 val, bet mano kalte, kad per daug ikroviau, tai isemiau dar vos-vos dregnus. Vyro marskinius puikiai isdziovyno, liko tokie neperdziuve, supratau kad bus gerai is dziovykles iskarto lyginti sausu ligintuvu, be garu. Po dziovykles labai minksti, purus, nesusiglamze, tai ligintuvu bus lengva darbuotis. Na ir toki mixa dziovynau, vaiko megztukus, dzinsus, kojines, tai viskas puikiai isdziuvo, net dzinsu gumyte, iskarto galima deti i spinta.
Po patalynes/ranksluosciu ispyliau gal 2,5L vandens Vyras mano prasymu nupirko dziovykle, bet kai pamate kaip dziovyna, kiek liko vandens, liko labai patenkintas Ir dar tikrai nustebino puku/dulkiu kiekis filtre
Zodziu, jau po 3 dziovynimu esu be galo patenkinta, manau labai "mylesiu" sia padejeja
Maniau "kam tas bugno apsvietimas? " Bet labai patiko, patogu
Tfu-tfu, nezinau kaip bus toliau, bet po pirmu dziovynimu viskas liko savo dydziu, niekas nesusitrauke. Prie instrukcijos buvo prideta labai gera lentele/atmintine (pa mus FR kalba) viskas labai aisku nurodyta, manau su ja neimanoma suklysti, ir kazka sugadinti, jei laikytis visu nurodymu
Esu estete Is tos pacios serijos pirkome ir juoda Bosch skalbimo masina, statem viena ant kitos, tai man viskas ne tik praktiska, bet ir grazu Zodziu ieinu i vonia ir kaifuoju
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 22, 21:57)
Vakar jau isbandziau savaja "grazuole"
Dziovinau patalyne/ranksluoscius, virs 2 val, bet mano kalte, kad per daug ikroviau, tai isemiau dar vos-vos dregnus. Vyro marskinius puikiai isdziovyno, liko tokie neperdziuve, supratau kad bus gerai is dziovykles iskarto lyginti sausu ligintuvu, be garu. Po dziovykles labai minksti, purus, nesusiglamze, tai ligintuvu bus lengva darbuotis. Na ir toki mixa dziovynau, vaiko megztukus, dzinsus, kojines, tai viskas puikiai isdziuvo, net dzinsu gumyte, iskarto galima deti i spinta.
Po patalynes/ranksluosciu ispyliau gal 2,5L vandens Vyras mano prasymu nupirko dziovykle, bet kai pamate kaip dziovyna, kiek liko vandens, liko labai patenkintas Ir dar tikrai nustebino puku/dulkiu kiekis filtre
Zodziu, jau po 3 dziovynimu esu be galo patenkinta, manau labai "mylesiu" sia padejeja
Tfu-tfu, nezinau kaip bus toliau, bet po pirmu dziovynimu viskas liko savo dydziu, niekas nesusitrauke. Prie instrukcijos buvo prideta labai gera lentele/atmintine (pa mus FR kalba) viskas labai aisku nurodyta, manau su ja neimanoma suklysti, ir kazka sugadinti, jei laikytis visu nurodymu
Esu estete Is tos pacios serijos pirkome ir juoda Bosch skalbimo masina, statem viena ant kitos, tai man viskas ne tik praktiska, bet ir grazu Zodziu ieinu i vonia ir kaifuoju
Sveika,
Mano irgi tokia, tik balta . Bet va ta lentele lietuviška tai labai nesidžiaugiu. Kaip pati sumiksuoju, taip ir gerai. Ir dar kai kurių funkcijų neįsikertu jei kokį gerą "navarotą" rasite, prašome garsiai pasidalinti, nes dar mokintis mokintis su ja dirbti
QUOTE(Zuviukas @ 2012 01 23, 11:44)
Sveika,
Mano irgi tokia, tik balta . Bet va ta lentele lietuviška tai labai nesidžiaugiu. Kaip pati sumiksuoju, taip ir gerai. Ir dar kai kurių funkcijų neįsikertu jei kokį gerą "navarotą" rasite, prašome garsiai pasidalinti, nes dar mokintis mokintis su ja dirbti
Nezinau kokia LT lentele, FR man labai patiko, ir nors dar ne viska suprantu prancuziskai, viskas labai aiskiai pavaizduota Man irgi dar mokintis ir mokintis Bet pirmi dziovynimai pasiseke