QUOTE(Zuviukas @ 2012 01 13, 15:26)
Pas mane instrukcijoje (turiu Bosch) net parašyta, kad būtina užsegti, užtraukti ir pan.
pas mane parašyta todėl ir klausiu
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 13, 14:32)
Norėjau paklausti ar džiovindamos rūbus užsegate/užtraukiate juos jei jie turi sagų/užtrauktukų?
taip, butinai 9bent jau uztraukti, susegti nebutina sagas)
"Atnešė" ir man kalėdų senelis šitą aparatą.. electrolux EDI 97170W Iron ID Nors ilgai svarsičau reikia-nereikia. Vietos jai pastatyti yra per akis, tai tebūnie-"reikia"
Na aš kolkas nešokinėju ir neaikčioju, gal dar nedaėjo, kad geras daiktas... Džiovinant sutraukė medžiaginę daugkartinę prekių" tašę", nors ir ant silpnos programos džiovinau. Iron ID dar išvis neišbandžiau, nes nėra lietuviškos instrukcijos, o anglišką tingisi skaityti...bet kas nustebino- tai dulkių/pūkų filtras. Šoką gavau po pirmojo džiovinimo, ištraukusi filtrą ir pamačiusi dulkių/pūkų kiekį...
bet kad rūbai po džiovyklės minkštesni tai sutinku 100 proc. Ir rankšluoščius išsvajotus minkštus purius turiu....
Na aš kolkas nešokinėju ir neaikčioju, gal dar nedaėjo, kad geras daiktas... Džiovinant sutraukė medžiaginę daugkartinę prekių" tašę", nors ir ant silpnos programos džiovinau. Iron ID dar išvis neišbandžiau, nes nėra lietuviškos instrukcijos, o anglišką tingisi skaityti...bet kas nustebino- tai dulkių/pūkų filtras. Šoką gavau po pirmojo džiovinimo, ištraukusi filtrą ir pamačiusi dulkių/pūkų kiekį...
bet kad rūbai po džiovyklės minkštesni tai sutinku 100 proc. Ir rankšluoščius išsvajotus minkštus purius turiu....
Visi sako, kad daug susikaupiau dulkiu/puku, jau pradejau galvoti, ar nenugramdo daugiau nei reikia Kas liks nuo daiktu po keleta tokiu grezimu, dziovinimu
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 16, 17:07)
Visi sako, kad daug susikaupiau dulkiu/puku, jau pradejau galvoti, ar nenugramdo daugiau nei reikia Kas liks nuo daiktu po keleta tokiu grezimu, dziovinimu
Draugė naudoja šį prietaisą gan senokai, bet apie perdidelį nugramdymą- rūbo išploninimą tikrai nieko nesu girdėjusi. Aš kaip tik susižavėjau tuo nupūkinimu/nurinkimu. Supratau, kokie ištiesų dar nešvarūs rūbai būna tik po skalbimo...
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 16, 16:07)
Aš manau kad džiovyklė juos gerai išpurto, ištraukia visas susikaupusias dulkes ko nepadaro skalbyklė. Net smėlio radau - matyt iš pėdkelnių
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 16, 16:20)
Aš manau kad džiovyklė juos gerai išpurto, ištraukia visas susikaupusias dulkes ko nepadaro skalbyklė. Net smėlio radau - matyt iš pėdkelnių
Tai gerai tada
As saviske irgi jau gavau, tik naujame bute, dar nepersikrausteme, nezinau kada pavyks isbandyti
O man iskilo klausimas irgi del Iron Aid kas turi - kas ta programa Time, net ir perskaiciusi instrukcija nelabai supratau esmes, gal padesit, kas naudojasi? Aciu
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 13, 18:49)
pas mane parašyta todėl ir klausiu
Dar į šitą tema
Džiovinau savaitgalį ir neapsižiūrėjau, jog sagytė ant etiketės prisiūta. Tai ji atsidūrė pūkų rinkiklyje. Manau, jog būtina susisegti viską, nes darbo po to daug gali būti besiuvant išluptas sagas
QUOTE(Zuviukas @ 2012 01 17, 09:06)
Dar į šitą tema
Džiovinau savaitgalį ir neapsižiūrėjau, jog sagytė ant etiketės prisiūta. Tai ji atsidūrė pūkų rinkiklyje. Manau, jog būtina susisegti viską, nes darbo po to daug gali būti besiuvant išluptas sagas
gal laikėsi ant Marytės plauko man dar sagų neišplėšė
QUOTE(fleer @ 2012 01 16, 18:25)
O man iskilo klausimas irgi del Iron Aid kas turi - kas ta programa Time, net ir perskaiciusi instrukcija nelabai supratau esmes, gal padesit, kas naudojasi? Aciu
O gal lietuvišką instrukciją turite?
Eisiu konsultacijos pas pažystamą. Ji turi Iron ID elektroliuksine džiovyklę, viską jau išbandžiusi.
QUOTE(Zuviukas @ 2012 01 17, 10:06)
Dar į šitą tema
Paprastai ant etikečių būna tik prikabintos, o ne prisiūtos sagos. Aš sagų nei skalbiant nei džiovinant neužsegu, tik užtrauktukus užtraukiu, bet tai jau ir prieš metan į skalbyklę padarau.