Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Avocetė @ 2012 01 05, 10:10)
Jei kondensacinė tada ne, nes kondensatas surenkamas stalčiuje  mirksiukas.gif

Na ir as taip galvojau, nes cia skaiciau, kad kai kurie stato net kambary dziovykle.
Aisku, einu rinktis, si menesi planuojame pirkti skalbimo masina ir dziovykle, reikia parinkti kad dziovykle tilptu ant skalbymo masinos, ir dar noriu stalciau tarp ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusyte @ 2012 01 04, 14:27)
sveikos, beveik visas diskusijas apie dziovykles ir manau stai tokia verta pirkti Siemens WT46W572DN
http://www.azon.lt/B...WT46W572DN.html
gal kas tokia turite? ar ka galite pakomentuoti, aciu

kaledu senelis atnese panasia SIEMENS WT46S571DN thumbup.gif kaip gyvenom be tokio stebuklo doh.gif kolkas dziovinu viska ir susitrauke tik vienas vaikucio rubelis,na dar tik pradzia naudojimo...ateitis parodys ka ir kaip dziovinti rolleyes.gif
Papildyta:
ir dar noriu stalciau tarp ju smile.gif
[/quote]
taigi del stalciaus tarp ju gerai pagalvok,nes pas mane skalbykle apacioj virs jos nesvariu rubu stalcius,kurio aukstis apie 30cm,o virs stalciaus dziovykle,kurios nepasiekiu be kedes,nes nesimato ekranas...
Atsakyti
[quote=Gusa,2012 01 06, 14:25]
ir dar noriu stalciau tarp ju smile.gif
[/quote]
taigi del stalciaus tarp ju gerai pagalvok,nes pas mane skalbykle apacioj virs jos nesvariu rubu stalcius,kurio aukstis apie 30cm,o virs stalciaus dziovykle,kurios nepasiekiu be kedes,nes nesimato ekranas...
[/quote]
nenoriu nesvariu rubu stalciaus tarp masinu, tik 1 isvaziuojama lentyna, jau buvau parduotuveje, kur viskas yra taip sumontuota, kaip as noriu, tai viskas puikiai tinka mirksiukas.gif Bet bus matyt kai pirksime, nes jei pasirinksiu skirtingu gamintoju, tada tik reikes abieju masinu matmenys parinkti, ir paklosiu gumini kilimeli tarp ju, bus be to stalciaus smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš jau savo gėrį wub.gif viskas puiku. Labai patenkinta. thumbup.gif

Speede, gal pasakysi AEG 75470AH instrukcijoj rašo kad džiovina vilną, bet neparašyta kuri programa mastau.gif
Atsakyti
Džiovinau pūkine striukę didis.gif

tik keista kad ta funkcija medvilniniam audiniams g.gif
Atsakyti
Jau turiu ja kuris tai laiks, galiu 100 proc. sakyti, kad daiktas superinis, lygiai taip pat kaip skalbimo masina ar indaplove. Kas sau gali leisti isigyti, tai as tik uz. Duodu 10 balu. Beja uz elektra dar nemokejau bigsmile.gif cia pasisakysiu veliau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 07, 22:56)
Išbandžiau ir aš jau savo gėrį  wub.gif viskas puiku. Labai patenkinta. thumbup.gif
Speede, gal pasakysi AEG 75470AH instrukcijoj rašo kad džiovina vilną, bet neparašyta kuri programa mastau.gif

Tai kad vilną tik atšviežina.
Kaip atrodo man, džiovinimo nėra.
Instrukcijoje rašo, kad krepšelis tinka vilnai džiovinti. Bet čia, jei džiovyklė gali.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 01 09, 11:35)
Tai kad vilną tik atšviežina.
Kaip atrodo man, džiovinimo nėra.
Instrukcijoje rašo, kad krepšelis tinka vilnai džiovinti. Bet čia, jei džiovyklė gali.

schmoll.gif jokio krepšelio. o ir lietuviškos instrukcijos doh.gif
vilną džiovinau sintetikos režimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2012 01 09, 13:36)
schmoll.gif jokio krepšelio. o ir lietuviškos instrukcijos  doh.gif
vilną džiovinau sintetikos režimu  blush2.gif

INSTRUKCIJA.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 01 09, 11:42)

žemai lenkiuosi aciuks.gif
Atsakyti
labukas visoms,
isigijom ir mes dziovykle SIEMENS WT46W572DN
kol kas dziaugtis negaliu, nes nera lietuviskos instrukcijos, gal kas turite ir galite atsiusti? isanksto dekoju
Atsakyti
Norėjau paklausti ar džiovindamos rūbus užsegate/užtraukiate juos jei jie turi sagų/užtrauktukų?
Atsakyti