Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(neraj @ 2012 01 02, 23:21)
Na va,  galiu parayti apie savo dziovykle, iskalbus ranksluoscius , kurie anksciau budavo dratiniai neitiketinai suminkstejo  thumbup.gif  tik gal as anksciau nepastebejau ar kaip, kad ranksluosciu siulai man isitampe tokie, bet gal kaip jie nepirmos jaunystes as nepastebedavau , kai juos ispureno ir pasirode  g.gif  gal yra taip kam nors  g.gif patalyne isdziovino labai greitai ir nepasakyciau, kad susiglamziusi, sulanksciau ir tiesiai i spinta  thumbup.gif , bandziau atzviezinti rubus su garais ir labai patiko  thumbup.gif vyro marskinius lyginau su garais, nu zinokit visai neblogai. Didziausia ispudi paliko kiek ten susirinko puku, ten kaip nepukai, o dulkiu visas kilimas ,  blink.gif  lotuliukas.gif  kaip nuemiau, apakusi buvau,  blink.gif  blink.gif  plius dar tai,  kad 3 laipsniai pasilde virtuve  thumbup.gif  thumbup.gif kolkas visai neblogai,  mano modeliukas  ELECTROLUX EDI 97170 W

dėl visko sutinku, išskyrus patalynę. Man ji tragiška, tiek paprasta medvilninė, tiek satininė.
Su PE neturiu, tai nežinau, gal tos normaliau atrodytų
Atsakyti
As patalynes nelyginu niekada blush2.gif isskalbdavau , gerai ispurtydavau ir kai isdziudavo sulankstydavau ir i spinta, ten ji pati issiltgina blush2.gif o va jei lyginant su dziovykle , dziovykle ja labai graziai ispurena, negaliu sakyti , kad ten jau super lygi , yra keliatas rauksleliu , bet man tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 01 03, 09:17)
As patalynes nelyginu niekada  blush2.gif  isskalbdavau , gerai ispurtydavau ir kai isdziudavo sulankstydavau ir i spinta,  ten ji  pati issiltgina  blush2.gif  o va jei lyginant su dziovykle , dziovykle ja labai graziai ispurena, negaliu sakyti , kad ten jau super lygi , yra keliatas rauksleliu , bet man tai liuks  thumbup.gif

aš patalynę visad lyginau, dabar tas procesas žumiai palengvėjo, nes iš džiovyklės ja išimu vos drėgną ir ji lyginasi super, bet lygint vis tiek reikia doh.gif
Niekaip neišmąsatau, ką man patalynei įsigyt, nes pas mane jos tokie kiekiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 01 03, 11:31)
aš patalynę visad lyginau, dabar tas procesas žumiai palengvėjo, nes iš džiovyklės ja išimu vos drėgną ir ji lyginasi super, bet lygint vis tiek reikia  doh.gif
Niekaip neišmąsatau, ką man patalynei įsigyt, nes pas mane jos tokie kiekiai  doh.gif

Jie mano, kad tas daiktas idealus patalynei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2012 01 03, 10:03)
Jie mano, kad tas daiktas idealus patalynei  biggrin.gif

tik kaina tai jau baisiai atstumianti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 01 03, 13:02)
tik kaina tai jau baisiai atstumianti  doh.gif

O pasirinkimas yra biggrin.gif Prosai - pigūs lotuliukas.gif
P.S. nepriimkite asmeniškai.
Atsakyti
sveikos, beveik visas diskusijas apie dziovykles ir manau stai tokia verta pirkti Siemens WT46W572DN
http://www.azon.lt/B...WT46W572DN.html
gal kas tokia turite? ar ka galite pakomentuoti, aciu
Atsakyti
su kokia programa jus dziovinate jei iskalbiate maisytus rubus pvz. medvilninius, sintetinius, kas turi ELECTROLUX EDI 97170 W atsiliepkite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2012 01 04, 15:25)
su kokia programa jus dziovinate jei iskalbiate maisytus rubus pvz. medvilninius,  sintetinius,  kas turi  ELECTROLUX EDI 97170 W atsiliepkite smile.gif

Džiovinu kaip medvilninius "į spintą" + spusteliu "Delicate" mygtuką.
Bet aš nededu džiovint tų sintetinių, kurie ir taip man atrodo jautrūs aukštesnėm temperatūrom ax.gif , tokius kabinu ant džiovyklos.
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 01 05, 09:30)
Džiovinu kaip medvilninius "į spintą"  + spusteliu "Delicate" mygtuką.
Bet aš nededu džiovint tų sintetinių, kurie ir taip man atrodo jautrūs aukštesnėm temperatūrom  ax.gif , tokius kabinu ant džiovyklos.

Reiks bandyti visaip. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Iskilo klausimas, ar dziovykle reikia pajungti prie vandentekio/kanalizacijos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 05, 10:05)
Iskilo klausimas, ar dziovykle reikia pajungti prie vandentekio/kanalizacijos?  g.gif

Jei kondensacinė tada ne, nes kondensatas surenkamas stalčiuje mirksiukas.gif
Atsakyti