Turim bėdą dėl pelėsio namuose, todėl nusprendėm pirkti skalbimo mašiną su džiovykle tik viena bėda, neturim vietos didesnei (net ir su 45 cm gyliu mums ji bus išsikišusi į praėjimą per kokius 7 cm.) Radom variantą HOOVER WDYNS 642D, kuris pasirodė pakankamai patrauklus, tačiau apie šią firmą nieko nežinom. Labai prašom, atsiliepkit, jei kas ką nors apie tokią žinote.
QUOTE(edi* @ 2011 11 11, 15:33)
Turim bėdą dėl pelėsio namuose, todėl nusprendėm pirkti skalbimo mašiną su džiovykle tik viena bėda, neturim vietos didesnei (net ir su 45 cm gyliu mums ji bus išsikišusi į praėjimą per kokius 7 cm.) Radom variantą HOOVER WDYNS 642D, kuris pasirodė pakankamai patrauklus, tačiau apie šią firmą nieko nežinom. Labai prašom, atsiliepkit, jei kas ką nors apie tokią žinote.
paverskit kelis psl atgal, kažkas jau rašė apie ją.
Bet kitaisko tokio daikto aš tikrai nepirkčiau
QUOTE(agni0 @ 2011 11 09, 23:57)
Dar kartely aciu,jau kaip ir apsisprendem jamam boscha tik stai dar ka norejau paklausti ar ja galima nustatyti-tarkim nustaciau programa taciau iki galo dar neisdziuvo ir ar galima dar uzstayti ant sakykim 15min ar 20 min ir pan?kur joje randasi puku filtras ir ar yra skirtumas ar jis durelese ar kitur renkasi pukai?savaime issivalantis kondensatorius kas tai?
galima uzstatyti papildomai,jei reikia, bet manau jums to neprireiks,kai nusistatysit reikiama programa ir reikiama dziovinimo lygi. puku filras yra ne pacisoe durelese, kaip cia pasakyti, atidarius dureles sieneleje apacioje - issima per 1 sek,, isistato taip pat, issiplauna be jokio vargo;, kas tas savaime issivalantis kondecatorius net neturiu zalo supratimo nemenau,kad del to jusmreiktu sukti galva,kai nusipirksit sia dziovykle, reiks padaryti tik tris dalykus: nusistatyti reikiama dziovimino programa, isvalyti puku filtra po diovininimo ir ispilti susirinkusi vandeni po dziovinimo is vandens rezervuaro, kuri syra stalciuje (panasiai kai skalbykleje, kur pilasi skalbiklis).
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 11, 17:22)
galima uzstatyti papildomai,jei reikia, bet manau jums to neprireiks,kai nusistatysit reikiama programa ir reikiama dziovinimo lygi. puku filras yra ne pacisoe durelese, kaip cia pasakyti, atidarius dureles sieneleje apacioje - issima per 1 sek,, isistato taip pat, issiplauna be jokio vargo;, kas tas savaime issivalantis kondecatorius net neturiu zalo supratimo nemenau,kad del to jusmreiktu sukti galva,kai nusipirksit sia dziovykle, reiks padaryti tik tris dalykus: nusistatyti reikiama dziovimino programa, isvalyti puku filtra po diovininimo ir ispilti susirinkusi vandeni po dziovinimo is vandens rezervuaro, kuri syra stalciuje (panasiai kai skalbykleje, kur pilasi skalbiklis).
dar kartely aciu dabar jau viskas aisku jau uzsisakiau ,kita savaite meginsiu savo pirkiny,laukiu nesulaukiu neysivaizduoju kad nebereikes dziaustyti ir lyginti,pas mane amzinai kalnai vaiku rubu,och kaip bus geraaaaaa
QUOTE(agni0 @ 2011 11 11, 21:51)
dar kartely aciu dabar jau viskas aisku jau uzsisakiau ,kita savaite meginsiu savo pirkiny,laukiu nesulaukiu neysivaizduoju kad nebereikes dziaustyti ir lyginti,pas mane amzinai kalnai vaiku rubu,och kaip bus geraaaaaa
jo, pas mane tas pats dabar tik po keliu skalbimu ir dzioviminu is eiles, belieka kalna rubu susdet i spinta
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 11, 20:53)
jo, pas mane tas pats dabar tik po keliu skalbimu ir dzioviminu is eiles, belieka kalna rubu susdet i spinta
na tai Jus isduokite man paslapti kokia programa dziovinate viska kad nebereikia lyginti
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 11, 21:57)
na tai Jus isduokite man paslapti kokia programa dziovinate viska kad nebereikia lyginti
as dzaniausiai rusiuoju viska, ranksluosciai, vaiko rubai ir pan., ir dar ziuriu pagal svori;
jei jus domina ar nereikai lyginti marskiniu - tai nzn, mano vyras ju neturi ir nenesioja, nes i darba pas ji kita uniforma;
anksciau jau minejau, kad yra rubu, kuriuos isemus gal ir reiktu palyginti, bet as nebelyginu, pasilyginu kai issimusi spintos, jie ir taip buna minksti, tad issilygina bekabedami, o siaip dauguma rubu mano drabuzineje yra kabinami, todel issemus is dziovykles juo iskart kabinu, ir viskas.
jus tikriausiai ja turit, tad pati zinot, kad ji ne garine, tad lyginimo sokio tokio visviena reikia.
QUOTE(astulka1 @ 2011 11 11, 21:20)
as dzaniausiai rusiuoju viska, ranksluosciai, vaiko rubai ir pan., ir dar ziuriu pagal svori;
jei jus domina ar nereikai lyginti marskiniu - tai nzn, mano vyras ju neturi ir nenesioja, nes i darba pas ji kita uniforma;
anksciau jau minejau, kad yra rubu, kuriuos isemus gal ir reiktu palyginti, bet as nebelyginu, pasilyginu kai issimusi spintos, jie ir taip buna minksti, tad issilygina bekabedami, o siaip dauguma rubu mano drabuzineje yra kabinami, todel issemus is dziovykles juo iskart kabinu, ir viskas.
jus tikriausiai ja turit, tad pati zinot, kad ji ne garine, tad lyginimo sokio tokio visviena reikia.
instrukcijoje kazkodel rasoma,kad kaip tik skalbinius geriau "pamiksuoti"- kad butu ir mazesniu ir didesniu ... as rusiuoju pagal spalvas daugiausiai....
vienintelis dalykas ko be sirdies grauzimo nelyginu- ranksluosciai... visa kita prasosi lygintuvo...
geriausia, ka iki siol pavyko pasiekti - tai rubus dziovinti iron dry programa ir dar dregnus kabinti ant pakabu ir palikti skalbyklos patalpoj iki isdziuvimo... tada buna toks pat "efektas" kaip is po lyginimo garais (uosviukai turi su garu funkcija AEG dziovykle, tai turiu su kuo "palyginti")
dziovykle esu labai patenkinta, bet kai paskaitau, kad kiti nieko nebelygina tai vis pamastau, ka as ne taip darau ar cia visiem skirtingai atrodo "islygintas" daiktas
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 11, 22:31)
instrukcijoje kazkodel rasoma,kad kaip tik skalbinius geriau "pamiksuoti"- kad butu ir mazesniu ir didesniu ... as rusiuoju pagal spalvas daugiausiai....
vienintelis lykas ko be sirdies grauzimo nelyginu- ranksluosciai... visa kita prasosi lygintuvo...
geriausia, ka iki siol pavyko pasiekti - tai rubus dziovinti iron dry programa ir dar dregnus kabinti ant pakabu ir palikti skalbyklos patalpoj iki isdziuvimo... tada buna toks pat "efektas" kaip is po lyginimo garais (uosviukai turi su garu funkcija AEG dziovykle, tai turiu su kuo "palyginti")
dziovykle esu labai patenkinta, bet kai paskaitau, kad kiti nieko nebelygina tai vis pamastau, ka as ne taip darau ar cia visiem skirtingai atrodo "islygintas" daiktas
vienintelis lykas ko be sirdies grauzimo nelyginu- ranksluosciai... visa kita prasosi lygintuvo...
tai juk visviena pas visus ir galu gale rubai skirtingi, vieni perka tokios kokybes, kiti tokios. nzn, as kai miksuoju, tai man tada isvis kokio storesnio rubo vienas koks kampas buna neisdziuves nzn, matyt kaip kam, jei ten ant kokio rubo lieka kelios rauksles, neimu i galva, juk jei ir islyginti, po to sulankstai,dedi i spinta, pries apsirengiant vel ji riekia pasilyginti; nebesuku sau galvos.
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 11, 20:31)
ar cia visiem skirtingai atrodo "islygintas" daiktas
manyčiau.
mane tenkina rezultatas kokį padaro džiovyklė. marškiunus, plonas sukneles, lyginu, bet tik tada kuomet jau reikia jas rengtis
patalynę- tai nebent "užplaukia" man kad noriu lygios kaip stiklas
Na kagi,jauciu pareiga prasinesti,kad boschiukas kaip tiek laiko galejau gyventi be jo,didelis aciu tiems kas toky daikta isrado puikus,nuostabus daiktas,kiek dziovinau ,o tikrai nemazai galiu pasakyti,kad rubu lygumas labai priklauso kiek pridedi dziovinti ir kaip greitai isdziuvusius isimi,tarkim-as skalbiu sausu skalbiniu apie 3,5-4kg,juos ir sumetu dziovintis ant 7kg programos,ir isdziuvus tuoj pat imu ir lankstau,tai tikrai lyginti nereikia,tai gi kai prisimenu tuos vakarus,kai visi miega o as lyginu kalnus vaiku rubu,arba dregme persismelkusius naamus,tai siurpas nukrato o,dar buna dziovini,dziovini ir nedziusta,pradeda atsiradineti nemalonus kvapas,vnz kas neturit,o svarstot pirkti ar ne-pirkit mamytes,ypac tos kurios turi didele seima ir vaiku sysiojanciu y lovastai beabejo-pirkite ps;minusa atradau tik viena-nera lietuviskos instrukcijos,geriausiu atveju angliska
QUOTE(edi* @ 2011 11 11, 15:33)
Mes turim Hoover, tik kito modelio. Paprasta, be jokių "pribumbasų". elektros kaip B klasės ryja ne per daug. Mes patenkinti, naudojam daugiau kaip pusmetį. Kaip jau minėjau, gerus rūbus šiaip ar taip aš lyginu, o kasdieniams ir patalynėms didelės reikšmės raukšlės man nesudaro.
Panaršykit internetą, tokią nupirkti galite labai pigiai, iki 1000lt