QUOTE(keistuole @ 2011 10 30, 21:29)
galiu tik pasakyt, kad po garų funkcijos tikrau reik laisvai pakabint, kad galutinai išdžiūtų iškart į spintą neįdėsit.
Mano akim yra nemažas skirtumas tarp maikės tik išdžiovintos ir maikės perleistos per garų funkciją, kitiems tai atrodo visai nereikalinga.
Viskas priklauso nuo įpročių ir poreikių.
Dėl elektros sąnaudų, tai man jos nepadidėjo, nes mažai ką belyginu, anksčiau lyginau praktiškai viską.
Dar vienas dalykas mažiausiai veiksminga ta garų funkcija baltiems rūbams, nes ant jų labiau matos pasiglamžymas.
pritariu siai nuomonei
mes irgi turim Iron aid - jau pamirsau ka reiskia lyginti
Maikytes iskart galima deveti, marskiniai dar truputeli turi pakaboti, bet lyginti ju jau nebereikia (MB nesioja 100 % medvilnes)
jau nebenaudoju ranksluosciams ir patalynei minkstiklio - po dziovykles jie buna kaip is Lenor reklamos - minkstuciai, svelnuciai
Papildyta:
QUOTE(suny @ 2011 10 25, 15:21)
o kuri is siu triju yra verciausia demesio ir tt, nes man jos labai vienodos atrodo, bet vieni giria tik bosha, kiti AEG ar electroluxa. Kokie argumentai kuria rinktis
Pasimeciau juodai, ir nebeapsiprendziu kuria is siu triju rinktis
musu atveju - skalbykle yra Electrolux - ilgaamze, tai ir rinkomes tokio pat gamintojo dziovykle
Be to MB labai ilgai lygino gamintojus ir galiausiai nusprende imti naujove Iron Aid