Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(fleer @ 2011 10 31, 18:31)
As prisidesiu su savo klausimu - ar dziovyklkej su Iron Aid, jei dziovini be garu, be lyginimo ta prasme, ar reikia dar pakabint, ar dregni lieka tik po lyginimo garais?

jei dždiovini be garų rūbai daugmaž,vienodo storio, tai nebereikia kabint, galima tiesiai į spintą
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 10 31, 20:31)
As prisidesiu su savo klausimu - ar dziovyklkej su Iron Aid, jei dziovini be garu, be lyginimo ta prasme, ar reikia dar pakabint, ar dregni lieka tik po lyginimo garais?

Kalbėjau apie Elektrolux EDH97981W, energijos sąnaudos A-50%, be garų funkcijos. Drėgni lieka tose džiovyklėse, kur yra garų funkcija (jeigu ją naudosi). Šioje tos funkcijos nėra, todėl po namus iškabint drabužių nereikia (kas man labai didelis pliusas). Nors, kiekviena turime savų poreikių ir skirtingai matome kai kuriuos dalykus 4u.gif Prisimenu, kiek laiko svarsčiau, rinkausi, kol galų gale apsisprendžiau kokią pirkti doh.gif Turbūt sunkiausias apsisprendimas renkantis buitinę techniką doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 31 spalio 2011 - 22:04
QUOTE(MEET @ 2011 10 31, 20:39)
mergytes, del laiko stokos neturiu laiko ieskoti atsakymo temoje..nesupykit, jei kartuosiuosi 4u.gif
ieskau skalbimo masinos ir dziovykles viename..ar patartumet, gal kas turit, gal kas ka pskyti gero ar blogo galite?ar vis gi atskiri agregatai geriau?bet del vietos striukumo, idealiau butu 2 /1..laukiu patarimo ir siaip geru minciu siuo klausimu 4u.gif

Man atrodo, kad atskiri prietaisai tikrai geriau mirksiukas.gif jau anksciau kazkurioj temoj buvo rasyta, kad jei norite skalbti na sakykim 6 kg skalbiniu, tai dziovinti galite tik puse to kiekio, t.y.teks deti per 2 kartus, nes norint per 1 karta, tai dziovykles bugnas turetu buti didesnis nei skalbykles 4u.gif ir siaip taip gerai turbut neisdziovins, neaisku kaip ten su puku nurinkimu tada g.gif jei turite galimybe, visgi geriau atskiri prietaisai, del vietos stokos gal galetumete juos viena ant kito statyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 11 01, 14:36)
Man atrodo, kad atskiri prietaisai tikrai geriau  mirksiukas.gif jau anksciau kazkurioj temoj buvo rasyta, kad jei norite skalbti na sakykim 6 kg skalbiniu, tai dziovinti galite tik puse to kiekio, t.y.teks deti per 2 kartus, nes norint per 1 karta, tai  dziovykles bugnas turetu buti didesnis nei skalbykles  4u.gif ir siaip taip gerai turbut neisdziovins, neaisku kaip ten su puku nurinkimu tada  g.gif  jei turite galimybe, visgi geriau atskiri prietaisai, del vietos stokos gal galetumete juos viena ant kito statyti?  4u.gif

Taip, atskiri geriau.
Atsakyti
http://www.radausa.lt/bosch-wtw86582sn

gal aks turite?
apsistojau ties sita, bet siaip bais didele....neturiu kur deti, tik miegamajam vietoj spienteles, nes vonia bute tokia miniatiurine doh.gif bet asikarscius dziovyklom pastatomom visa ziema-dieve dieve, kur zengsi, ten skalbiniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 02, 14:56)

gal aks turite?
apsistojau ties sita, bet siaip bais didele....neturiu kur deti, tik miegamajam vietoj spienteles, nes vonia bute tokia miniatiurine doh.gif bet asikarscius dziovyklom pastatomom visa ziema-dieve dieve, kur zengsi, ten skalbiniai doh.gif

o kodel butent sita? tik pradedu dometi, tai net nzn i ka demesi kreipt. Energijos klase, talpa, o dar kas?
Atsakyti
ji ekonomiska elekrtos atszvilgiu, nes mazos sanaudos, o kitos ir gi geros, bet ju jau iseiga elektros didesne, tad tas ant to pacio, kaip sako ax.gif cia man tiek isaiskino parduotuveje...
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 02, 15:09)
ji ekonomiska elekrtos atszvilgiu, nes mazos sanaudos, o kitos ir gi geros, bet ju jau iseiga elektros didesne, tad tas ant to pacio, kaip sako ax.gif cia man tiek isaiskino parduotuveje...

o sita su garais? ar be? aprasyme paminetas "lengvas lyginimas" tai cia tai? po jos lygint lygintuvu dar reikia?
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 02, 15:56)

gal aks turite?

as butent sita ir turiu 4u.gif lygintuva padejau i lentyna, kazkas is fantastikos - negaliu atsidziaugt..po ilgu svarstymu ar imti wtw ar ta su garais wts - nusprendziau, kad geriau mazesnes energijos sanaudos - dziovinu kas antra diena thumbup.gif
Atsakyti
man garai nefiguruoja, nes vistiek siek tiek dregme buna rubuose po tokio dziovinimo..tad turbut rinksimes sita, nusiderejom dar kaina iki 2400, tai...
tik beda, kad neturiu kur deti, teks miegamajam vietos spinteles uzmaskavus laikyt, nes kitaip bute - be sansu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 11 02, 15:20)
man garai nefiguruoja, nes vistiek siek tiek dregme buna rubuose po tokio dziovinimo..tad turbut rinksimes sita, nusiderejom dar kaina iki 2400, tai...
tik beda, kad neturiu kur deti, teks miegamajam vietos spinteles uzmaskavus laikyt, nes kitaip bute - be sansu doh.gif

balkonas sauni vieta mirksiukas.gif Apsiltintas, aisku.

O kodel be garu? Kokia pagrindine garu funkcija? Lyginimas? bet po jo rubai lieka dregni, taip?
Atsakyti
balkonas stiklintas, bet ne plastikiniais langais, salta ten ziema , oi salta, netinka balkonas tam doh.gif
Atsakyti