Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

Jau senokai turiu Bosch dziovykle. Pradzioj tai begale drabuziu sumazindavau dydzius, bet as jau su ja "susidraugavau" ir ismokau smile.gif Tiesiog viska dziovinu kaip sintetinius drabuzius. Jie buna truputeli dregni, bet uzstatau dar kokiai 10 min ir viskas. Ir nei vieno drabuzio nepamazinu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 03 02, 19:47)
manau tai ta pati kaip mano, tik seniau vadinosi EWF 12981W (Electrolux Iron Aid); ji džiovina pgl likutinę drėgmę 4u.gif

Jei ne paslaptis, kiek jums kainavo?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 03 03, 00:56)
Jei ne paslaptis, kiek jums kainavo?

pirkau pries keturis metus, mokejau 2800,-
Atsakyti
QUOTE(Rurgita @ 2011 03 02, 21:17)
Jau senokai turiu Bosch dziovykle. Pradzioj tai begale drabuziu sumazindavau dydzius, bet as jau su ja "susidraugavau" ir ismokau smile.gif Tiesiog viska dziovinu kaip sintetinius drabuzius. Jie buna truputeli dregni, bet uzstatau dar kokiai 10 min ir viskas. Ir nei vieno drabuzio nepamazinu.  smile.gif

O ar jūsiškis bošas turi lyginimo garai funkciją? Jei taip, tai kaip lyginimo kokybė? Mūsiškis tai bevei neišlygina. Na, aš nematau jokio skirtumo kai džiovina įprastai su lengvo lyginimo f-ja ir kai džiovina garais ir alia jie turi išlyginti raukšles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulexxx @ 2011 03 04, 14:21)
O ar jūsiškis bošas turi lyginimo garai funkciją? Jei taip, tai kaip lyginimo kokybė? Mūsiškis tai bevei neišlygina. Na, aš nematau jokio skirtumo kai džiovina įprastai su lengvo lyginimo f-ja ir kai džiovina garais ir alia jie turi išlyginti raukšles  lotuliukas.gif

Taip yra lyginimo f-ja. Na neturiu priekaistu del lyginimo.Tik esu pastebejusi, kad reikia iskart viska issiimti ir susilankstyti. Nes jei po kokio pusdienio, tai pasilamde.
Atsakyti
Ar jūs džiovyklės filtrą valot po kiekvieno džiovinimo?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 03 06, 12:10)
Ar jūs džiovyklės filtrą valot po kiekvieno džiovinimo?

Kurį?
Jei kalba apie pūkų filtrą, tai pradžioje gali tekti ir kiekvienąkart. Kol pūkus išrinks iš patalynės (pvz.) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 03 06, 10:53)
Kurį?
Jei kalba apie pūkų filtrą, tai pradžioje gali tekti ir kiekvienąkart. Kol pūkus išrinks iš patalynės (pvz.) biggrin.gif

Supratau.
Atsakyti
QUOTE(Rurgita @ 2011 03 05, 11:43)
Taip yra lyginimo f-ja. Na neturiu priekaistu del lyginimo.Tik esu pastebejusi, kad reikia iskart viska issiimti ir susilankstyti. Nes jei po kokio pusdienio, tai pasilamde.

Tiesa, gal aš netinkamų audinių dabužius noriu, kad išlygintų doh.gif . Medvilninių marškinių nebandžiau, bet džinsų ir net tų paprastų medvilninių "maikučių" neįveikia man schmoll.gif . Jie lieka ne sulamdyti, o tokie lyg korėti net ir tuoj pat išėmus ir pakabinus ant pakabos unsure.gif . Ar taip ir pas tave?
Atsakyti
QUOTE(ritulexxx @ 2011 03 07, 11:28)
Tiesa, gal aš netinkamų audinių dabužius noriu, kad išlygintų doh.gif . Medvilninių marškinių nebandžiau, bet džinsų ir net tų paprastų medvilninių "maikučių" neįveikia man schmoll.gif . Jie lieka ne sulamdyti, o tokie lyg korėti net ir tuoj pat išėmus ir pakabinus ant pakabos unsure.gif . Ar taip ir pas tave?

Na jau dzinsu tai niekada nelyginu, net vyras iskart issiima savo dzinsus ir graziai susikabina ant pakabos. Lygint nera ka smile.gif O pvz. vaiku medvilnines palaidinukes, tai kartais apacia pariecia. Tai kai isimu ir iskart perbraukiu lygintuvu. Su marskiniais bandziau, kaip jie man atsibodo doh.gif Tai kad ir islygina, bet vistiek as dar lyginu, juk ir apykakle, rankoves. Man tai tikras issigelbejimas dziovykles, indaploves ir t.t. Nezinau kaip reiktu suktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rurgita: 07 kovo 2011 - 12:35
Aš išsiimu iš savo džiovyklės po IRON programos ir būna drėgni drabužiai. Man ko tai ji nepasiteisina. g.gif Vyro maikes sudėjau vakar į spintą ir šiandien išmėčiau ant radiatoriaus, nes paduoda drėgme.
Atsakyti
zinokit, kad kitiems rubus gerai islygina ir skalbimo masinos, kurios turi kazkokia lyginimo f-ja greziant biggrin.gif nezinau, bet mano drauge nelygina nieko, tik vyrui baltinius, o dabar kai isigijo skalbianke su ta kazkokia f-ja, tai kaifuoja dar labiau biggrin.gif

prie lyginimo kokybes reikia priptrasti: tiesiog pakeisti MASTYMA, bent as taip padariau; todel lyginu tik kai uzsimanau, patalyne ir marskinius (tarp kitko cia tie daiktai, kurie tikrai gaunasi nelyginti) 4u.gif
Atsakyti