QUOTE(rut@ @ 2011 10 30, 20:42)
Sveikos merginos, jus cia visos "ekspertes" tu dziovintuvu
tai patarkit ir man...
Ruosiuosi pirkti Elecroluxo dziovykle, bet niekaip neapsisprendziu, ar ta A-50% klases EDH97981W, ar Iron Aid, bet si jau B klases. Didziausia dvejone man ipute pasiskaicius kai kuriu atsiliepimus, kad po lyginimo f-jos garais, skabinius dar reikia kazkur iskabineti, kad galutinai "nugaruotu"?
Labiausiai sitame modelyje mane masina tas "drabuziu atnaujinimas garais". Kaip daznai jus tokia programa naudojate?
Musu seimyna nera is tu, kuriems kas ryta reikia nauju svieziai islygintu marskiniu, musu stilius daugiau laisvalaikio, tai ir mastau, ar man reikia to naujausio "stebuklo" - Iron Aid? Patarkit, kurios turit Electroluxus...
galiu tik pasakyt, kad po garų funkcijos tikrau reik laisvai pakabint, kad galutinai išdžiūtų iškart į spintą neįdėsit.
Mano akim yra nemažas skirtumas tarp maikės tik išdžiovintos ir maikės perleistos per garų funkciją, kitiems tai atrodo visai nereikalinga.
Viskas priklauso nuo įpročių ir poreikių.
Dėl elektros sąnaudų, tai man jos nepadidėjo, nes mažai ką belyginu, anksčiau lyginau praktiškai viską.
Dar vienas dalykas mažiausiai veiksminga ta garų funkcija baltiems rūbams, nes ant jų labiau matos pasiglamžymas.