Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(speedy @ 2011 10 27, 09:03)
Ar tikrai ant Jūsų Siemens parašyta "Made in Germany"  bigsmile.gif  Įdomu, koks modelis  g.gif

Nežianu kas parašyta, vyras sakė vokiška biggrin.gif modelis WT46W572DN
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 10 28, 10:14)
Nežianu kas parašyta, vyras sakė vokiška  biggrin.gif  modelis WT46W572DN

Arba būna parašyta ant prekės "Made in Germany" arba ne, nepriklausomai nuo mūsų norų ar įsitikinimų biggrin.gif Ant Siemens džiovyklės tokio užrašo matyti neteko.
O "Made in Poland" Siemens'as kažkodėl nerašo schmoll.gif Gal kuklinasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 28, 09:47)
Arba būna parašyta ant prekės "Made in Germany" arba ne, nepriklausomai nuo mūsų norų ar įsitikinimų  biggrin.gif Ant Siemens džiovyklės tokio užrašo matyti neteko.
O "Made in Poland" Siemens'as kažkodėl nerašo  schmoll.gif  Gal kuklinasi  g.gif

Nežinau, bet mes perkam iš gerų pažįstamų, tiekėjų, kurie ir sakė, kad ji yra vokiška. Daugiau nieko nežinau
Atsakyti
Sveikos merginos, jus cia visos "ekspertes" tu dziovintuvu smile.gif tai patarkit ir man...
Ruosiuosi pirkti Elecroluxo dziovykle, bet niekaip neapsisprendziu, ar ta A-50% klases EDH97981W, ar „Iron Aid“, bet si jau B klases. Didziausia dvejone man ipute pasiskaicius kai kuriu atsiliepimus, kad po lyginimo f-jos garais, skabinius dar reikia kazkur iskabineti, kad galutinai "nugaruotu"? g.gif Labiausiai sitame modelyje mane masina tas "drabuziu atnaujinimas garais". Kaip daznai jus tokia programa naudojate?
Musu seimyna nera is tu, kuriems kas ryta reikia nauju svieziai islygintu marskiniu, musu stilius daugiau laisvalaikio, tai ir mastau, ar man reikia to naujausio "stebuklo" - „Iron Aid“? Patarkit, kurios turit Electroluxus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2011 10 30, 20:42)
Sveikos merginos, jus cia visos "ekspertes" tu dziovintuvu  smile.gif tai patarkit ir man...
Ruosiuosi pirkti Elecroluxo dziovykle, bet niekaip neapsisprendziu, ar ta A-50% klases EDH97981W, ar „Iron Aid“, bet si jau B klases. Didziausia dvejone man ipute pasiskaicius kai kuriu atsiliepimus, kad po lyginimo f-jos garais, skabinius dar reikia kazkur iskabineti, kad galutinai "nugaruotu"?  g.gif  Labiausiai sitame modelyje mane masina tas "drabuziu atnaujinimas garais". Kaip daznai jus tokia programa naudojate?
Musu seimyna nera is tu, kuriems kas ryta reikia nauju svieziai islygintu marskiniu, musu stilius daugiau laisvalaikio, tai ir mastau, ar man reikia to naujausio "stebuklo" - „Iron Aid“? Patarkit, kurios turit Electroluxus...  ax.gif

galiu tik pasakyt, kad po garų funkcijos tikrau reik laisvai pakabint, kad galutinai išdžiūtų iškart į spintą neįdėsit.
Mano akim yra nemažas skirtumas tarp maikės tik išdžiovintos ir maikės perleistos per garų funkciją, kitiems tai atrodo visai nereikalinga.
Viskas priklauso nuo įpročių ir poreikių.
Dėl elektros sąnaudų, tai man jos nepadidėjo, nes mažai ką belyginu, anksčiau lyginau praktiškai viską.
Dar vienas dalykas mažiausiai veiksminga ta garų funkcija baltiems rūbams, nes ant jų labiau matos pasiglamžymas.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 30, 20:29)
galiu tik pasakyt, kad po garų funkcijos tikrau reik laisvai pakabint, kad galutinai išdžiūtų iškart į spintą neįdėsit.
Mano akim yra nemažas skirtumas tarp maikės tik išdžiovintos ir maikės perleistos per garų funkciją, kitiems tai atrodo visai nereikalinga.
Viskas priklauso nuo įpročių ir poreikių.
Dėl elektros sąnaudų, tai man jos nepadidėjo, nes mažai ką belyginu, anksčiau lyginau praktiškai viską.
Dar vienas dalykas mažiausiai veiksminga ta garų funkcija baltiems rūbams, nes ant jų labiau matos pasiglamžymas.

tai, kaip supratau, jusu namuose „Iron Aid“. Galiu dar ikyriai paklausinet? blush2.gif Raso, kad si "džiovyklė turi atšviežinimo programą, panaikinančią susiglamžymą ir nemalonius kvapus. Naudodami šią programą saugiai atšviežinsite net ir drabužius, kuriuos turėtumėte nešti tik į cheminę valyklą. Pavyzdžiui, vienu metu galite atšviežinti vieną kostiumą arba du švarkus". kaip suprantu, tada dedami net ir sausi drabuziai? Ar isbandet? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2011 10 30, 22:20)
tai, kaip supratau, jusu namuose „Iron Aid“. Galiu dar ikyriai paklausinet?  blush2.gif Raso, kad si "džiovyklė turi atšviežinimo programą, panaikinančią susiglamžymą ir nemalonius kvapus. Naudodami šią programą saugiai atšviežinsite net ir drabužius, kuriuos turėtumėte nešti tik į cheminę valyklą. Pavyzdžiui, vienu metu galite atšviežinti vieną kostiumą arba du švarkus". kaip suprantu, tada dedami net ir sausi drabuziai? Ar isbandet? smile.gif

aš tą atšviežinimą naudoju užsigulėjusiems spintoje rūbams.
O jei jau rūbas pilnas kažkokių kvapų, tai skalbiu tokius, nes paprastai mano vyrukų jau jie ir dėmėti būna.
Kostiumų mes nedėvim, tai nežinau.
Šiaip kažkokio stebuklo nesitikėkit, nepakeis tai skalbimo ar valymo, bet pvz kokias tarkim linines kelnes po dienos dėvėjimo įmetus, jos tikrai gerokai geriau atrodys.
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2011 10 30, 21:42)
Sveikos merginos, jus cia visos "ekspertes" tu dziovintuvu  smile.gif tai patarkit ir man...
Ruosiuosi pirkti Elecroluxo dziovykle, bet niekaip neapsisprendziu, ar ta A-50% klases EDH97981W, ar „Iron Aid“, bet si jau B klases. Didziausia dvejone man ipute pasiskaicius kai kuriu atsiliepimus, kad po lyginimo f-jos garais, skabinius dar reikia kazkur iskabineti, kad galutinai "nugaruotu"?  g.gif  Labiausiai sitame modelyje mane masina tas "drabuziu atnaujinimas garais". Kaip daznai jus tokia programa naudojate?
Musu seimyna nera is tu, kuriems kas ryta reikia nauju svieziai islygintu marskiniu, musu stilius daugiau laisvalaikio, tai ir mastau, ar man reikia to naujausio "stebuklo" - „Iron Aid“? Patarkit, kurios turit Electroluxus...  ax.gif

Turiu A-50% klases EDH97981W. Joje irgi yra atšviežinimo funkcija. Tiesa, be garų. Eksperimento dėlei panaudojau šia funkciją švarkeliui, kurį tik ką buvau parsinešusi iš dėvėtų drabužių parduotuvės. Neatsimenu kiek tiksliai truko atšviežinimo programa, lyg apie 20 min. tai ištraukiau švarkelį be jokio dėvėtų drabužių parduotuvės kvapo ax.gif Po to vistiek aš jį perskalbiau, kadangi, kaip rašiau, programą panaudojau tik dėl eksperimento. Todėl manau, kad užsigulėjusius spintoje savo drabužius galima atšviežinti ir be garų ax.gif
Čia dar vienas mano argumentas taupyti energiją ir saugoti gamtą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 10 31, 08:10)
Turiu A-50% klases EDH97981W. Joje irgi yra atšviežinimo funkcija. Tiesa, be garų. Eksperimento dėlei panaudojau šia funkciją švarkeliui, kurį tik ką buvau parsinešusi iš dėvėtų drabužių parduotuvės. Neatsimenu kiek tiksliai truko atšviežinimo programa, lyg apie 20 min. tai ištraukiau švarkelį be jokio dėvėtų drabužių parduotuvės kvapo  ax.gif Po to vistiek aš jį perskalbiau, kadangi, kaip rašiau, programą panaudojau tik dėl eksperimento. Todėl manau, kad užsigulėjusius spintoje savo drabužius galima atšviežinti ir be garų  ax.gif
Čia dar vienas mano argumentas taupyti energiją ir saugoti gamtą  4u.gif

aciu labai, kad atsiliepiat ir per sventes smile.gif
tai praktiskai ta garu f-cja tik del drabuziu lyginimo? Gal is EDH97981W istraukiat nelabai susiglamziusius po dziovinimo, turetu gal but kazkokia apsauga nuo rauksliu?
Atsakyti
QUOTE(rut@ @ 2011 10 31, 11:58)
aciu labai, kad atsiliepiat ir per sventes  smile.gif
tai praktiskai ta garu f-cja tik del drabuziu lyginimo? Gal is EDH97981W istraukiat nelabai susiglamziusius po dziovinimo, turetu gal but kazkokia apsauga nuo rauksliu?

Galimžytis, tai glamžosi. Nors daug kas priklauso ir nuo audinio. Labiausiai glamžosi medvilnė (patalynė). O šiaip aš pati sau atradau, kad man labiau patinka kad ir tą pačią patalynę džiovinti su džinsų programa. Tada mažiau glamžosi. Aš praktiškai tik tą programą viskam naudoju ax.gif Kadangi aš patalynės taip ar taip nelygindavau, todėl ir dabar pralyginu tik tuos drabužius, kur ir anksčiau lygindavau. Nors seniau, kol džiūdavo natūraliai, reikėdavo džinsus išlygint, o su džiovykle išdžiovintų nereikia ax.gif Ilga apsaugos nuo glamžymosi programa yra ir galima nustatyti tuo atveju, jei žinai kad iš karto pasibaigus džiovinimui negalėsi išimti skalbinių. Tuomet dar juos ten varto ir aušina, kad nesusigulėtų
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 10 31, 12:47)
Galimžytis, tai glamžosi. Nors daug kas priklauso ir nuo audinio. Labiausiai glamžosi medvilnė (patalynė). O šiaip aš pati sau atradau, kad man labiau patinka kad ir tą pačią patalynę džiovinti su džinsų programa. Tada mažiau glamžosi. Aš praktiškai tik tą programą viskam naudoju  ax.gif Kadangi aš patalynės taip ar taip nelygindavau, todėl ir dabar pralyginu tik tuos drabužius, kur ir anksčiau lygindavau. Nors seniau, kol džiūdavo natūraliai, reikėdavo džinsus išlygint, o su džiovykle išdžiovintų nereikia  ax.gif Ilga apsaugos nuo glamžymosi programa yra ir galima nustatyti tuo atveju, jei žinai kad iš karto pasibaigus džiovinimui  negalėsi išimti skalbinių. Tuomet dar juos ten varto ir aušina, kad nesusigulėtų

As prisidesiu su savo klausimu - ar dziovyklkej su Iron Aid, jei dziovini be garu, be lyginimo ta prasme, ar reikia dar pakabint, ar dregni lieka tik po lyginimo garais?
Atsakyti
mergytes, del laiko stokos neturiu laiko ieskoti atsakymo temoje..nesupykit, jei kartuosiuosi 4u.gif
ieskau skalbimo masinos ir dziovykles viename..ar patartumet, gal kas turit, gal kas ka pskyti gero ar blogo galite?ar vis gi atskiri agregatai geriau?bet del vietos striukumo, idealiau butu 2 /1..laukiu patarimo ir siaip geru minciu siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti