Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(speedy @ 2011 10 25, 08:48)
biggrin.gif Negali būti  biggrin.gif  Jos prijungimo galingumas 2350 W, t.y. gero "čainiko" ar "proso" galia. Ar jūs namie ir tokių daiktų neturite  g.gif

ten taip įdomiai rašo, nes aš kai parodžiau vyrui, tai jis irgi sakė, kad mums galios neužteks, nes pas mus 5kw ateina į namą.
Bet aš sėkmingai vienu metu leidžiu skalbeklę, džiovyklę ir indaplovę arba orkaitę, neskaitant visų kitų pastoviai įjungtų prietaisų kaip telikas, kompas, šaldytuvas, vandens siurblys, katilas ir pan.
Bet jau įjungus siurblį ar arbatinį, ar plytos viršų, išmuša skaitiklius.
Atsakyti
QUOTE(rrasulyte @ 2011 10 23, 20:33)
Tai rinkites AEG A klases
arba Electrolux A klases
dar galima Bosch rinktis A klases.  4u.gif

o kuri is siu triju yra verciausia demesio ir tt, nes man jos labai vienodos atrodo, bet vieni giria tik bosha, kiti AEG ar electroluxa. Kokie argumentai kuria rinktis doh.gif

Pasimeciau juodai, ir nebeapsiprendziu kuria is siu triju rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suny @ 2011 10 25, 16:21)
o kuri is siu triju yra verciausia demesio ir tt, nes man jos labai vienodos atrodo, bet vieni giria tik bosha, kiti AEG ar electroluxa. Kokie argumentai kuria rinktis  doh.gif

Pigiausia.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 25, 08:48)
biggrin.gif Negali būti  biggrin.gif  Jos prijungimo galingumas 2350 W, t.y. gero "čainiko" ar "proso" galia. Ar jūs namie ir tokių daiktų neturite  g.gif

Tai gal čia mane vyras apgavo norėdamas sutaupyti elektros sąskaita biggrin.gif

Bet tai koks tada skirtumas koks prijungimas, jeigu naudoja tuo metu 4500W, tai vistiek skaičius yra toks o ne kitoks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 25 spalio 2011 - 15:44
QUOTE(speedy @ 2011 10 25, 15:27)
Pigiausia.

O kodėl tos AEG brangesnės tarkim už Siemens? Nes mūsų vokiška ir dar ekonomiškesnė g.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes su vyru planuojam pirkti džiovyklę, tačiau nelabai ką apie jas nusimanau. Vyras nusižiūrėjo Hoover. Kaip ji?
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2011 10 25, 22:13)
Sveikos. Mes su vyru planuojam pirkti džiovyklę, tačiau nelabai ką apie jas nusimanau. Vyras nusižiūrėjo Hoover. Kaip ji?

Gal dabar jau geresnes gamina g.gif Mano pirmoji buvo Hoover. Sugedus nebuvo, bet palyginti su Electrolux, tai vargelis doh.gif
Atsakyti
Laba diena ,reikia patarimo ,renkuosiu dziovykle ir skalbykle atskirai .Skalbykliu pasirinikimas begalinis smile.gif o dziovykliu ribotas ,kadangi man reikalalinga MaX 54 cm gylio ,ribota vieta namie pastatymui sad.gif gal kas kokiu patarimu ar modeliuku ,nes kiek internete ieskau tai arba 2in1 arba standartyas 60 arba 59 cm.Ir siaip internte dydziai neatitinka tas modelis skirtinguose puslapiuose ir dydis skirtingas biggrin.gif uzmaciau du modeliukus 54 ir 53 cm tai BEKO DCU7330 ir CANDY GO DC 78 GT gal kas kokiu patarimu ar rekomendaciju .... o taoi pasimetusi visai ... nera issamaus aprasymo o noretusi ir garu funkcijos tik nzn ar ji labai reikalinga biggrin.gif nu sitam reikale zalia ,jei yra galimybe apsvieskite mane smile.gif bigsmile.gif
P.S zinoma labai norisi A klases 4u.gif nu niekaip nerandu siek tieks mazesnes nei standartas ,gal kokiu imontuojamu yra su tokiu dydziu ,pasimetus visai ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 26 spalio 2011 - 08:19
Aš esu nerealiai patenkinta džiovykle Elektrolux T88840. Džiovina super, tiesiai į spintą. Džiovinom ir medvilnę ir sintetiką ir batus, tas lyginimas tai daugiau garinimas kaip supratau. Ir žaislus atnaujinau minkštus, žodžiu super ir ant skalbyklės pastatėm, kad vietos būtų. thumbup.gif
Atsakyti
mums pagaliau atkeliavo si dziovykle, dar tik mokausi dziovinti su ja,ir isbandziau dvi programas, patalynei tiesiai i spinta programa, ir sinetikai tiesiai i spinta, tik man abu kartus buvo drabuziiai dar dregni...puse rubu dar papildomai dziovinau. o patalyne tai sulgamzyta be proto.. tikiuosi kad atrasiu visu jos privalumus,nes kolkas nesu 100 proc.patenkinta unsure.gif

http://www.radausa.l...rolux-edh97981w
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 10 25, 17:26)
Tai gal čia mane vyras apgavo norėdamas sutaupyti elektros sąskaita biggrin.gif

Bet tai koks tada skirtumas koks prijungimas, jeigu naudoja tuo metu 4500W, tai vistiek skaičius yra toks o ne kitoks

Prijungimo galingumas reiškia, kiek daugiausiai galios prietaisas naudoja iš elektros tiekimo tinklo. Apie kažkokius 4500W negali būti nei kalbos. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(-Gyte- @ 2011 10 25, 17:42)
O kodėl tos AEG brangesnės tarkim už Siemens? Nes mūsų vokiška ir dar ekonomiškesnė  g.gif

Ar tikrai ant Jūsų Siemens parašyta "Made in Germany" bigsmile.gif Įdomu, koks modelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(D_linija @ 2011 10 26, 16:33)
mums pagaliau atkeliavo si dziovykle, dar tik mokausi dziovinti su ja,ir isbandziau dvi programas, patalynei tiesiai i spinta programa, ir sinetikai tiesiai i spinta, tik man abu kartus buvo drabuziiai dar dregni...puse rubu dar papildomai dziovinau. o patalyne tai sulgamzyta be proto.. tikiuosi kad atrasiu visu jos privalumus,nes kolkas nesu 100 proc.patenkinta unsure.gif

http://www.radausa.l...rolux-edh97981w

rinkis saulutę užpildytą sintetika, medvilnė ypač sausa. Ir dar kur lašiukas procentais nustatyk maximumą. bus sausut sausutėlė.
Atsakyti