QUOTE(elfė @ 2011 10 24, 07:51)
Skalbyklės funkcija - skalbti, džiovyklės - džiovinti, o lyginimui yra lygintuvas. Aš kai noriu išlygintų drabužių, juo ir naudojuosi
Būtų naivu tikėtis, kad iš džiovyklės išimti skalbiniai bus kaip iš po lygintuvo
Papildyta:
Tenka rinktis- ar sausi skalbiniai ir mažos elektros sąnaudos (A, A-50% klasė), ar "lyginti" su šia fukcija, bet tuomet jau el. sąnaudos bus B klasės.
Mano teikiama pirmenybė A-50% klasės sąnaudoms ir visiškai sausiems skalbiniams. Na nenoriu aš iš džiovyklės ištrauktų skalbinių dar nukabinėti po kambarį, kad drėgmė visiškai išdžiūtų ir namuose ant sienų kauptųsi, bei pradėtų pelyti. Tokiu atveju pats įrengimas ir jo paskirtis man prarastų prasmę. Aš geriau renkuosi taupią džiovyklę ir lygintuvą, kurio ir šiaip ne kiekvienam išskalbtam daiktui prireikia
Bet kiekvienas liekame prie savo nuomonės, aš išsakiau savąją
o dėl lyginimo, tai jeigu džiovyklė sugeba "išlyginti" beveik taip pat kaip ir lygintuvas, tai nematau prasmės naudoti tik džiovinimą ir paskui pusė dienos makaluotis su lygintuvu.
Čia kaip ir kavos aparatas, jei jau jis pats plaką pieno putą, tai kam vargt pačiai.
Tam ir yra technika, kad pagelbėtų žmogui.
QUOTE(-Gyte- @ 2011 10 24, 11:29)
Mes irgi jau džiaugiamės džiovykle, tikrai superinis daiktas, kaip be jo anksčiau gyvenau
Pirkom
šią
Pakankamai lygūs man tie skalbiniai ir be garų funkcijos, nes kai pamčiau kad tos garinės naudoja 4-5kWh
o dėl sąnaudų, tai pas mane jos nei trupučio nepadidėjo įsigijus džiovyklę, o aš ją naudoju mažiausiai kartą per dieną