Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(speedy @ 2011 10 22, 10:42)
Ar tai skalbyklė ir džiovyklė viename?

tik dziovykle
Atsakyti
Laba diena, ruosiames pirkti is aeg ir electrolux firmu dziovikle. Ka patartumete ? Kaina nesvarbi. Kazkas rase apie electrolux labai gera varianta su lyginimu, bet neparase tikslaus modelio.
Aciu uz info wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilius_Karalius @ 2011 10 23, 12:43)
Laba diena, ruosiames pirkti is aeg ir electrolux firmu dziovikle. Ka patartumete ? Kaina nesvarbi. Kazkas rase apie electrolux labai gera varianta su lyginimu, bet neparase tikslaus modelio.
Aciu uz info wink.gif

Electrolux EDI97170W
arba truputi geresnė
AEG T88840
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 10 23, 18:08)

koki ju skirtumai? Man tik nelabai patinka kad jos abi B klases, dideles el. sanaudos.
Atsakyti
QUOTE(Vilius_Karalius @ 2011 10 23, 19:11)
koki ju skirtumai? Man tik nelabai patinka kad jos abi B klases, dideles el. sanaudos.

Tai rinkites AEG A klases arba Electrolux A klases
dar galima Bosch rinktis A klases. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 01 gruodžio 2011 - 11:01
QUOTE(rrasulyte @ 2011 10 23, 20:33)
Tai rinkites

bet šitos neturi iron aid funkcijos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 17, 23:45)
suglamžyta lieka, vis tiek reik lygint pačiai

Skalbyklės funkcija - skalbti, džiovyklės - džiovinti, o lyginimui yra lygintuvas. Aš kai noriu išlygintų drabužių, juo ir naudojuosi biggrin.gif
Būtų naivu tikėtis, kad iš džiovyklės išimti skalbiniai bus kaip iš po lygintuvo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2011 10 23, 22:42)
bet šitos neturi iron aid funkcijos  unsure.gif

Tenka rinktis- ar sausi skalbiniai ir mažos elektros sąnaudos (A, A-50% klasė), ar "lyginti" su šia fukcija, bet tuomet jau el. sąnaudos bus B klasės.
Mano teikiama pirmenybė A-50% klasės sąnaudoms ir visiškai sausiems skalbiniams. Na nenoriu aš iš džiovyklės ištrauktų skalbinių dar nukabinėti po kambarį, kad drėgmė visiškai išdžiūtų ir namuose ant sienų kauptųsi, bei pradėtų pelyti. Tokiu atveju pats įrengimas ir jo paskirtis man prarastų prasmę. Aš geriau renkuosi taupią džiovyklę ir lygintuvą, kurio ir šiaip ne kiekvienam išskalbtam daiktui prireikia 4u.gif Bet kiekvienas liekame prie savo nuomonės, aš išsakiau savąją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilius_Karalius @ 2011 10 23, 20:11)

Juk klausete su "lyginimo garais" funkcija.
AEG papildomai turi Jūsų mėgstamos programos atmintį, galimybe naudoti kondensato vandeni lyginimui garais ir džinsų programą.
Atsakyti
Mes irgi jau džiaugiamės džiovykle, tikrai superinis daiktas, kaip be jo anksčiau gyvenau thumbup.gif
Pirkom šią
Pakankamai lygūs man tie skalbiniai ir be garų funkcijos, nes kai pamčiau kad tos garinės naudoja 4-5kWh blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 10 24, 07:51)
Skalbyklės funkcija - skalbti, džiovyklės - džiovinti, o lyginimui yra lygintuvas. Aš kai noriu išlygintų drabužių, juo ir naudojuosi  biggrin.gif
Būtų naivu tikėtis, kad iš džiovyklės išimti skalbiniai bus kaip iš po lygintuvo  blush2.gif
Papildyta:

Tenka rinktis- ar sausi skalbiniai ir mažos elektros sąnaudos (A, A-50% klasė),  ar "lyginti" su šia fukcija, bet tuomet jau el. sąnaudos bus B  klasės.
Mano teikiama pirmenybė A-50% klasės sąnaudoms ir visiškai sausiems skalbiniams. Na nenoriu aš iš džiovyklės ištrauktų skalbinių dar nukabinėti po kambarį, kad drėgmė visiškai išdžiūtų ir namuose ant sienų kauptųsi, bei pradėtų pelyti. Tokiu atveju pats įrengimas ir jo paskirtis man prarastų prasmę. Aš geriau renkuosi taupią džiovyklę ir lygintuvą, kurio ir šiaip ne kiekvienam išskalbtam daiktui prireikia 4u.gif  Bet kiekvienas liekame prie savo nuomonės, aš išsakiau savąją  4u.gif

drinks_cheers.gif
o dėl lyginimo, tai jeigu džiovyklė sugeba "išlyginti" beveik taip pat kaip ir lygintuvas, tai nematau prasmės naudoti tik džiovinimą ir paskui pusė dienos makaluotis su lygintuvu.
Čia kaip ir kavos aparatas, jei jau jis pats plaką pieno putą, tai kam vargt pačiai.
Tam ir yra technika, kad pagelbėtų žmogui.

QUOTE(-Gyte- @ 2011 10 24, 11:29)
Mes irgi jau džiaugiamės džiovykle, tikrai superinis daiktas, kaip be jo anksčiau gyvenau  thumbup.gif
Pirkom šią
Pakankamai lygūs man tie skalbiniai ir be garų funkcijos, nes kai pamčiau kad tos garinės naudoja 4-5kWh  blink.gif

o dėl sąnaudų, tai pas mane jos nei trupučio nepadidėjo įsigijus džiovyklę, o aš ją naudoju mažiausiai kartą per dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 24, 12:35)
drinks_cheers.gif
o dėl lyginimo, tai jeigu džiovyklė sugeba "išlyginti" beveik taip pat kaip ir lygintuvas, tai nematau prasmės naudoti tik džiovinimą ir paskui pusė dienos makaluotis su lygintuvu.
Čia kaip ir kavos aparatas, jei jau jis pats plaką pieno putą, tai kam vargt pačiai.
Tam ir yra technika, kad pagelbėtų žmogui.
o dėl sąnaudų, tai pas mane jos nei trupučio nepadidėjo įsigijus džiovyklę, o aš ją naudoju mažiausiai kartą per dieną  4u.gif

Na čia dar priklauso ne tik nuo sąnaudų, bet ir nuo galimybių smile.gif Pvz mūsų el. laidai nepritaikyti tokiai apkrovai
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 10 24, 14:12)
Na čia dar priklauso ne tik nuo sąnaudų, bet ir nuo galimybių smile.gif Pvz mūsų el. laidai nepritaikyti tokiai apkrovai

biggrin.gif Negali būti biggrin.gif Jos prijungimo galingumas 2350 W, t.y. gero "čainiko" ar "proso" galia. Ar jūs namie ir tokių daiktų neturite g.gif
Atsakyti