Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Tiffany @ 2011 10 17, 14:53)
ir kaip as anksciau gyvenau be dziovykles  wub.gif superinis prietaisas  thumbup.gif ranksluosciai minkstuciai, dulkes ir pukai nurinkti, dekiai - svarus, sausi, marskiniai - islyginti  wub.gif

rankŠluosčiams ir veliūriniams treningiukams tai iš vis nerealus daiktas mirksiukas.gif
mane tik nervuoja, kad su patalyne nesusitvarko, o pas mane jos tiek daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 13, 21:01)
o tai jus turit bosh su tokiu mygtuku?

Ne.Tik stengiuosi padėti mąstydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 17, 16:52)
mane tik nervuoja, kad su patalyne nesusitvarko, o pas mane jos tiek daug  doh.gif

Kaip suprast nesusitvarko?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 12, 14:43)
merginos, issiunciau jusm atsakymu elektroniniu pastu, bet neuslaukiu; tai rasau cia;
ir dar gal kas turit bosh, paziurekit prideta foto, kam sis mygtukas, kokia funkcija jis atlieka, ir ant kokioa programoa dziovinat rankscluoscius, nes jie man vis buna dregnoki;

user posted image

tai gal kas turit bosh su tokiais mygtukais, ka jie reiskia?
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 10 17, 20:38)
Kaip suprast nesusitvarko?

suglamžyta lieka, vis tiek reik lygint pačiai
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 17, 20:57)
tai gal kas turit bosh su tokiais mygtukais, ka jie reiskia?

su plunksna jungtukas (Low Heat) - Sumazina temperatura jautriems audiniams, esant ilgesniam dziovinimo laikui pvz.,akrilas,poliamidas, elastinas ar acetatinis silkas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 18, 11:49)
su plunksna jungtukas (Low Heat) - Sumazina temperatura jautriems audiniams, esant ilgesniam dziovinimo laikui pvz.,akrilas,poliamidas, elastinas ar acetatinis silkas.  4u.gif

aciu 4u.gif

o lygintyuvas?
Atsakyti

http://www.aliba.lt/...dh97981w/p48079

Gal kas turit tokio modelio electrolux-edh97981w dziovykle?kokie atsiliepimai?Patiko ,kad labai mazos energijos sanaudos.
Labai jau sunku isirinkt.
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 18, 12:52)
o lygintyuvas?

su lygintuvu (Reduced Ironing) Sumazina susiglamzyma ir prailgina apsaugos nuo susiglamzymo faze programai pasibaigus; gali buti pasirenkama vieno ar dvieju lygiu.

kaip ir rasiau anksciau- jei baisgesi programa, tai pavarto dar tuos skalbinius kazkiek laiko be dziovinimo kad nesusiglamzytu smarkiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emeraldstar @ 2011 10 18, 19:46)
http://www.aliba.lt/...dh97981w/p48079

Gal kas turit tokio modelio electrolux-edh97981w dziovykle?kokie atsiliepimai?Patiko ,kad labai mazos energijos sanaudos.
Labai jau sunku isirinkt.

Viskas su jomis normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 10 17, 22:45)
suglamžyta lieka, vis tiek reik lygint pačiai

as irgi dar neisikertu kaip dziovinti patalyne, kad ji butu nesuglamzyta. Turiu Bosch Avantix8, apsukas sumazinu iki 1300, saulyte (cia speju butu temperatura , yra 1,2 arba 3) nustaciau ir 2, ir 3, gaunasi gniuzulas is patalynes nors tu ka:)
Atsakyti
QUOTE(kiwi82 @ 2011 10 20, 23:23)
as irgi dar neisikertu kaip dziovinti patalyne, kad ji butu nesuglamzyta. Turiu Bosch Avantix8, apsukas sumazinu iki 1300, saulyte (cia speju butu temperatura , yra 1,2 arba 3) nustaciau ir 2, ir 3, gaunasi gniuzulas is patalynes nors tu ka:)

Ar tai skalbyklė ir džiovyklė viename?
Atsakyti