Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 10 07, 15:27)
Turiu instrukciją  blush2.gif

parasiau jums i az, padekit 4u.gif
Atsakyti
merginos, issiunciau jusm atsakymu elektroniniu pastu, bet neuslaukiu; tai rasau cia;
ir dar gal kas turit bosh, paziurekit prideta foto, kam sis mygtukas, kokia funkcija jis atlieka, ir ant kokioa programoa dziovinat rankscluoscius, nes jie man vis buna dregnoki;

user posted image

Atsakyti
ir mes jau sestadieni turesim dziovykle thumbup.gif issirinkom Electrolux Iron Aid wub.gif

itariu bus panasiai kaip su indaplove - kazkada maniau, kam ji reikalinga, o dabar - negaleciau be jos gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 12, 13:43)
ir dar gal kas turit bosh, paziurekit prideta foto, kam sis mygtukas, kokia funkcija jis atlieka, ir ant kokioa programoa dziovinat rankscluoscius, nes jie man vis buna dregnoki;

user posted image

tai jei dziovinate programa "su lygintuvu" (iron dry) tai ir bus dregni 4u.gif o ta papildoma knopke- tai kad pasibaigus dziovinimo programai bugnas vis pasisukineja,kad nesusiglamzytu skalbiniai, bet jau nebedziovina 4u.gif cia tam atvejui, jei negalite is karto istraukti skalbiniu is dziovykles kai programa jau baigesi... as ja statatu visada 4u.gif
as ranksluoscius dziovinu ant cupboard dry mix, arba ant warm timed program 4u.gif bet irgi dar geriausios programos paieskose, nes esu " naujas vartotojas" biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O jums džiovyklės rųbelių kažkiek nepamažina? g.gif Ta prasme,ar nesusitraukia jie?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 10 13, 15:38)
O jums džiovyklės rųbelių kažkiek nepamažina? g.gif Ta prasme,ar nesusitraukia jie?

man pakolkas tai ne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 13, 12:14)
tai jei dziovinate programa "su lygintuvu" (iron dry) tai ir bus dregni  4u.gif  o ta papildoma knopke- tai kad pasibaigus dziovinimo programai bugnas vis pasisukineja,kad nesusiglamzytu skalbiniai, bet jau nebedziovina  4u.gif  cia tam atvejui, jei negalite is karto istraukti skalbiniu is dziovykles kai programa jau baigesi... as ja statatu visada  4u.gif
as ranksluoscius dziovinu ant cupboard  dry mix, arba ant warm timed program  4u.gif bet irgi dar geriausios programos paieskose, nes esu " naujas vartotojas"  biggrin.gif  biggrin.gif

turit omenyje tas papildomas, kur plunksna?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 13, 17:09)

O man ant karščausio kaip kurie pamažėja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 13, 17:09)
Papildyta:
turit omenyje tas papildomas, kur plunksna?

ne, kur lygintuvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 13, 21:25)
ne, kur lygintuvas  4u.gif

o ka daro ta plunksna?
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 10 13, 20:56)
o ka daro ta plunksna?

gal pūkiniams rūbams ar patalams?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 10 13, 21:57)
gal pūkiniams rūbams ar patalams?

o tai jus turit bosh su tokiu mygtuku?
Atsakyti
ir kaip as anksciau gyvenau be dziovykles wub.gif superinis prietaisas thumbup.gif ranksluosciai minkstuciai, dulkes ir pukai nurinkti, dekiai - svarus, sausi, marskiniai - islyginti wub.gif
Atsakyti