Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(astulka1 @ 2011 09 16, 00:28)
ar skiriasi kuom sios dziovykles?

BOSCH WTW 86581 SN ir BOSCH WTW 86582 SN

abi raso ,kad -50 procmazesnes sanaudos,tik pirmoji pigesne visur nei antroji, kuoms kiriasi nerandu, gal kas domejotes ir zinot.

aciu 4u.gif

Tuo, kad pirmoji nebegaminama jau kuris laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 16, 09:35)
Tuo, kad pirmoji nebegaminama jau kuris laikas biggrin.gif

o tai tau, o kodel? kazko nevykes modelis?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 11, 21:16)
o ar jums visiškai išdžiūna?
Man vis tiek lieka treningų gumos, kojinių, triusikų gumytės drėgnos, maikučių kaklai ir t.t.

Pas mane viskas išdžiūsta,visos gumos nuo sausumo net traška lotuliukas.gif

QUOTE(Justo mama @ 2011 09 15, 14:08)
kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad ir man jos reik  thumbup.gif

Reik reik,net neįsivaizduojat,kaip reik 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

O, sakykit, - gal kuri zinot is patirties, ar siaip domejotes - ar tas sutvirtinimo stalcius bus tinkamas ir tokiems variantams, kai skalbimo masinos ir dziovykles dydis nesutampa? unsure.gif 4u.gif Zodziu, turiu skalbimo masina Whirpol, o dziovykles baisulingai noreciau tos isgirtos Elektrolux su lyginimo funkcija - pasiziurejau, kad dziovykle bus platesne ir didesne, nei skalbimo masinos ismatavimai verysad.gif - ka daryt verysad.gif g.gif Gal kuri patartumet rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 09 16, 22:04)
Pas mane viskas išdžiūsta,visos gumos nuo sausumo net traška lotuliukas.gif
Reik reik,net neįsivaizduojat,kaip reik 4u.gif

O koks pas jus modelis galetumet parasyt? Su garais ar be?
Atsakyti
Laba diena.

Ka gi, pribrendo reikalas dziovyklei hihihi.gif
Patarkit kokia issirinkti? I ka atkreipti demesi? Kokios pagrindines, papildomos funkcijos?
Neturiu visai jokiu ziniu tuo klausimu.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 09 17, 18:25)
O koks pas jus modelis galetumet parasyt? Su garais ar be?

Mano šita,be garų funkcijos.

http://www.azon.lt/B...TKF-7459-A.html
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 15, 17:51)
Galima naudoti vandenį iš tos pačios džiovyklės kondensato talpos. Tik reikia perpilti per marlę.

instrukcijoje griežtai draudziama naudoti tą patį vandenį g.gif . Be to atlikau eksperimentą: į tuščią distiliuoto vandens indą supyliau tą vandenuką iš džiovyklės bakelio (ketinau panaudoti lygintuvui). Po poros dienų atsirado nemalonus kvapas ir teko vis tiek viską pilti lauk. Vadinasi instrukcijoje yra kažkiek tiesos cool.gif ... nors AEG ar Elektroliux tai automatiškai naudoja tą patį vandenį. Jų ir lyginimo funkcijos technologija patentuota. Gal jos lygina kiek kitaip nei Boshai?! rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritulexxx: 18 rugsėjo 2011 - 14:09
QUOTE(ritulexxx @ 2011 09 18, 16:04)
instrukcijoje griežtai draudziama naudoti tą patį vandenį g.gif . Be to atlikau eksperimentą: į tuščią distiliuoto vandens indą supyliau tą vandenuką iš džiovyklės bakelio (ketinau panaudoti lygintuvui). Po poros dienų atsirado nemalonus kvapas ir teko vis tiek viską pilti lauk. Vadinasi instrukcijoje yra kažkiek tiesos cool.gif ... nors AEG ar Elektroliux tai automatiškai naudoja tą patį vandenį. Jų ir lyginimo funkcijos technologija patentuota. Gal jos lygina kiek kitaip nei Boshai?! rolleyes.gif

Mes Electroluxs'e naudojame iš kondensatoriaus jau "ne antri metai".
Dar gerai tinka į automobilį - valytuvo bakelį.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 09 19, 10:10)
Mes Electroluxs'e naudojame iš kondensatoriaus jau "ne antri metai".
Dar gerai tinka į automobilį - valytuvo bakelį.

aš kai pirkau, man pardavėjas sakė, kad tereikia pirmą kart įpilt, o paskui ji pati pildosi, kai džiovina.
Bet manęs kažkaip laiks nuo laiko džiovyklė visgi prašo įpilt vandens, kaži aš ten ką ne taip nustačius, ar čia taip ir turi būt?
Atsakyti
Sakykit, jei renkantis tarp siek tiek pigesniu nei 2000 lt, ka pasiulytumet?

Kuo blogas/geras butu sitas variantas:
Whirpool AZB 8680

Bosch WTE84102SN

WHIRPOOL AZA 9780

IR PNS.?

Ko jose nera? Ar man isdziovinus vis tiek reiketu lyginti? Nelabai suprantu smile.gif Cia yra lyginimo funkcija ar ne? Ar lyginimo funkcijos buna tik su garu dziovyklese? Prasau, patarkit, paaiskinkit. smile.gif
Atsakyti
Merginos, o ka daryti, kai turimos skalbykles ir norimos pirkti dziovykles ismatavimai nesutampa, o vietos nera ir norisi (reikia) viena ant kitos sustatyti unsure.gif doh.gif Buciau dekinga pasidalinusiom patirtimi! 4u.gif
Atsakyti