Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 09 11, 20:33)
PO garu funkcijos visada dregni ir bus, nes jais lygina.Isemus iskart turit kabinti ant pakabo ir paliktoi laisvai pakabeti ir pabaigti dziuti.
Siaip tai pries jungiant garus isdziovinkite skalbinius su dziovinimo programa, o po to , kuriems reikia, junkit garus 4u.gif

o ar jums visiškai išdžiūna?
Man vis tiek lieka treningų gumos, kojinių, triusikų gumytės drėgnos, maikučių kaklai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2011 09 11, 19:04)
Kadangi esu svieziai iskepta dziovykles naudotoja (pas mane AEG 88840), tai dar karta prasau patarimo 4u.gif .
As viskam naudoju garu funkcija -istraukiu is skalbykles skalbinius ir kisu i dziovykle ant garu programos kad islygintu. Tai jinai ir dziovina ir lygina, skalbiniai pakankamai lygus, taciau problema ta, kad dregnoki (na, kai kurie vos vos dregni, tai cia suprantu taip turi buti, bet kai kurie gerokai dregnoki)....Ar taip turi buti ar kazka reiketu daryti kitaip?  ax.gif

pas mane EDI 97170, tai gal kitokia technologija, bet instrukcijoje parasyta, kad naudojant garu prigrama reikia deti sausus skalbinius, t.y. pries tai issdziovinti, o pasku,i ka reikia, palyginti... juo labiau, kad garu programos ir pajegumas mazesnis - dziovina iki 7 kg, o lygina ten jau vienetais marskinius skaiciuoja.
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2011 09 12, 09:47)
pas mane EDI 97170, tai gal kitokia technologija, bet instrukcijoje parasyta, kad naudojant garu prigrama reikia deti sausus skalbinius, t.y. pries tai issdziovinti, o pasku,i ka reikia, palyginti... juo labiau, kad garu programos ir pajegumas mazesnis - dziovina iki 7 kg, o lygina ten jau vienetais marskinius skaiciuoja.

šlapius sudėjus tiesiog pradžioj ji automatiškai jungs džiovinimo programą, o pasiekus reikiamą sausumo lygį jungsis garų programa.
Aišku jei didelė įkrova, o paleista marškinių lyginomo programa, tai naudos jokios.
Atsakyti
Sveiki,
patarkite prasau kokia dziovykle rinktis ELECTROLUX EDH97981W ar SIEMENS WT46W571DN? Musu seimynele nemaza tad ir skalbimo bei dziovinimo uztektinai. Norisi kokybisko produkto, kad tarnautu ne 1metus. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 09 11, 20:16)
o ar jums visiškai išdžiūna?
Man vis tiek lieka treningų gumos, kojinių, triusikų gumytės drėgnos, maikučių kaklai ir t.t.

Man isdziusta, jei naudoju dzinsu programa, arba tada, jau reikia kelti temperatura su paprasta dziovinimo programa. Imti programa Ne i spinta, o visiskai sausi
Atsakyti
Mes jau metus turim AEG T59850. Tai tikrai gerai dziovina. Nu buna aisku, kad jei labai storas kas nors, tai vos dregme jauciasi.
Rinkomes sita del eletros sanaudu, nes labai mazai sunaudoja.
Pries tai naudojomes BOSH, irgi A++ energijos klases, tai irgi nieko buvo.
Kol kas dziovykle stovi musu miegamajame, kai issikelsime bus atskira skalbyklos patalpa biggrin.gif
Del dregmes, tai apsoliuciai jokios nera, atvirksciai, ji net issausina ora, aisku ir susildo, todel visada laikome langa atidaryta tame kambaryje.

Dabar tikrai nezinau kaip gyvenciau be tokio daigto, jis man naudingesnis net uz indaplove rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 09 11, 20:33)
PO garu funkcijos visada dregni ir bus, nes jais lygina.Isemus iskart turit kabinti ant pakabo ir paliktoi laisvai pakabeti ir pabaigti dziuti.
Siaip tai pries jungiant garus isdziovinkite skalbinius su dziovinimo programa, o po to , kuriems reikia, junkit garus 4u.gif

Aciukas uz patarima 4u.gif
Atsakyti
sveiki,

Planuojame pirkti skalbykle - dziovykle 2 in 1. Gal zinote ar jose yra puku filtras? Jei ji turi, gal galetumet duoti nuoroda i tas skalbykles- dziovykles?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 09 03, 13:11)
Nu įsigijau šitą protingą daiktą ir aš biggrin.gif Mano vadinasi BLOMBERG.Parvežė iš DE.Mano komentaras būtų klasikinis-ir kaip apsiėjau be jos anksčiau. lotuliukas.gif Viską išdžiovina,rūbeliai sausut sausutėliai,viskas išpurenta,nupūkinta,tik suvyniok iir dėk arba renkis.Dabar eksperimentuoju su pagalve. ax.gif

kuo toliau tuo labiau įsitikinu, kad ir man jos reik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2011 09 08, 15:44)
Suku galva del dziovykles.  Skalbiu daug, todel galvoju apie A klases.  Jos dirba kitokiu principu nei B kalses. Dabar idomu pasidare ar jos taip pat ismeta  silta ora i aplinka ir del to patalpai reikalingas vedinimas? Be to, galvoju ja statyt rusyje (ten sausa, bet silumos saltuoju metu laiku buna gal 10 laipsniuku), gal per vesi patalpa???
Pradejau dometis internetinese parduotuvese, tai pasirodo A klases taip paprastai nenupirksi, reikia uzsakyt ir laukt kol parves is gamintoju, nes jos nepopuliarios (vienoj firmoj sake - ekskliuzyvines). Dabar galvoju gal as be reikialo "raunuosi" ant A klases?  Suku galva ir niekaip neapsisprendziu. Parduotuvese nuejus informacijos is pardaveju nelabai imanoma gaut, nes atseit nepopuliari preke...
Buvau nusiziurejusi du Bosh modeliukus WTW 84360 SN ir WTW 86581SN. Gal kas uzvesit ant kelio...

Boshu naudojuosi jau nuo vasario atrodo. Pasirinkau su garų funkcija, nors prieš tai galvojau apie WTW 86581SN. O dabar jau gailiuosi, kad jos nepirkau, būtų elektrą taupiusi. Garų programai boshuose reikia distiliuoto vandens, tad nusibodo jį tampyt iš parduotuvių. O efektas beveik toks pat, kaip džiovinimo iki lengvo lyginimo. Rinkčiausi ekonomiškesnę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ritulexxx @ 2011 09 15, 17:28)
Boshu naudojuosi jau nuo vasario atrodo. Pasirinkau su garų funkcija, nors prieš tai galvojau apie WTW 86581SN. O dabar jau gailiuosi, kad jos nepirkau, būtų elektrą taupiusi. Garų programai boshuose reikia distiliuoto vandens, tad nusibodo jį tampyt iš parduotuvių. O efektas beveik toks pat, kaip džiovinimo iki lengvo lyginimo. Rinkčiausi ekonomiškesnę thumbup.gif

Galima naudoti vandenį iš tos pačios džiovyklės kondensato talpos. Tik reikia perpilti per marlę.
Atsakyti
ar skiriasi kuom sios dziovykles?

BOSCH WTW 86581 SN ir BOSCH WTW 86582 SN

abi raso ,kad -50 procmazesnes sanaudos,tik pirmoji pigesne visur nei antroji, kuoms kiriasi nerandu, gal kas domejotes ir zinot.

aciu 4u.gif
Atsakyti