QUOTE(IceT @ 2011 09 08, 15:44)
Suku galva del dziovykles. Skalbiu daug, todel galvoju apie A klases. Jos dirba kitokiu principu nei B kalses. Dabar idomu pasidare ar jos taip pat ismeta silta ora i aplinka ir del to patalpai reikalingas vedinimas? Be to, galvoju ja statyt rusyje (ten sausa, bet silumos saltuoju metu laiku buna gal 10 laipsniuku), gal per vesi patalpa???
Pradejau dometis internetinese parduotuvese, tai pasirodo A klases taip paprastai nenupirksi, reikia uzsakyt ir laukt kol parves is gamintoju, nes jos nepopuliarios (vienoj firmoj sake - ekskliuzyvines). Dabar galvoju gal as be reikialo "raunuosi" ant A klases? Suku galva ir niekaip neapsisprendziu. Parduotuvese nuejus informacijos is pardaveju nelabai imanoma gaut, nes atseit nepopuliari preke...
Buvau nusiziurejusi du Bosh modeliukus WTW 84360 SN ir WTW 86581SN. Gal kas uzvesit ant kelio...
Pas mane A klasės kondensacinė BLOMBERG.Be garų funkcijos.Stovi pas mane virtuvėje,tarp šaldytuvo ir stalo.Problemų dėl to nebuvo.Virtuvėje šilčiau būna,bet drėgmės pakolkas nejaučiau jokios.Nors šiuo laikotarpiu dar langas visą laiką būna praviras.
Jei ką,taii ta garų funkcija man ir nereikalinga.Nors ten programos eigoje rodo lygintuvą,paskui pakabą,paskui ventiliatorių.Bet vanduo niekur papildoma nesipila.Pas mane yra lygiai-aukštos temperatūros ilgas,paskui lengvas džiovinmas trumpesnis ,tai skalbinai ir būna toki karštu garu lyg kvepuojantys.Aš išvis nesuprantu,kam ta garų funkcija išvis reikalinga.Jei ką reiikiia,tai kad ir ant karščiausiios programos džiovinus,taii lygiiintuvu su garais perbrauke ir viiskas