Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Vincente @ 2011 09 08, 12:04)
Sveikos,
gal galetume atsakyti i toki klausima: o kur jus statote dziovykla?t.y ar ja galima statyti pvz.tamsiajame kambaryje?ar butinai vonioje arba virtuveje?
As turiu vietos jai tik koridoriuje tarp spinteliu,arba tamsiajame kambaryje.Ar nebus bedu su dregme?

Pas mane stovi sveciu/darbo kambary. Kai dziovinu, tai laikau atidaryta langa, tai problemu kol kas jokiu, tik prisyla kambarys. Jei be lango ar be papildomos ventiliacijos, tai gali buti nekas...
Atsakyti
Hmm, stai kodel ju nebuna integruojamu..
Bet tada klausimas: jei dziovykla stovi viruveje pvz. ir ant skalbimo masinos, tai ta dregme ir karstis eina tiesiai i veida?
jau cia kaip paklausiau..bet tiesiog neisivaizduoju kokio lygio karstis ir dregme issiskiria?
Atsakyti
QUOTE(Vincente @ 2011 09 08, 13:57)
Bet tada klausimas: jei  dziovykla stovi viruveje pvz. ir ant skalbimo masinos, tai ta dregme ir karstis eina tiesiai i veida?
jau cia kaip paklausiau..bet tiesiog neisivaizduoju kokio lygio karstis ir dregme issiskiria?

tiesiog patalpa šyla ir viskas. O drėgmė aplamai darosi dėl temperatūrų skirtumo
Atsakyti
QUOTE(Vincente @ 2011 09 08, 13:57)
Bet tada klausimas: jei  dziovykla stovi viruveje pvz. ir ant skalbimo masinos, tai ta dregme ir karstis eina tiesiai i veida?

Ne visai taip - oro išmetimas yra džiovyklės apatinėje dalyje. Jei džiovyklė uždėta ant skalbyklės, oras ir bus išmetamas šiek tiek aukščiau, nei skalbyklės viršus. Karščio nėra, tik maloniai šiltas oras. Drėgmės teoriškai bijot nereikėtų, nes šiais laikais turbūt absoliuti dauguma džiovyklių surenka drėgmę iš skalbinių į vidines talpas. Bet kondensatas patalpoje, kurioje stovi veikianti džiovyklė gali susidaryti dėl didelio patalpos ir iš džiovyklė išeinančio oro temperatūrų skirtumo, todėl reikia normalios ventiliacijos.
Atsakyti
unsure.gif jau buvau susiruosus pirkti, bet dabar atrodo teks atideti si smaguma, nes vieta koridoriuje irgi netinka sad.gif
Gal galite pasidalinti info, kokiose dar "netinkamose" vietose esate pasistate dziovykla ir kaip sekasi naudoti?
4u.gif
Atsakyti
Suku galva del dziovykles. Skalbiu daug, todel galvoju apie A klases. Jos dirba kitokiu principu nei B kalses. Dabar idomu pasidare ar jos taip pat ismeta silta ora i aplinka ir del to patalpai reikalingas vedinimas? Be to, galvoju ja statyt rusyje (ten sausa, bet silumos saltuoju metu laiku buna gal 10 laipsniuku), gal per vesi patalpa???
Pradejau dometis internetinese parduotuvese, tai pasirodo A klases taip paprastai nenupirksi, reikia uzsakyt ir laukt kol parves is gamintoju, nes jos nepopuliarios (vienoj firmoj sake - ekskliuzyvines). Dabar galvoju gal as be reikialo "raunuosi" ant A klases? Suku galva ir niekaip neapsisprendziu. Parduotuvese nuejus informacijos is pardaveju nelabai imanoma gaut, nes atseit nepopuliari preke...
Buvau nusiziurejusi du Bosh modeliukus WTW 84360 SN ir WTW 86581SN. Gal kas uzvesit ant kelio...

Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2011 09 08, 15:44)
Suku galva del dziovykles.  Skalbiu daug, todel galvoju apie A klases.  Jos dirba kitokiu principu nei B kalses. Dabar idomu pasidare ar jos taip pat ismeta  silta ora i aplinka ir del to patalpai reikalingas vedinimas? Be to, galvoju ja statyt rusyje (ten sausa, bet silumos saltuoju metu laiku buna gal 10 laipsniuku), gal per vesi patalpa???
Pradejau dometis internetinese parduotuvese, tai pasirodo A klases taip paprastai nenupirksi, reikia uzsakyt ir laukt kol parves is gamintoju, nes jos nepopuliarios (vienoj firmoj sake - ekskliuzyvines). Dabar galvoju gal as be reikialo "raunuosi" ant A klases?  Suku galva ir niekaip neapsisprendziu. Parduotuvese nuejus informacijos is pardaveju nelabai imanoma gaut, nes atseit nepopuliari preke...
Buvau nusiziurejusi du Bosh modeliukus WTW 84360 SN ir WTW 86581SN. Gal kas uzvesit ant kelio...

Pas mane A klasės kondensacinė BLOMBERG.Be garų funkcijos.Stovi pas mane virtuvėje,tarp šaldytuvo ir stalo.Problemų dėl to nebuvo.Virtuvėje šilčiau būna,bet drėgmės pakolkas nejaučiau jokios.Nors šiuo laikotarpiu dar langas visą laiką būna praviras.
Jei ką,taii ta garų funkcija man ir nereikalinga.Nors ten programos eigoje rodo lygintuvą,paskui pakabą,paskui ventiliatorių.Bet vanduo niekur papildoma nesipila.Pas mane yra lygiai-aukštos temperatūros ilgas,paskui lengvas džiovinmas trumpesnis ,tai skalbinai ir būna toki karštu garu lyg kvepuojantys.Aš išvis nesuprantu,kam ta garų funkcija išvis reikalinga.Jei ką reiikiia,tai kad ir ant karščiausiios programos džiovinus,taii lygiiintuvu su garais perbrauke ir viiskas
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2011 09 08, 16:44)
Pradejau dometis internetinese parduotuvese, tai pasirodo A klases taip paprastai nenupirksi, reikia uzsakyt ir laukt kol parves is gamintoju, nes jos nepopuliarios (vienoj firmoj sake - ekskliuzyvines). Dabar galvoju gal as be reikialo "raunuosi" ant A klases?  Suku galva ir niekaip neapsisprendziu. Parduotuvese nuejus informacijos is pardaveju nelabai imanoma gaut, nes atseit nepopuliari preke...

lotuliukas.gif
Patikėkit - populiarios ir ne ekskliuzyvinės tai jau tikrai biggrin.gif
Tik su modeliais WTW 84360 SN ir WTW 86581SN gali būti sunkoka - gal geriau ieškoti šiuo metu gaminamo Bosch WTW 86582 SN g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 09 rugsėjo 2011 - 07:36
Svaigau del A klases, bet apsistojom prie Electrolux EDI 97170W IRON AID, kuri priklauso B klasei.
Suintrigavo lyginimas. Galvoju, jeigu nereikes prie lygintuvo stovet sutaupysiu laiko, be to lygintuvas taip pat nemazai elektros ryja.
Nei viena buities prietaisa perkant, nebuvo taip sunku apsispresti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IceT @ 2011 09 09, 09:12)
Svaigau del A klases, bet apsistojom prie Electrolux EDI 97170W IRON AID, kuri priklauso B klasei.
Suintrigavo lyginimas. Galvoju, jeigu nereikes prie lygintuvo stovet sutaupysiu laiko, be to lygintuvas taip pat nemazai elektros ryja.
Nei viena buities prietaisa perkant, nebuvo taip sunku apsispresti  blink.gif

pas mane elektros sąnaudos nepasikeitė.
Bet aš beveik viską lyginau.
Atsakyti
Kadangi esu svieziai iskepta dziovykles naudotoja (pas mane AEG 88840), tai dar karta prasau patarimo 4u.gif .
As viskam naudoju garu funkcija -istraukiu is skalbykles skalbinius ir kisu i dziovykle ant garu programos kad islygintu. Tai jinai ir dziovina ir lygina, skalbiniai pakankamai lygus, taciau problema ta, kad dregnoki (na, kai kurie vos vos dregni, tai cia suprantu taip turi buti, bet kai kurie gerokai dregnoki)....Ar taip turi buti ar kazka reiketu daryti kitaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimučiukas @ 2011 09 11, 19:04)
Kadangi esu svieziai iskepta dziovykles naudotoja (pas mane AEG 88840), tai dar karta prasau patarimo 4u.gif .
As viskam naudoju garu funkcija -istraukiu is skalbykles skalbinius ir kisu i dziovykle ant garu programos kad islygintu. Tai jinai ir dziovina ir lygina, skalbiniai pakankamai lygus, taciau problema ta, kad dregnoki (na, kai kurie vos vos dregni, tai cia suprantu taip turi buti, bet kai kurie gerokai dregnoki)....Ar taip turi buti ar kazka reiketu daryti kitaip?  ax.gif

PO garu funkcijos visada dregni ir bus, nes jais lygina.Isemus iskart turit kabinti ant pakabo ir paliktoi laisvai pakabeti ir pabaigti dziuti.
Siaip tai pries jungiant garus isdziovinkite skalbinius su dziovinimo programa, o po to , kuriems reikia, junkit garus 4u.gif
Atsakyti