turiu 3 metus Electrolux EWF 12981W (Electrolux Iron Aid), bet atskirai lyginimo f-jos nenaudoju, nes ji man nepasiteisino (pirma karta isijungiau, kad isbandyciau, antra kart isijungiau, kad pasitikrinciau ar neapsirikau biggrin.gif ). Konsultavausi cia su kitom mamom, gal kas pas mane ne taip, nes isivaizdavau rezultata kitoki, bet paprasciausiai tas lyginimas neatitiko mano poreikiu biggrin.gif Taciau dziovinant isskalbtus rubus kabinu, lankstau ir viskas thumbup.gif Paprastai lyginimo reik rubams, kuriuos isimi is spintos suspaustus ir kuriais reik apsirengt ypatingesnems progoms, kai zinai, kad tave nuziurines, bet ir tai irnesakyk.gif Per 3 metus lygintuva buvau issitraukus gal 8ta kartu, bet ir tai is ju pora kartu, nes uzsimaniau palyginti biggrin.gif O ir siaip, jei koki ruba reik lygint, tai patogiau issiimt lygintuva, nei laukt ir gadint elektra nuo 20 min, kol ka islygins masina nekokia kokybe

. Be to, jei jau prireike, kad drabuziai butu kaip is parduotuves, masina taip neislygins schmoll.gif Siaip dziovinu viska ant vienos programos. Bet del rubu "sumazejimo" funcijos, tai vis paturiu problemu biggrin.gif (bet pati kalta, nes reik atrusiuot svelnesniai programai, nedziovint, kuriu negalima...)
Siaip labai geras daiktas, bet jei buciau isbandzius ir zinojus savo poreikius del lyginimo f-jos, tiek nebuciau permokejus biggrin.gif Buvau nuziurejus pigesni Siemens modeli 4u.gif
dziovykle dziovina drabuzius dideliu karsciu- todel rubai traukiasi

bet galima juos dziovinti mazesniu karsciu, bet laikas pailgeja- bet nezinau ar tai gali visos dziovykles