Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

Sveikutės,
Lyginau, lyginau patalynę ir pagalvojau, o jeigu įsigijus džiovyklę su lyginimo f-ja. Manau, kad palengvintų darbą? blush2.gif Bet gal galit pasidalinti patirtimi ir nors apytiklsiai parašyti kiek kainuoja toks malonumas?
Atsakyti
QUOTE(Jovitiene @ 2008 11 19, 14:11)
Galiu pasidalinti AEG T88800 džiovyklės naudojimosi įspūdžiais  ax.gif
Naudojame beveik savaitę, išbandžiau nemažai funkcijų (jau galybę skalbinių man išdžiovino  biggrin.gif ), ir drąsiai galiu sakyti, kad jokių jokių priekaištų jai pareikšti negalėčiau thumbup.gif
Išdžiovina puikiai, išlygina puikiai, net nesitikėjau tokio rezultato, drabužiai minkštučiai švaručiai, negaliu atsistebėti, kiek pūkų ji surenka  tongue.gif
Ir dar vienas dalykas yra super - ogi ji pati paskaičiuoja, kiek jai laiko reikia drabužius džiovinti pagal skalbinių drėgnumą, super  thumbup.gif dabar galvoju, kaip anksčiau be jos gyventi galėjau   bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Kas turi būti parašyta, kad būtų ši protinga funkcija?

Ir dar man blondinei paaiškinkit, kaip jas pajungia. Žinosiu kaip gražiau suokti vyrui. Tiklsiau ar labai jau sudėtingas jų pajungimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 26 vasario 2011 - 16:30
QUOTE(Mergelė @ 2011 02 26, 17:26)
... Tiklsiau ar labai jau sudėtingas jų pajungimas?

Spręsk pati, ar labai sudėtinga įkišti jungtuką į rozetę... Tai toks tas pajungimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2011 02 26, 18:04)
Spręsk pati, ar labai sudėtinga įkišti jungtuką į rozetę... Tai toks tas pajungimas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Jau ir pačią ima dabar juokas, kai išsiaiškinau. thumbup.gif thumbup.gif Juk rašiau, kad blondiniškas klausimas.
Ar turit kas pasitatę džiovyklę bolkone? Aš radau kolkas geriausią vietą įstiklintam bolkone. Jis iš dalies apšiltintas. Temperatūra nenukrenta žemiau 10 laipsnių šilumos. Palergonijos prabuvo žiemą ir per šitus šalčius ir nenušalo, tai gal nieko neatsitiktų ir džiovyklei? unsure.gif
Atsakyti
Maniškė jau porą metų darbuojasi įstiklintam balkone ir viskas thumbup.gif , tik langą kiekvienąkart reikia pradaryti, nes kitaip baisiai karšta ir rasoja langai...žodžiu reikalinga ventiliacija.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 01 27, 11:45)
Sveiki.Vakar sužinojom kad mūsų užsakytos džiovyklės EDH97980W nebegamina, pardavėjai siūlo palaukti ir rinktis naujesę EDH97981W, bet reikės laukti.Galvojam apie kitą alternatyvą Bosch WTW86581SN ir Siemens WT46W571DN, gal yra turinčių šių džiovyklių, kokie būtų atsiliepimai.Gal galit parašyti.Galvojam ar laukti naujo modelio ar pirkti kažkurį iš  dabar esančių.

Mes turim šitą Boschą. Daug nieko negaliu pasakyt, nes tai pirma džiovyklė ir be galo ja džiaugiuos thumbup.gif Tikrai, kaip sakot, nebeįsivaizduoju gyvenimo be jos. Vat kai kalbat apie išlygintus rūbus, tai nesuprantu g.gif Pas mano Boschą po lyginimo funkcijos būna rūbai čiut drėgni, toks karštas garas, gal kad lygint lengviau būtų g.gif Bet šiaip po normalaus lyginimo tik kelis rūbus reikia pralygint, daugiau viskas tik sulankstoma ir į spintą. Tikrai neatsidžiaugiu tuo stebuklu, dabar praktiškai net užtenka turėt po vieną komplektą lotuliukas.gif
Atsakyti
Padėkite pasirinkti.
Turime 8 metų senumo Whirpool skalbykle. Veikia nors ir garsiai bet gerai, taciau pavargome nuo kruvos padziautu skalbiniu namie. Vietos vonioje beveik nera, tad atskiros dziovykles nera kur pastatyti.

Lieka variantai:
1. pasilikti senaja skalbykle (tik 800 apsuku) ir nusipirkti Electrolux EDC3250 (reiktu kabinti ant sienos)
2. pirkti skalbykle - dziovykle (2-1) Bosch WVH28420EU
3. pirkti skalbykle - dziovykle su garais (4-1) Electrolux EWW167580W

Labai vilioja Electrolux'o garu funkcija (drabuziu atsviezinimas, o ir vyras kasdien nesioja marskinius), taciau niekur nerandu atsiliepimu apie ja.

Zodziu niekaip neisirenkam. Patarkite prasau.
Atsakyti
O gal turite atsiliepimų apie whirlpool awg 336 1000 skalbimo mašina su džiovyklę (2in1)? žinau čia senas modelis, bet radau devėta pirkti (250lt), sakė veikia gerai, naudota 7 metus. Kaip manot ar verta ji dėmesio? g.gif
Atsakyti
na, mes irgi neperseniausiai nusipirkom džiovykle. tai kol kas irgi vargstu, nes vis pagadinu rūbus doh.gif tai megztukus, tai kelnes sutraukiu blush2.gif tai dabar statysiu ant drėgnesnės programos, žiūrėsim, kaip čia bus unsure.gif
o kaip džiovinat drabužius? išverstus ar ne? gal išversti mažiau ir nusidėvėtų? g.gif
Atsakyti
turiu 3 metus Electrolux EWF 12981W (Electrolux Iron Aid), bet atskirai lyginimo f-jos nenaudoju, nes ji man nepasiteisino (pirma karta isijungiau, kad isbandyciau, antra kart isijungiau, kad pasitikrinciau ar neapsirikau biggrin.gif ). Konsultavausi cia su kitom mamom, gal kas pas mane ne taip, nes isivaizdavau rezultata kitoki, bet paprasciausiai tas lyginimas neatitiko mano poreikiu biggrin.gif Taciau dziovinant isskalbtus rubus kabinu, lankstau ir viskas thumbup.gif Paprastai lyginimo reik rubams, kuriuos isimi is spintos suspaustus ir kuriais reik apsirengt ypatingesnems progoms, kai zinai, kad tave nuziurines, bet ir tai irnesakyk.gif Per 3 metus lygintuva buvau issitraukus gal 8ta kartu, bet ir tai is ju pora kartu, nes uzsimaniau palyginti biggrin.gif O ir siaip, jei koki ruba reik lygint, tai patogiau issiimt lygintuva, nei laukt ir gadint elektra nuo 20 min, kol ka islygins masina nekokia kokybe lotuliukas.gif . Be to, jei jau prireike, kad drabuziai butu kaip is parduotuves, masina taip neislygins schmoll.gif Siaip dziovinu viska ant vienos programos. Bet del rubu "sumazejimo" funcijos, tai vis paturiu problemu biggrin.gif (bet pati kalta, nes reik atrusiuot svelnesniai programai, nedziovint, kuriu negalima...)
Siaip labai geras daiktas, bet jei buciau isbandzius ir zinojus savo poreikius del lyginimo f-jos, tiek nebuciau permokejus biggrin.gif Buvau nuziurejus pigesni Siemens modeli 4u.gif

dziovykle dziovina drabuzius dideliu karsciu- todel rubai traukiasi biggrin.gif bet galima juos dziovinti mazesniu karsciu, bet laikas pailgeja- bet nezinau ar tai gali visos dziovykles g.gif
Atsakyti
Reik greit apsispręsti dėl džiovyklės EDI97170. Gal kas turit šio modelio ELECTROLUX džiovyklę? Ar ji džiovina pgl likutinę drėgmę?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 03 02, 20:38)
Reik greit apsispręsti dėl džiovyklės EDI97170. Gal kas turit šio modelio ELECTROLUX džiovyklę? Ar ji džiovina pgl likutinę drėgmę?

manau tai ta pati kaip mano, tik seniau vadinosi EWF 12981W (Electrolux Iron Aid); ji džiovina pgl likutinę drėgmę 4u.gif
Atsakyti