Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(keistuole @ 2011 08 18, 17:49)
atvažiuokit į svečius, realiai parodysiu kaip veikia  mirksiukas.gif

Oj labai jus noreciau pamatyti su tiek mazu vaiku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 18, 20:39)
Oj labai jus noreciau pamatyti su tiek mazu vaiku wink.gif

nieko ypatingo, tiesiog lengvai pavažiavusiu stogu nuo amžino triukšmo ir tiek žinių biggrin.gif

Bet jei visgi norėtumėt, tai mielai priimčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 08 17, 21:02)
Nu tai jei kaldrą ar pagalvę išdžiovinti-išdžius ar ne?Būkit žmonės,atsakykite kas nors.Nes man tai aktualu.Vaikas alergiiškas dulkių erkėms ir teks skalbti.O drėgmės negali būti.Tai man pasiteisintų džiovyklės pirkimas ar ne?

Yra Miele dziovykles, kurios turi speciale pagalviu dziovinimo bei higienos programas( si kaip tik skirta erkuciu naikinimui) Tik siu dziovykliu kaina gana didele verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledo karalienė: 18 rugpjūčio 2011 - 20:25
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 08 18, 21:25)
Yra Miele dziovykles, kurios turi speciale pagalviu dziovinimo bei higienos programas( si kaip tik skirta erkuciu naikinimui) Tik siu dziovykliu kaina gana didele verysad.gif

O kažin senesnių modelių mielėse tai yra? g.gif Tada galima DE nadotą pasižiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 08 19, 10:39)
O kažin senesnių modelių mielėse tai yra? g.gif Tada galima DE nadotą pasižiūrėti.

As cia aprasymus apie tuos modelius skaiciau. Tik keli modeliai ta funkcija turi
http://www.condition...miele-vokietija

http://www.condition.....UAB Anaga.pdf

Pabandyt gal atsirinkti tu seriju senesnius modelius g.gif ir pasiziuret aprasus. Gal rasi ka nors.
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 18, 18:32)
As labai atsiprasau uz ikyruma, bet kaip suprantu jums tenka palyginti su lygintuvu po dziovinimo dar?

Taip, nes man patinka išlyginti drabužiai, o ir su lygintuvu ar geruose santykiuose biggrin.gif ta prasme, kad man jokio diskomforto ar nepatogumų pats lyginimo procesas nesukelia. Man patinka ir lyginti, ir indus plauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 08 19, 12:15)
As cia aprasymus apie tuos modelius skaiciau. Tik keli modeliai ta funkcija turi
http://www.condition...miele-vokietija

http://www.condition.....UAB Anaga.pdf

Pabandyt gal atsirinkti tu seriju senesnius modelius g.gif ir pasiziuret aprasus. Gal rasi ka nors.

Kaip supratau,tai šita funkcija yra ne džiovyklėje,o skalbiankėje-džiovyklėje.Tik džiovyklių modeliuose sudėti brūkšniukai.Ačiū jums. smile.gif

QUOTE(elfė @ 2011 08 19, 15:57)
Taip, nes man patinka išlyginti drabužiai, o ir su lygintuvu ar geruose santykiuose  biggrin.gif  ta prasme, kad man jokio diskomforto ar nepatogumų pats lyginimo procesas nesukelia. Man patinka ir lyginti, ir indus plauti  ax.gif

Geras blink.gif
Nors iš kitos pusės ,tai gal visai nieko-toki šilti darbai biggrin.gif Žiemą gerai.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 08 19, 16:22)
Kaip supratau,tai šita funkcija yra ne džiovyklėje,o skalbiankėje-džiovyklėje.Tik džiovyklių modeliuose sudėti brūkšniukai.Ačiū jums. smile.gif
Geras blink.gif
Nors iš kitos pusės ,tai gal visai nieko-toki šilti darbai biggrin.gif Žiemą gerai.

Pagalviu funkcija yra dziovykleje T 8967WP bei T 8687C, o higiena T 8687C
mirksiukas.gif
Skalbyklese- dziovyklese tokios funkcijos visai nera.
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 08 19, 19:17)
Pagalviu funkcija yra dziovykleje T 8967WP bei T 8687C, o higiena T 8687C
mirksiukas.gif
Skalbyklese- dziovyklese tokios funkcijos visai nera.

Ačiū.Tada aš nesupratau.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 08 17, 15:58)
Pirkau derekis.lt - pasiūlė trupučiuką pigiau nei tavo nuorodoj, o dar ir nemokamai iki namų atvežė ir į butą atnešė mirksiukas.gif

Laba,dar noriu jusu elfe paklausti,ar ji turi nupukavimo funkcija?arba kaip buna susiburbuliave treningai medvilniniai,nuima tuos burbulus?
Daviau ir as i internetine parduotuve imk.lt uzklausima kiek kainuotu ji man,sakiau jei 2199lt,tai tada net nesiulykit, biggrin.gif nes db tokia kaina pardavineja jau kazkuri firma intike,noriu dar pigiau ispesti blush2.gif ziuresim ar pavyks...
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2011 08 20, 19:11)
Laba,dar noriu jusu elfe paklausti,ar ji turi nupukavimo funkcija?arba kaip buna susiburbuliave treningai medvilniniai,nuima tuos burbulus?
Daviau ir as i internetine parduotuve imk.lt uzklausima kiek kainuotu ji man,sakiau jei 2199lt,tai tada net nesiulykit, biggrin.gif  nes db tokia kaina pardavineja jau kazkuri firma intike,noriu dar pigiau ispesti blush2.gif ziuresim ar pavyks...

Tokios kaip atskiros nupūkavimo funkcijos nėra (tiesą sakant, net nežinau ar ji tokia būna) — tai daro visos džiovyklės, nes toks jų veikimo principas, nupučiamas oras yra filtruojamas, dėl to automatiškai bus "nupūkuoti" drabužiai, o visi pūkai surenkami trijuose filtruose. Kai pirmą kartą pamačiau kaip tie filtrai apsineša pūkais, tai negalėjau patikėti, kiek visko ant drabužių po skalbimo būna doh.gif
Dėl kainos, tai parašyk į mano pasiūlytą tinklapį ir paklausk už kiek gali pas juos nusipirkt (sakė, kad jie nespėja atnaujint savo tinklapio, tai ten gali ir nerasti ko ieškai mirksiukas.gif ) Nežinau kaip kiti pardavėjai, bet šie vežasi prekes tiesiai iš gamintojų, todėl gal gali dar ką nors pasiūlyti ir patarti, atsižvelgdami į konkrečius poreikius (aš pati su įmonės vadovu susirašinėjau ir telefonu bendravau apie dvi savaites, kol išsirinkau ką pirkt doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 21 rugpjūčio 2011 - 10:17
sakykit gal kas turit dziovykle edi 97170w?vadybininkas bando itikinti,kad lyginimo funkcija-tai istraukus visiskai buna islyginti net marskiniai,tik nebent palygin rankogalius reiketu,ir nebuna jie slapi?sioje temoje rasete,kad lyginimas-tai kad drabuzius istraukiate dregnus,ir taip lengviau pralyginti.
Atsakyti