QUOTE(neferite @ 2011 08 20, 19:11)
Laba,dar noriu jusu elfe paklausti,ar ji turi nupukavimo funkcija?arba kaip buna susiburbuliave treningai medvilniniai,nuima tuos burbulus?
Daviau ir as i internetine parduotuve imk.lt uzklausima kiek kainuotu ji man,sakiau jei 2199lt,tai tada net nesiulykit,
nes db tokia kaina pardavineja jau kazkuri firma intike,noriu dar pigiau ispesti
ziuresim ar pavyks...
Tokios kaip atskiros nupūkavimo funkcijos nėra (tiesą sakant, net nežinau ar ji tokia būna) tai daro visos džiovyklės, nes toks jų veikimo principas, nupučiamas oras yra filtruojamas, dėl to automatiškai bus "nupūkuoti" drabužiai, o visi pūkai surenkami trijuose filtruose. Kai pirmą kartą pamačiau kaip tie filtrai apsineša pūkais, tai negalėjau patikėti, kiek visko ant drabužių po skalbimo būna
Dėl kainos, tai parašyk į mano pasiūlytą tinklapį ir paklausk už kiek gali pas juos nusipirkt (sakė, kad jie nespėja atnaujint savo tinklapio, tai ten gali ir nerasti ko ieškai
) Nežinau kaip kiti pardavėjai, bet šie vežasi prekes tiesiai iš gamintojų, todėl gal gali dar ką nors pasiūlyti ir patarti, atsižvelgdami į konkrečius poreikius (aš pati su įmonės vadovu susirašinėjau ir telefonu bendravau apie dvi savaites, kol išsirinkau ką pirkt
)