QUOTE(fleer @ 2011 08 17, 20:21)
Na jau visikai susipainojau, kokia bebutu dziovykle, vistiek gaunas kad reikia dar padziovint po jos
vistiek vaikiskuose kelnese visur gumos ant liemes kelnese ir pan., o jei su garais juk irgi, Keistuole, atskiriate audinius pagal storuma ar viska kartu dziovinate?
žinokit aš nežinau, gal aš ką ne taip darau, bet aš į spintą galiu dėt tik idealiai sausą rūbą, nes pas mane kitaip pelyja.
Tokį aš iš džiovyklės išimu labai retai: kai nepilna džiovyklė ir daug maž vienodos medžiagos.
Kai būna vaikiškos kelnės viršuj su tokia stora guma, tai jos niekada man visiškai neišdžiūna. Klešnės būna sausos, guma - ne ir jei noriu dar džiovint, užleidus programą iš naujo labai greit ji baigiasi, nes džiovyklė pati tikrina ar jau sausa.
Jei pvz džiovinu tik vyro maikes, tai jas kaip ir galėčiau dėt į spintą, bet man jos atrodo per daug susiglamžiusios ir joms dar leidžiu lyginimo programą, o tada jau vėl reik laisvai pakabint, kad baigtų išdžiūt
Arba pvz rankšluosčiai, jei tik jie (be jokių plonesnių medžiagų) irgi būna tinkamai išdžiūvę.
Aš džiovinu visą skalbyklės porciją, o paskui jau rūšiūoju, ką į spintą, ką dar ant virvės, o ką vėl į džiovyklę "lyginimui"
Šiaip kiekvienas prisitaiko pagal savo poreikius ir įpročius.