Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(keistuole @ 2011 08 17, 19:25)
taip, bet džiovint reiktų gan vienodo storio ir vienodų medžiagų rūbus, nes visi pastorėjimai arbastoresnės medžiagos rūbai lieka čiut drėgni

Na jau visikai susipainojau, kokia bebutu dziovykle, vistiek gaunas kad reikia dar padziovint po jos doh.gif vistiek vaikiskuose kelnese visur gumos ant liemes kelnese ir pan., o jei su garais juk irgi, Keistuole, atskiriate audinius pagal storuma ar viska kartu dziovinate?
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 08 17, 15:58)
taip, tas pirmas modelis irgi turi vandens surinkimo talpą (kondensacinė džiovinimo mašina). Kiek domėjausi, tai džiovyklės su garais būna B klasės. Kadangi man aktualu kad kuo pigiau džiovintų, įsigijau tą pirmąjį variantą ir nesigailiu nei vieno išleisto lito  ax.gif
Pirkau derekis.lt - pasiūlė trupučiuką pigiau nei tavo nuorodoj, o dar ir nemokamai iki namų atvežė ir į butą atnešė mirksiukas.gif

aciu,man ir aktualiau kad pigesnes elektros sanaudos,belieka itikint tik vyra,kad ji mums labaai reikalinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 17, 20:21)
Na jau visikai susipainojau, kokia bebutu dziovykle, vistiek gaunas kad reikia dar padziovint po jos doh.gif vistiek vaikiskuose kelnese visur gumos ant liemes kelnese ir pan., o jei su garais juk irgi, Keistuole, atskiriate audinius pagal storuma ar viska kartu dziovinate?

žinokit aš nežinau, gal aš ką ne taip darau, bet aš į spintą galiu dėt tik idealiai sausą rūbą, nes pas mane kitaip pelyja.
Tokį aš iš džiovyklės išimu labai retai: kai nepilna džiovyklė ir daug maž vienodos medžiagos.
Kai būna vaikiškos kelnės viršuj su tokia stora guma, tai jos niekada man visiškai neišdžiūna. Klešnės būna sausos, guma - ne ir jei noriu dar džiovint, užleidus programą iš naujo labai greit ji baigiasi, nes džiovyklė pati tikrina ar jau sausa.
Jei pvz džiovinu tik vyro maikes, tai jas kaip ir galėčiau dėt į spintą, bet man jos atrodo per daug susiglamžiusios ir joms dar leidžiu lyginimo programą, o tada jau vėl reik laisvai pakabint, kad baigtų išdžiūt biggrin.gif
Arba pvz rankšluosčiai, jei tik jie (be jokių plonesnių medžiagų) irgi būna tinkamai išdžiūvę.

Aš džiovinu visą skalbyklės porciją, o paskui jau rūšiūoju, ką į spintą, ką dar ant virvės, o ką vėl į džiovyklę "lyginimui"

Šiaip kiekvienas prisitaiko pagal savo poreikius ir įpročius.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 17, 21:55)
žinokit aš nežinau, gal aš ką ne taip darau, bet aš į spintą galiu dėt tik idealiai sausą rūbą, nes pas mane kitaip pelyja.
Tokį aš iš džiovyklės išimu labai retai: kai nepilna džiovyklė ir daug maž vienodos medžiagos.
Kai būna vaikiškos kelnės viršuj su tokia stora guma, tai jos niekada man visiškai neišdžiūna. Klešnės būna sausos, guma - ne ir jei noriu dar džiovint, užleidus programą iš naujo labai greit ji baigiasi, nes džiovyklė pati tikrina ar jau sausa.
Jei pvz džiovinu tik vyro maikes, tai jas kaip ir galėčiau dėt į spintą, bet man jos atrodo per daug susiglamžiusios ir joms dar leidžiu lyginimo programą, o tada jau vėl reik laisvai pakabint, kad baigtų išdžiūt  biggrin.gif
Arba pvz rankšluosčiai, jei tik jie (be jokių plonesnių medžiagų) irgi būna tinkamai išdžiūvę.

Aš džiovinu visą skalbyklės porciją, o paskui jau rūšiūoju, ką į spintą, ką dar ant virvės, o ką vėl į džiovyklę "lyginimui"

Šiaip kiekvienas prisitaiko pagal savo poreikius ir įpročius.

Nu tai jei kaldrą ar pagalvę išdžiovinti-išdžius ar ne?Būkit žmonės,atsakykite kas nors.Nes man tai aktualu.Vaikas alergiiškas dulkių erkėms ir teks skalbti.O drėgmės negali būti.Tai man pasiteisintų džiovyklės pirkimas ar ne?
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 08 17, 21:02)
Nu tai jei kaldrą ar pagalvę išdžiovinti-išdžius ar ne?Būkit žmonės,atsakykite kas nors.Nes man tai aktualu.Vaikas alergiiškas dulkių erkėms ir teks skalbti.O drėgmės negali būti.Tai man pasiteisintų džiovyklės pirkimas ar ne?

žiūrint kokia ta pagalvė. Aš džiovinau su pūkų užpilu, tai liko drėgnoka. Bet džiovinau ne ant pačios karščiausios programos g.gif
Reikia atsižvelgti į sudėtį patalynės. Jei kokia vilnonė, ta dar kitaip bus...
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2011 08 17, 22:38)
žiūrint kokia ta pagalvė. Aš džiovinau su pūkų užpilu, tai liko drėgnoka. Bet džiovinau ne ant pačios karščiausios programos g.gif
Reikia atsižvelgti į sudėtį patalynės. Jei kokia vilnonė, ta dar kitaip bus...

sintetinė pas mane,medvilniniam įvilkime.
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2011 08 17, 21:43)
sintetinė pas mane,medvilniniam įvilkime.

Kiek mano patirtis rodo, sintetikos ant karščiausio džiovinti negalima schmoll.gif Na bet, kita vertus, ji ir džiūva greičiau. Konkrečios patirties neturiu, tad sudėtinga atsakyti.

Šiaip kai pradėjau džiovinti džiovyklėje, tik tada supratau, kiek iš tikro dulkių nusėda ant mūsų rūbų, kol jie džiūva ant virvės doh.gif Tad tuo aspektu džiovyklė labai pasiteisina.
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2011 08 17, 22:52)

Šiaip kai pradėjau džiovinti džiovyklėje, tik tada supratau, kiek iš tikro dulkių nusėda ant mūsų rūbų, kol jie džiūva ant virvės doh.gif Tad tuo aspektu džiovyklė labai pasiteisina.

drinks_cheers.gif
o ir rūbų minkštumas nerealus, ypačdidelis skirtumasdžiovyklėje džiovintų rankšluosčių irveliurinių treningų. Trikožiniai rūbai irgi gerokai minkštesni būna.
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 17, 17:29)
O jus, elfe, patenkinta isziovintu drabuziu kokybe be lyginimo? kiek suprantu be lyginimo garais galima iskarto deti drabuzius i spinta?

Aš net labai patenkinta thumbup.gif Būna, kai kurie labiau pasiglamžo, bet užtat visiškai sausus ištraukiu, nes dažniausiai naudoju programą, kur galima dėt iš karto į spintą. Ir nematau jokios problemos palygint drabužius, jei to reikia - visada lygindavau viršutinius drabužius, tik patalynės niekada nelyginu. Pirmą kartą per žioplumą džinsus džiovinau medvilnės programa "tiesiai į spintą", tai susiglamžė, o išdžiovinus "džinsų programa" jokios raukšlelės nebuvo. Tiesa, dar neišbandžiau visų programų, tame tarpe ir tos, kur "lyginimui" blush2.gif
patinka tai, kad džiovyklė džiovina tiek, kiek drabužiams reikia - jei prikrauta mažiau ar sausesni, tai iš pradžių rodytas džiovinimo laikas labai sparčiai mažėja ir išdžiovina netgi greičiau, nei išsiskalbia kiti skalbiniai, taigi ir elektros sąnaudos dar labiau mažėja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2011 08 17, 22:52)
Kiek mano patirtis rodo, sintetikos ant karščiausio džiovinti negalima schmoll.gif  Na bet, kita vertus, ji ir džiūva greičiau. Konkrečios patirties neturiu, tad sudėtinga atsakyti.

Pas mane ant patalynės rašo ,kad galima.Ir skalbti 95 laipsniuos galima.Tada gal nieko nepasidarys.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 08 18, 10:55)
Aš  net labai patenkinta  thumbup.gif Būna, kai kurie labiau pasiglamžo, bet užtat visiškai sausus ištraukiu, nes dažniausiai naudoju programą, kur galima dėt iš karto į spintą. Ir nematau jokios problemos palygint drabužius, jei to reikia - visada lygindavau viršutinius drabužius, tik patalynės niekada nelyginu. Pirmą kartą per žioplumą džinsus džiovinau medvilnės programa "tiesiai į spintą", tai susiglamžė, o išdžiovinus "džinsų programa" jokios raukšlelės nebuvo. Tiesa, dar neišbandžiau visų programų, tame tarpe ir tos, kur "lyginimui"  blush2.gif
patinka tai, kad džiovyklė džiovina tiek, kiek drabužiams reikia - jei prikrauta mažiau ar sausesni, tai iš pradžių rodytas džiovinimo laikas labai sparčiai mažėja ir išdžiovina netgi greičiau, nei išsiskalbia kiti skalbiniai, taigi ir elektros sąnaudos dar labiau mažėja  thumbup.gif

As labai atsiprasau uz ikyruma, bet kaip suprantu jums tenka palyginti su lygintuvu po dziovinimo dar?
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 18, 17:32)
As labai atsiprasau uz ikyruma, bet kaip suprantu jums tenka palyginti su lygintuvu po dziovinimo dar?

atvažiuokit į svečius, realiai parodysiu kaip veikia mirksiukas.gif
Atsakyti