Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(vilimex @ 2011 08 15, 16:12)
Aciu uz tasakyma, na pas mane skalbimu per savaite buna kokie 4-5 reisai, tai panasiai bus ir dziovinimu. Bet man idomu ta garais f-ja, gal gali placiau pakomentuoti, ar galima nelyginti ir koks butu skirtumas istraukus is dziovykles rubus be garu f-jos. Nes man didziausias privalumas butu jei rubu nereiketu lyginti, nes jei pridesim lygintuvo elektros sanaudas ir dar savo laika  g.gif O gal yra is brangesniu dziovykliu variantu, kurios turi garu f-ja, taciau yra ekonomiskos?

nežinau ką jūs vadinat garų funkcija, bet jei turit omeny tas džiovykles kur kaip ir lygina garais, tai ten rūbas būna šiek tiek drėgnas, kai ištrauki. Net pagal instrukciją rekomenduojama ištraukus pakabint laisvai ant pakabos, kad pabaigtų išdžiūt.

O šiaip aš net ir naudodama tik džiovinimo funkciją negaliu iškart į spintą dėt, nes triusikų gumytės, maikių kapišonai ir pan. (kur kokie pastorinimai) lieka drėgnoki.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 15, 16:20)
nežinau ką jūs vadinat garų funkcija, bet jei turit omeny tas džiovykles kur kaip ir lygina garais, tai ten rūbas būna šiek tiek drėgnas, kai ištrauki. Net pagal instrukciją rekomenduojama ištraukus pakabint laisvai ant pakabos, kad pabaigtų išdžiūt.

O šiaip aš net ir naudodama tik džiovinimo funkciją negaliu iškart į spintą dėt, nes triusikų gumytės, maikių kapišonai ir pan. (kur kokie pastorinimai) lieka drėgnoki.

Tai jei įdėti cielą išskalbtą pagalvę ar kaldrą,tai išėmus bus dar viduje drėgnoki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 08 15, 12:51)
Renkuosi dziovykle ir niekaip negaliu apsispresti ar naudinga f-ja su garais, t.y. ar po sios f-jos istrauktus rubus galiu kabinti i spinta, ar jie bus dregni ir dar reikes juos palyginti? ir dar jeigu gerai pastebejau, tai sios f-jos dziovykles energijos klase B. renkuosi tarp siu modeliu  g.gif

BOSCH WTW 86580SN
BOSCH WTS 86582SN

turu su garais, bet tos funkcijos visai nenaudoju. Visu pirma ir taip viskas isdziuvinus kaip islyginta buna. O po garu funkcijos man lieka siek tiek dregnoki ir marskinius kokius vis tiek tenka palyginti. Kai kas girdejau naudoja atsviezinimui rubu (na kad kvapu neliktu ir pan...), nebandziau, as paprastai tokius skalbiu ir issidziovinu smile.gif
tiesa del elektros tai dar nepatikrinau, kiek ten daugiau gaunasi... es ir pas mane B klase, o dziovinu tai 4-5 i savaite
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 08 15, 16:20)

Na as taip ir isivaizdavau ta garu f-ja, tiesiog norejau patvirtinimo, aciu 4u.gif

QUOTE(mordashka @ 2011 08 15, 22:54)
turu su garais, bet tos funkcijos visai nenaudoju. Visu pirma ir taip viskas isdziuvinus kaip islyginta buna. O po garu funkcijos man lieka siek tiek dregnoki ir marskinius kokius vis tiek tenka palyginti. Kai kas girdejau naudoja atsviezinimui rubu (na kad kvapu neliktu ir pan...), nebandziau, as paprastai tokius skalbiu ir issidziovinu smile.gif
tiesa del elektros tai dar nepatikrinau, kiek ten daugiau gaunasi... es ir pas mane B klase, o dziovinu tai 4-5 i savaite

Tikrai padejote apsispresti, nes elektros sanaudu skirtumas tarp siu dziovykliu nemazas, dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimex @ 2011 08 15, 23:12)
Na as taip ir isivaizdavau ta garu f-ja, tiesiog norejau patvirtinimo, aciu  4u.gif
Tikrai padejote apsispresti, nes elektros sanaudu skirtumas tarp siu dziovykliu nemazas, dekui 4u.gif

dar žinokit nuo jūsų įpročių priklauso, aš viską lygindavau, tai ir dabar man neužtenka tik išdžiovint, man per daug susiglamžę būna blush2.gif
Aš viską leidžiu ir su lyginimo funkciją (na ne visai viską, o tai ką lyginčiau). Tada man jau tinka toks išlyginimas, na tik baltus kartais dar palyginu, nes ant baltų labiausiai matosi raukšlytės.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
QUOTE(keistuole @ 2011 08 16, 12:07)
dar žinokit nuo jūsų įpročių priklauso, aš viską lygindavau, tai ir dabar man neužtenka tik išdžiovint, man per daug susiglamžę būna  blush2.gif
Aš viską leidžiu ir su lyginimo funkciją (na ne visai viską, o tai ką lyginčiau). Tada man jau tinka toks išlyginimas, na tik baltus kartais dar palyginu, nes ant baltų labiausiai matosi raukšlytės.

nuo įpročių ir drabužių audinio labiausiai viskas ir priklauso.
Atsakyti
sveiki,modelis electroliux EDH 97981W skiriasi nuo modelio 97170W tik lyginimo funkcija?pirma neturi lyginimo funkcijos nes sanaudos A-50proc,o antra sanaudos B,ar teisingai supratau?aciu
Ir ar pirmas modelis turi surinkimo talpa vandens,kad neskleistu dregmes i isore?
http://www.neriba.lt...-edh97981w.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neferite: 16 rugpjūčio 2011 - 20:36
Keistuole, o jus panaudojus beveik visur ta lyginimo f-ja, viska taip ir kabinat dar pradziuti?
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 17, 09:40)
Keistuole, o jus panaudojus beveik visur ta lyginimo f-ja, viska taip ir kabinat dar pradziuti?

aha ax.gif
Iš principo vis tiek neišvengiu kabinimo, bet labai pagreitėja procesas.
Ir nereik paskui pusdienį stovėt ir lygint.
Atsakyti
QUOTE(neferite @ 2011 08 16, 22:30)
sveiki,modelis electroliux EDH 97981W skiriasi nuo modelio  97170W tik lyginimo funkcija?pirma neturi lyginimo funkcijos nes sanaudos A-50proc,o antra sanaudos B,ar teisingai supratau?aciu
Ir ar pirmas modelis turi surinkimo talpa vandens,kad neskleistu dregmes i isore?
http://www.neriba.lt...-edh97981w.html

taip, tas pirmas modelis irgi turi vandens surinkimo talpą (kondensacinė džiovinimo mašina). Kiek domėjausi, tai džiovyklės su garais būna B klasės. Kadangi man aktualu kad kuo pigiau džiovintų, įsigijau tą pirmąjį variantą ir nesigailiu nei vieno išleisto lito ax.gif
Pirkau derekis.lt - pasiūlė trupučiuką pigiau nei tavo nuorodoj, o dar ir nemokamai iki namų atvežė ir į butą atnešė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 17 rugpjūčio 2011 - 14:00
QUOTE(elfė @ 2011 08 17, 14:58)
taip, tas pirmas modelis irgi turi vandens surinkimo talpą (kondensacinė džiovinimo mašina). Kiek domėjausi, tai džiovyklės su garais būna B klasės. Kadangi man aktualu kad kuo pigiau džiovintų, įsigijau tą pirmąjį variantą ir nesigailiu nei vieno išleisto lito  ax.gif
Pirkau derekis.lt - pasiūlė trupučiuką pigiau nei tavo nuorodoj, o dar ir nemokamai iki namų atvežė ir į butą atnešė mirksiukas.gif

O jus, elfe, patenkinta isziovintu drabuziu kokybe be lyginimo? kiek suprantu be lyginimo garais galima iskarto deti drabuzius i spinta?
Atsakyti
QUOTE(fleer @ 2011 08 17, 16:29)
O jus, elfe, patenkinta isziovintu drabuziu kokybe be lyginimo? kiek suprantu be lyginimo garais galima iskarto deti drabuzius i spinta?

taip, bet džiovint reiktų gan vienodo storio ir vienodų medžiagų rūbus, nes visi pastorėjimai arbastoresnės medžiagos rūbai lieka čiut drėgni
Atsakyti