Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

Dar suzinojau kad stalciaus kaina apie 200 ir yra parduodamas kur ir skalbimo masinos.

Jei ant jo rubus lankstot, tai jis issistumia, ar kaip, nesuprantu, kaip islaiko dziovykles svori.
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 06 29, 09:18)
Dar suzinojau kad stalciaus kaina apie 200 ir yra parduodamas kur ir skalbimo masinos.

Jei ant jo rubus lankstot, tai jis issistumia, ar kaip, nesuprantu, kaip islaiko dziovykles svori.

jis išsitraukia ir gaunas toks pat plotas kaip skalbimo mašinos 60*60
Aš dabar jau tiksliai neprisimenu, bet jis ten kažkaip tvirtinasi prie skalbimo mašinos ir realiai tipo reikalingas kad kai skalbeklė gręžia nebūtų tiek kratoma stovinti viršuj džiovyklė. Nors pas mane ten vis tiek viskas juda.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 06 29, 08:51)
jis išsitraukia ir gaunas toks pat plotas kaip skalbimo mašinos 60*60
Aš dabar jau tiksliai neprisimenu, bet jis ten kažkaip tvirtinasi prie skalbimo mašinos ir realiai tipo reikalingas kad kai skalbeklė gręžia nebūtų tiek kratoma stovinti viršuj džiovyklė. Nors pas mane ten vis tiek viskas juda.

Dabar jau tampa aiskiau koks tai stalcius. 4u.gif
Jis medinis?
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2011 06 29, 22:54)
Dabar jau tampa aiskiau koks tai stalcius.  4u.gif
Jis medinis?

metalinis
Atsakyti
Toks klausimukas man iškilo dėl rūbų atšviežinimo ar nupukavimo, jeigu aš skalbiu išvirškščią tai kad gerai tuos gumuliukus iškedentų reikia į džiovyklę dėti gera puse ar nesvarbu, ir taip gerai iškedentų 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu klausimą, ar būna džiovyklės iki 45 cm gylio? (išskyrus va šitą http://www.max24.lt/...X-EDC-3250.html )
Atsakyti
..pas mane dziovykle ant skalbykles ,sutvyrtinom plastmasine lentynele...kainavo 70lt....Man stalciaus nereik. Ir ziurekit kad butu sanaudos bent jau A klases...
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 05 19, 20:44)
...nusipirkau BOSCH WTW86582SN...patį naujausią modelį... biggrin.gif

Laba. O kiek mokėjai?
Atsakyti
QUOTE(indreprincess @ 2011 07 04, 15:52)
Laba. O kiek mokėjai?

kaina
Atsakyti
Problėmėlė tokia iškilo...

Su kokia programa džiovinat patalinę? Kaip rūbus džiovina tai man super patinka, bet patalynė, taip kraštai užsiraito susilamdo, skalbiankėj ir tai mažiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SNija: 14 liepos 2011 - 16:04
turbūt niekam tokių klausimų nekyla biggrin.gif reikalas tas kad mūsų vonioje yra niša 44cm gylio (vonia ir šiaip maža), su skalbimo mašina kaip ir ok, bet va su džiovykle problemos, daugumos kaip žiūriu gyliai apie 60cm unsure.gif , na išskyrus tą vieną electrolux, bet ji man netinka dėl energijos klasės, tai vat klausiu ar kiti gamintojai turi negilias džiovykles,aš kiek ieškau nete nematau, arba nemoku ieškot blush2.gif blogiausio atveju teks pirkt abi mašinas po 60cm verysad.gif

QUOTE(saava @ 2011 07 03, 15:17)
Aš irgi turiu klausimą, ar būna džiovyklės iki 45 cm gylio? (išskyrus va šitą http://www.max24.lt/...X-EDC-3250.html )

Atsakyti
Laba diena, gal kas turite dziovykle Electrolux EDI 97170 W? Pasidalinkite patirtim, ar rubus galima deti i spinta nelyginant, jei isimi iskart ar pakabini marskinius pvz? Aciu uz nuomomes 4u.gif Va tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fleer: 28 liepos 2011 - 11:10