Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(AGFA @ 2011 05 19, 20:44)
...nusipirkau BOSCH WTW86582SN...patį naujausią modelį... biggrin.gif

sakykit prasau, ar yra ten nupukavimo funkcija ir kokia jos energijos klase, radau aparsymas, bet nematau ten kalses? ar yra dziovinimo pardzios ar pabaigos atidejimas. aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 19 gegužės 2011 - 22:57
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 19, 22:48)
sakykit prasau, ar yra ten nupukavimo funkcija ir kokia jos energijos klase, radau aparsymas, bet nematau ten kalses? ar yra dziovinimo pardzios ar pabaigos atidejimas. aciu  4u.gif

..internete jos instrukcijos nėra. Bet jis tokia pati kaip šis BOSCHAS. Čia gera instrukcija. O man iš parduotuvės parvažiuos pirmadienį, nes aš ją pirkau internetu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 20 gegužės 2011 - 07:01
QUOTE(AGFA @ 2011 05 20, 09:00)
..internete jos instrukcijos nėra. Bet  jis tokia pati kaip šis BOSCHAS. Čia gera instrukcija. O man iš parduotuvės parvažiuos pirmadienį, nes aš ją pirkau internetu.

aha, aciu;
nemaciau ten ar yra visdelto ten nupukavimo funkcija ar ne. kai jau isnagrinesite ja - gal galesite parasyti?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 05 20, 00:48)
sakykit prasau, ar yra ten nupukavimo funkcija ir kokia jos energijos klase, radau aparsymas, bet nematau ten kalses? ar yra dziovinimo pardzios ar pabaigos atidejimas. aciu  4u.gif

Energijos klasė A-50 %
Nupūkavimo funkcijos nėra — tai daro visos džiovyklės, nes toks jų veikimo principas, nupučiamas oras yra filtruojamas, dėl to automatiškai bus "nupūkuoti" drabužiai.
Pradžios atidėjimas yra.
Atsakyti
...mano džiovyklė jau namuose....deja stovi dar supakuota. Nežinau ar čia apgavo ar apgaus. Istorija tokia:...pirmadienį džiovyklę pristatė greitos siuntos. Apžiūrėjau kad pakuotė nepažeista ir paleidau pasirašius vairuotoją. Kai poros valandų nuardžiau pakuotę, radau šoną subraižytą...ir gerokai....emalio nėra panašiai kaip 2 cnt moneta ir dar kokių 10 cm įbrėžimas. Rašiau prašymą kad pakeistų...fotografavau. Ir vis kiekvieną dieną reik kitų fotkių...tai dėmę, tai skalbykės numerį, tai supakuota kad matytus kad džiovyklės pakuotė ties dėme nesužeista....ir t.t Į dieną po kelis kartus girdžiu....kad pakeis, gal nuolaidą siūlys....o gal bus taip kad nieko..... Žodžiu nežinau kaip čia baigsis. Pirmadienį jaučiu eisiu į vartotojų teise....jau kantrybė išseko.
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 05 27, 10:04)
...mano džiovyklė jau namuose....deja stovi dar supakuota. Nežinau ar čia apgavo ar apgaus. Istorija tokia:...pirmadienį džiovyklę pristatė greitos siuntos. Apžiūrėjau kad pakuotė nepažeista ir paleidau pasirašius vairuotoją. Kai poros valandų nuardžiau pakuotę, radau šoną subraižytą...ir gerokai....emalio nėra panašiai kaip 2 cnt moneta ir dar kokių 10 cm įbrėžimas. Rašiau prašymą kad pakeistų...fotografavau. Ir vis kiekvieną dieną reik kitų fotkių...tai dėmę, tai skalbykės numerį, tai supakuota kad matytus kad džiovyklės pakuotė ties dėme nesužeista....ir t.t Į dieną po kelis kartus girdžiu....kad pakeis, gal nuolaidą siūlys....o gal bus taip kad nieko..... Žodžiu nežinau kaip čia baigsis. Pirmadienį jaučiu eisiu į vartotojų teise....jau kantrybė išseko.

Viskas teisingai, Jūs tą džiovyklę matote savo akimis, o jiems reikia kažkaip išsiaiškinti kas galėjo nutikti. Brokuotų niekas tyčia "neiškišinėja" doh.gif už geras. Vadinasi problema atsirado ją atidavus siuntų tarnybai.
Čia gal kiek informacijos trūkumas iš pardavėjo pusės, bet man keistas posakis "Apžiūrėjau kad pakuotė nepažeista ir paleidau pasirašius vairuotoją". Siuntų tarnybai taip labiausiai patinka drinks_cheers.gif , bet paprastai prekės iškrovimui-apžiūrėjimui skiriama iki 15 min. Todėl reikia apžiūrėti PREKĘ. Juk ne už pakuotę pinigai sumokėti o už daiktą toje pakuotėje. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 27 gegužės 2011 - 09:54
QUOTE(speedy @ 2011 05 27, 09:51)
Viskas teisingai, Jūs tą džiovyklę matote savo akimis, o jiems reikia kažkaip išsiaiškinti kas galėjo nutikti. Brokuotų niekas tyčia "neiškišinėja"  doh.gif  už geras. Vadinasi problema atsirado ją atidavus siuntų tarnybai.
Čia gal kiek informacijos trūkumas iš pardavėjo pusės, bet man keistas posakis "Apžiūrėjau kad pakuotė nepažeista ir paleidau pasirašius vairuotoją". Siuntų tarnybai taip labiausiai patinka  drinks_cheers.gif , bet paprastai prekės iškrovimui-apžiūrėjimui skiriama iki 15 min. Todėl reikia apžiūrėti PREKĘ. Juk ne už pakuotę pinigai sumokėti o už daiktą toje pakuotėje. schmoll.gif

gal tycia ir neiskisineja... taciau jeigu jau taip pasitaike, tai turbut yra tam ir standartines proceduros, o cia kiek suprantu sakoma, kad vos ne vilkinamas laikas...

o del apziurejimo... nu gerai, man paprastai visas prekes atveza kai as su kudikiu ant ranku, tai nera galimybes ten ispakuoti ir ziureti jau taip atidziai... juolab, kad ne visos parduotuves siulo uznesti didziagabaritines prekes i virsu (as paprastai uz tai gaunu papildomai susimoketi)... juk jeigu pakuote nepazeista, tai is principo ir viduje turetu buti ok... na nebent jau gamykloje buvo apgadinta ir tada supakuota... ir cia siuntu tarnyba neprieko... ar as neteisingai suprantu?

uzjauciu Agfa labai... nu bet tikekimes viskas issipres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2011 05 27, 10:19)
gal tycia ir neiskisineja... taciau jeigu jau taip pasitaike, tai turbut yra tam ir standartines proceduros, o cia kiek suprantu sakoma, kad vos ne vilkinamas laikas...

o del apziurejimo... nu gerai, man paprastai visas prekes atveza kai as su kudikiu ant ranku, tai nera galimybes ten ispakuoti ir ziureti jau taip atidziai... juolab, kad ne visos parduotuves siulo uznesti didziagabaritines prekes i virsu (as paprastai uz tai gaunu papildomai susimoketi)... juk jeigu pakuote nepazeista, tai is principo ir viduje turetu buti ok... na nebent jau gamykloje buvo apgadinta ir tada supakuota... ir cia siuntu tarnyba neprieko... ar as neteisingai suprantu?

uzjauciu Agfa labai... nu bet tikekimes viskas issipres  4u.gif

...būtent...siuntų tarnyba atsako už prekės pakuotę. O ji man atvažiavo su sveika pakuote. Vadinas brokas išvažiavo iš parduotuvės...o kaltės priimt nenori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 27 gegužės 2011 - 10:38
sakykit prasau o is kokios firmo pirkote sklabykle? jei ne paslaptis... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 05 27, 12:37)
...būtent...siuntų tarnyba atsako už prekės pakuotę. O ji man atvažiavo su sveika pakuote. Vadinas brokas išvažiavo iš parduotuvės...o kaltės priimt nenori.

Jei prekė yra įpakuota (t.y. aptraukta plėvele), jos pardavėjas negalėjo gamykliškai supakuoti. Tokioje pakuotėje būna tik naujos neišpakuotos, neperpakuotos.
Siuntų tarnyba paimdama siuntą turi apžiūrėti ar ji sveika, nes nuo to momento už siutos kokybę atsako siuntų tarnyba ir siunta gavėją turi pasiekti sveika. Gavęs siuntą gavėjas pasirašo važtaraštyje, kur patvirtina, kad siutą gavo tvarkingą...

Vis tik minėtu atveju kyla klausymas, gal gavėjas nešė pvz. laiptine, pro duris ar kur kitur ir nubraukė šoną???

Manau ši situacija yra daugiapusė ir viso to galima buvo išvengti, jei pirkėja būtų tinkamai apžiūrėjęs ką perka...

Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 27, 12:04)
Vis tik minėtu atveju kyla klausymas, gal gavėjas nešė pvz. laiptine, pro duris ar kur kitur ir nubraukė šoną???

Manau ši situacija yra daugiapusė ir viso to galima buvo išvengti, jei pirkėja būtų tinkamai apžiūrėjęs ką perka...

Taigi aiškiai parašė, kad apžiūrėjo - išorinė pakuotė buvo nepažeista. Tai kaip galėjo matyti, kas vidinėje pakuotėje? Be to, Jūsų mintis, kad gal nešant kur nubraukė nelogiška - jei būtų taip braukę, kad pasižeidžia daikto paviršius, tai tuo labiau pasižeistų ir pakuotė. O ji, kaip jau žinome, buvo sveika. Išvada - gamyklinis brokas. Kuris turi būti keičiamas.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 05 27, 13:12)
Taigi aiškiai parašė, kad apžiūrėjo - išorinė pakuotė buvo nepažeista. Tai kaip galėjo matyti, kas vidinėje pakuotėje? Be to, Jūsų mintis, kad gal nešant kur nubraukė nelogiška - jei būtų taip braukę, kad pasižeidžia daikto paviršius, tai tuo labiau pasižeistų ir pakuotė. O ji, kaip jau žinome, buvo sveika. Išvada - gamyklinis brokas. Kuris turi būti keičiamas.

Na taip, gamykla pakuoja subraižytus (defektuotus) gaminius ir siunčia į Lietuvą. Kaži ar tai labai logiškai skamba g.gif ? Juk pagal barkodus jie gali atsekti, kuris konkretus darbuotojas stovėjo prie to pakavimo automato tuo metu. Manote už tai jį paglostys? Per daug išvadų darote ponia, neturėdama visapusiškos informacijos. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AGFA @ 2011 05 27, 12:37)

Klystate, siutų tarnyba atsako už saugų siuntos pristatymą adresatui. Deja, siuntos gavėjas privalo patikrinti siuntą, o ne tik jos pakuotę. Taip elgiantis būna ramiau ir aiškiau visiems biggrin.gif . Jūsų atveju, gali kilti problemų, jei tas defektas galėjo būti pastebėtas išorinės apžiūros metu.
Būtinai aprašykite kaip seksis toliau. Linkiu Jums sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 27 gegužės 2011 - 11:44