Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 17, 12:12)
EDH 9798 W — yra ekonomiška be lyginimo
WTW 86581SN — jau pakeitė naujas WTW 86582SN — taip pat taupanti energiją, be lyginimo.
EDI 97170 W — su garais lygimo sistema
Visų pirma siūlyčiau apsispręsti ar Jums reikalinga su garais lyginimo programa ar vis tik pirmenybę teiksit A-50%
Jei vis tik renkantis iš taupesnių, tai Electrolux bus gerokai pigesnė, o kilmės šalis ir kokybė šiuo atveju labai panaši (džiovyklės tiek AEG, tiek Electrolux, Tiek Bosch/Siemens gaminamos Lenkijoje). Dėl to šiuo atveju, aš rinkčiausi Electrolux

...noriu ir ekonomiškos, ir su lyginimu...žodžiu kad būtų viskas.... biggrin.gif Ir kad kaina atitiktų kokybę,,,kad nereiktų mokėt už firmos pavadinimą.
Kadangi labai išsamei atsakei, tai gal parašyt kokį modelį pirkt....konkrečiai. ačiū ačiū ačiū wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 05 17, 15:00)
...noriu ir ekonomiškos, ir su lyginimu...žodžiu kad būtų viskas.... biggrin.gif Ir kad kaina atitiktų kokybę,,,kad nereiktų mokėt už firmos pavadinimą.
Kadangi labai išsamei atsakei, tai gal parašyt kokį modelį pirkt....konkrečiai. ačiū ačiū ačiū wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kad būtų ekonomiška ir su garais lyginimu — tokios nėra, čia jau arba/arba
Arba B energijos klasė ir lyginimas
Arba A-50% be lyginimo
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 17, 13:02)
Kad būtų ekonomiška ir su garais lyginimu — tokios nėra, čia jau arba/arba
Arba B energijos klasė ir lyginimas
Arba A-50% be lyginimo

...noriu kad mano skalbiniai iš džiovyklės keliautų tiesiai spintą.....be pūkelių ir normalių dydžių.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

...išrinkit modelįįįįįį..... wub.gif wub.gif ...ačiūūūūūūūū..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 17 gegužės 2011 - 13:15
bent pagal instrukciją naudojant lyginimą reikia išėmus pakabint dar ant pakabos laisvai pakabėt, kad atvėstų ir išeitų drėgmė.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 05 17, 16:54)
bent pagal instrukciją naudojant lyginimą reikia išėmus pakabint dar ant pakabos laisvai pakabėt, kad atvėstų ir išeitų drėgmė.

Taip tas tiesa, išėmus po garais lyginimo drabužiai būna šiek tiek drėgni, tad jie turi pilnai išdžiūti, kad vėl nesusiglamžytų. Be to drėgnumo lygį galite patys nustatyti.
Papildyta:
QUOTE(AGFA @ 2011 05 17, 15:11)
...noriu kad mano skalbiniai iš džiovyklės  keliautų tiesiai spintą.....be pūkelių ir normalių dydžių.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

...išrinkit modelįįįįįį..... wub.gif  wub.gif ...ačiūūūūūūūū..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nelabai noriu priimti už Jus sprendimo, bet šiai dienai, rinkčiausi A-50%...
(toliau gamintojo neišskirčiau, rinkčiausi patraukliausią kainą 4u.gif)
Pabandysiu paaiškinti kodėl
Visų pirma skalbiu daug, tad ir džiovinu analogiškai, kadangi džiovyklė sukasi praktiškai kasdien, tai su taupesne sunaudočiau per pus mažiau elektros!
Antra, lyginimo sistemą leidžiu retai, gal į mėn. kartą... tad moku daugiau už tiesiog išdžiovinimą, o lyginu retai, nes to prireikia staltiesėm, marškiniam... tai ko nenešiojam kasdien... O medvilnės, džinsų, vaikų drabužių ir taip lyginti po džiovinimo nebereikia (aišku jei iš karto išimsi ir sulankstysi).
O nupūkuos bet kuri net ir pati paprasčiausia džiovyklė, tiesiog jų toks veikimo principas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 17 gegužės 2011 - 16:40
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 17, 16:48)
Papildyta:
(toliau gamintojo neišskirčiau, rinkčiausi patraukliausią kainą  4u.gif)
Visų pirma skalbiu daug, tad ir džiovinu analogiškai, kadangi džiovyklė sukasi praktiškai kasdien, tai su taupesne sunaudočiau per pus mažiau elektros!
Antra, lyginimo sistemą leidžiu retai, gal į mėn. kartą... tad moku daugiau už tiesiog išdžiovinimą, o lyginu retai, nes to prireikia staltiesėm, marškiniam... tai ko nenešiojam kasdien... O medvilnės, džinsų, vaikų drabužių ir taip lyginti po džiovinimo nebereikia (aišku jei iš karto išimsi ir sulankstysi).
O nupūkuos bet kuri net ir pati paprasčiausia džiovyklė, tiesiog jų toks veikimo principas

...viena aš sprendimo tikrai nepriimsiu.... wub.gif
....iš tų mano modelių nors vienas yra tinkantis mūsų buičiai, nes pas mane skalbimoooooo doh.gif
...koks pas tave modelis?...man kaip ir tau reikia kad kazdieniniai rūbai atsidūrtų spintoj ir nereiktų mosikuot valandų valandas su lygintuvu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 17 gegužės 2011 - 17:07
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 17, 17:48)
Taip tas tiesa, išėmus po garais lyginimo drabužiai būna šiek tiek drėgni, tad jie turi pilnai išdžiūti, kad vėl nesusiglamžytų. Be to drėgnumo lygį galite patys nustatyti.

man tai tas nekliudo, aš ir su lygintuvu išlyginus pakabindavau viską ant kokio pagalio, ar pačios lyginimo lentos pravėst.

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 17, 17:48)

(toliau gamintojo neišskirčiau, rinkčiausi patraukliausią kainą  4u.gif)

kaip kiekvienas skirtingai,
aš beveik visą laik leidžiu lyginimą.
Tik kai ką užstatau kaip marškinius, kai ką kaip tiesiog medvilnė.
Iš principo tik kojines ir apatinį trikotažą iškart išimu.
Patalynę ir baltus rūbus išėmus dar perlyginu su lygintuvu.
Pas kiekvieną savi įpročiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 05 17, 19:06)
...viena aš sprendimo tikrai nepriimsiu.... wub.gif
....iš tų mano modelių nors vienas yra tinkantis mūsų buičiai, nes pas mane skalbimoooooo  doh.gif
...koks pas tave modelis?...man kaip ir  tau  reikia kad kazdieniniai rūbai atsidūrtų spintoj ir nereiktų mosikuot valandų valandas su lygintuvu.  wub.gif

Pati turiu pačią pirmąją su garais Electrolux, praktiškai tokia pati kaip EDI 97170, tik senesnė
Prieš tai turėjau paprastą, be garų, be drėgmės jutiklių... skirtumas didžiulis smile.gif bet ir tai buvo stebuklas po skalbinių nuo "virvės"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatas ir Monika: 18 gegužės 2011 - 16:24
....galvoju gal Electrolux EDH97980W imt? g.gif
....arba BOSCH WTW86581SN
...arba AEG 59850
....arba Electrolux-EDH97981W

.....gal padėsit įsirinkt? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 18 gegužės 2011 - 17:59
QUOTE(AGFA @ 2011 05 18, 17:20)
....galvoju gal Electrolux EDH97980W imt? g.gif
....arba BOSCH WTW86581SN
...arba AEG 59850
....arba Electrolux-EDH97981W

.....gal padėsit įsirinkt? doh.gif

..Išsirinkau dvi....arba elektroliuksa
...arba boscha.
...tai dabar kuria? g.gif doh.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 18 gegužės 2011 - 18:51
QUOTE(AGFA @ 2011 05 18, 18:24)
..Išsirinkau dvi....arba elektroliuksa
...arba boscha.
...tai dabar kuria?  g.gif  doh.gif  wub.gif

Mes turim BOSCH, lygintuvo nenaudoju jau kokius 3 metus. Na, MB baltinius issilygina. Bet siaip vaikiski rubai, mano tai nelyginami. Sulankstau kaip parduotuvej ir susiguli graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2011 05 19, 13:39)
Mes turim BOSCH, lygintuvo nenaudoju jau kokius 3 metus. Na, MB baltinius issilygina. Bet siaip vaikiski rubai, mano tai nelyginami. Sulankstau kaip parduotuvej ir susiguli graziai ax.gif

...nusipirkau BOSCH WTW86582SN...patį naujausią modelį... biggrin.gif
Atsakyti