Labai didelis ačiu
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 08, 12:59)
Tai kad kartojasi jau tos knygos šioje temoje kelintą kartą. Gal tik senosios nuorodos nebeveikia. Šaunu, kad yra kas jas vis atnaujina (ar randa naujesnes ir pasidalina).
Čia dar viena mezgimo knyga - ne tokia graži, 1985 m., bet naudingų dalykų ir joje galima rasti.
O čia lietuviška knyga apie dekupažą.
Čia dar viena mezgimo knyga - ne tokia graži, 1985 m., bet naudingų dalykų ir joje galima rasti.
O čia lietuviška knyga apie dekupažą.
Aciu uz nuorodas Tai gal ir kartojas, man kaip skleroznikei tai knygu pavadinimai atminti ilgai neuzsilieka Nebent tik pavarcius atsimenu, kad jau varciau ta knyga. Bet siaip labai sveikintina, kad zmogus pasidalina lietuviskom knygom/zurnalais. Ypac smagu kai ir pats nepatingi ir nuskanuoja Is kitu interneto puslapiu gi paprasta perkopint uzsieniu zurnalu siuntimo nuorodas Bet aciu ir nors uz tai
Aciu mergaites uz grazius zodzius ,tik pasidalinau tuo ka turiu,esu pradedancioji mezgime ,tai bandau perprasti darba virbalais,reikia jau atsizviezint nuo vaselio
prisijungiu ir aš AČIŪ AČIŪ AČIŪ AČIŪ AČIŪ AČIŪ AČIŪ
marka100, labai aciu, kad dalinates Ta nerimo knygute superine, noreciau nusipirkti ja, bet ji sena ir nerandu vis Senos mezgimo ir nerimo knygos daug aiskesnes, paprastesnes ir daug daugiau informacijos nei kad palyginus su siuolaikinem rankdarbiu knygom, kur apstu tusciu tarpu ar be galo isdidintu paveiksliuku
QUOTE(marka100 @ 2011 03 10, 10:41)
O gal kas turite tokią pačią (t.y. viršelis beveik identiškas) apie mezgimą? Jei atmintis neapgauna, buvo kažkurioje iš senų temų, bet lyg nuoroda nebeveikė, kai žiūrėjau, ar kažkokios programos atsidarymui pritrūkau. Būčiau dėkinga, jei kas pakartotų.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 03 10, 21:08)
O gal kas turite tokią pačią (t.y. viršelis beveik identiškas) apie mezgimą? Jei atmintis neapgauna, buvo kažkurioje iš senų temų, bet lyg nuoroda nebeveikė, kai žiūrėjau, ar kažkokios programos atsidarymui pritrūkau. Būčiau dėkinga, jei kas pakartotų.
Aš t. p. jungiuosi į laukiančių kompaniją
Buvau kažkurioj temoj įdėjus,deja pakartot negaliu-padovanojau draugei besimokančiai megzti,o ji,deja iškeliavo iš Lietuvos
QUOTE(netikėtai @ 2011 03 10, 21:47)
Buvau kažkurioj temoj įdėjus,deja pakartot negaliu-padovanojau draugei besimokančiai megzti,o ji,deja iškeliavo iš Lietuvos
O tai ten buvo Tavo pačios skenuota ir neišsisaugojai kompiuteryje? Gaila...