QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 23, 22:03)
Ryt vaziuosiu pirkti eko sampuno , bet jauciu parduotuveje issirinksiu
Tad paskutini karta apie ji paklausiu
As ko bijau su tais natur sampunais , plaukai pas mane sviesinti ( labai sviesi blondine esu) , tai darbo daug ideti turiu , kad jie atrodytu graziai. tai bijau , kad man tie naturalus sampunai be savo blogiu man per silpni bus
Gal pas kazka panasi situacija buvo ?
Atsakymą rasite tik bandymų keliu
Visos čia išbandėm ne vieną ir ne du šampūnus, kol radom tai, kas tiko ir patiko. Kai kurios iki šiol nerado to paties pačiausio.
Kaip suprantu, jūsų plaukai pažeisti chemiškai, jeigu labai šviesinti? Bandykite tada Laveros šampūnus - jie tokie prie riebesnių, maitina, drėkina plauką, tačiau man pvz apsunkina, nes mano plaukai ploni ir linkę riebaluotis, o pas ką plaukai sausesni ir storesni, super tinka
Tikrai neblogi ir man patikę Sante brilliant jojoba, Weleda rozmarinų, Cattier jogurtinis
Sakyčiau eko šampūnas negali būti per silpnas, nes pagrindinė jo funkcija - išplauti plauką ir prisotinti ji tam tikromis medžiagomis - aliejukais, ekstraktais ir pan. Nenatūraliuose šampūnuose pilna parabenų ir silikonų, kurie plauką tik laikinai padaro gražų, tad pirmą kartą išplovus galvą eko šampūnų galite pamatyti tai, ko dar nematėte - savo tikrąja plaukų būklę, kuri kai kurias išgąsdina
Tačiau naudojant ilgiau viskas susitvarko, tereikia išlaukti momentą, kuomet plaukai pripras ir atsidėkos už priežiūrą
Tačiau tik šampūnas visų bėdų neišpręs - reikia ir balzamo, kaukių (pirktinių ar aliejinių), palepinti plaukus įvairiomis priemonėmis, pažaisti su eteriniais, aktyviaisiais komponentais
www.kinokadras.ltGeras kinas, įdomūs faktai, kino aprašai ir pasiūlymai ką žiūrėti kai norisi kažko ypatingo