Sveikos dar kartą, aš vis su klausimais pas jus užsuku, sunku dar pradžioj atsirinkti kur kokia kosmetika. Jaučiu vėl tapsiu reklamos auka, atėjo į paštą reklama apie Corine de Farme kosmetiką. Internete meta nuorodą į prancūzų puslapį sunkiai ten kažką supratau, bet reklamuojasi, kad be parabenų, nealergizuojanti ir dar be kažkokių kenksmingų medžiagų. Jei nesunku pasakykit savo nuomonę, ačiū
QUOTE(kotri_ @ 2011 02 21, 21:06)
Gal kuri esate naudojusi PAUL PENDERS kremukus veidui?Kokie atsiliepimai?
Uzsisakiau maza kieki pabandymui, tai kai gausiu ir pabandysiu - galesiu pasidalint atsiliepimais
QUOTE(blueberry_nights @ 2011 02 22, 15:45)
Uzsisakiau maza kieki pabandymui, tai kai gausiu ir pabandysiu - galesiu pasidalint atsiliepimais
As nusipirkau drekinanti seruma ir drekinanti kremuka veidui, nu labai patiko, kremukas, gerai įsigeria į odą, nepalieka jokios riebalinėe plėvelės, nes labai nemėgstu, kai kremas blizga ant veido.
Pati kosmetika ekologiska iš 22 žolelių, kremukai, gavę apdovanojimu nemažai, kiek teko konsultuotis su konsultante, tai sakė labai mėgstami produktai
QUOTE(Dovish @ 2011 02 22, 15:47)
LT pirkai Green People? Kur ja prekiauja?
Pirkau internetu LT. Ekopirk.lt prekiauja
QUOTE(jonike @ 2011 02 22, 11:49)
Sveikos,
Kokie atsiliepimai apie GREEN PEOPLE intensyvaus poveikio šampūną ir kondicionierių ?
Kokie atsiliepimai apie GREEN PEOPLE intensyvaus poveikio šampūną ir kondicionierių ?
as turiu jai kalbam apie intensyvu dazytiem plaukam
tai mano jie dabar favoritai yra
Papildyta:
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 02 22, 01:25)
siaip hauschka pigiausia is hanover
o gali imest visa web pavadinima puslapio, nes as nerandu tokio
QUOTE(shemsa @ 2011 02 22, 16:02)
as turiu jai kalbam apie intensyvu dazytiem plaukam
kaip suprantu apie tą patį kalbame džiugu, kad Jums patiko užsisakiau ir aš pabandymui
QUOTE(jonike @ 2011 02 22, 17:15)
kaip suprantu apie tą patį kalbame džiugu, kad Jums patiko užsisakiau ir aš pabandymui
lauksiu atsiliepimu is jusu
QUOTE(shemsa @ 2011 02 22, 17:02)
o gali imest visa web pavadinima puslapio, nes as nerandu tokio
ČIA.
QUOTE(Honey @ 2011 02 22, 17:57)
aciuka
bet kazin ar pigiausia is ten, nes vien siuntimas i uk 10euru
ar as kazko nesuprantu
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 22, 13:08)
Kiek laiko tau tas odos valymasis užtruko? Nes mano oda ir taip nekokia, jeigu spuogais išmuš, siaubas bus, reikia tokiam dalykui skirti kokias atostogas
Tikrai bent porą mėnesių... Aišku palaipsniui, iš pradžių paberdavo, paskui prasikalė giluminiai, ir jie kurį laiką gyveno su manim... Paskui aš su jais taip susigyvenau , kad nebemačiau kaip pradingo Tiesiog toks jausmas, kad išsivalė ir praėjo Aš naudojau rudenį-žiemą, vasarą gal greičiau tvarkytųsi, man su saule daug problemų išsisprendžia
QUOTE(Spurgita @ 2011 02 22, 14:36)
Sveikos dar kartą, aš vis su klausimais pas jus užsuku, sunku dar pradžioj atsirinkti kur kokia kosmetika. Jaučiu vėl tapsiu reklamos auka, atėjo į paštą reklama apie Corine de Farme kosmetiką. Internete meta nuorodą į prancūzų puslapį sunkiai ten kažką supratau, bet reklamuojasi, kad be parabenų, nealergizuojanti ir dar be kažkokių kenksmingų medžiagų. Jei nesunku pasakykit savo nuomonę, ačiū
Nėra šios linijos prie ekologiškų minima - kiek pamenu, ji buvo iš tų eilinių sintetinių Drogo ar Eurokos asortimente. Siūlau įdėti sudėtis, beveik neabejoju - bus kiti blogiukai, pilna brudo ir be parabenų
Ką manot apie Anna Lotan Barbados Pure Balm?
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/ Capric Triglyceride, Sorbitol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Squalane, Glyceryl Stearate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Fragrance (Allergen Free).
Aqua (Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/ Capric Triglyceride, Sorbitol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Squalane, Glyceryl Stearate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Sodium Stearoyl Glutamate, Tocopherol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Fragrance (Allergen Free).
QUOTE(Pink Martini @ 2011 02 22, 19:15)
Tikrai bent porą mėnesių... Aišku palaipsniui, iš pradžių paberdavo, paskui prasikalė giluminiai, ir jie kurį laiką gyveno su manim... Paskui aš su jais taip susigyvenau , kad nebemačiau kaip pradingo Tiesiog toks jausmas, kad išsivalė ir praėjo Aš naudojau rudenį-žiemą, vasarą gal greičiau tvarkytųsi, man su saule daug problemų išsisprendžia
Man vasarą irgi spuogų nekyla visai, saulė sutrvarko odą, tai planuoju vasarai pasiimti tą kremuką