QUOTE(shemsa @ 2011 02 21, 23:13)
o nebandei Inikos tuso? labai gundaus juo
o kaip seseliai hauschkos, pigmentuoti normaliai ir apie blizgius irgi tas pats domina?
o koki turi atspalvi mineralines?o tu pati sviesiaode?ir lygtai jai neklystu Inikos primeri irgi bandei?kaip jis tau?ar neriebina odos, nekemsa poru?
kur perki Inika, Hauschka ir PF?
o kaip seseliai hauschkos, pigmentuoti normaliai ir apie blizgius irgi tas pats domina?
o koki turi atspalvi mineralines?o tu pati sviesiaode?ir lygtai jai neklystu Inikos primeri irgi bandei?kaip jis tau?ar neriebina odos, nekemsa poru?
kur perki Inika, Hauschka ir PF?
sveika as ir juo labaiiii gundausi, jau norejau sikart ji pirkti bet pasitaike hauschkos volume akcijinis ir nusipirkau ji, Inika liko kt kartui
man hauschkos seseliai labai patinka turiu tiek solo kelias spalvytes ir dar pora imsiu pavasariui bei is Stone kolekcijos rudaja palete solo jie tokie minkstuciai, lengvai dengiasi, gerai issilaiko (pagrindo nenaudoju). na jie man pakankamai pigmentuoti, uztenka spavos blizgis hauschkos toks riebokas, kaip vazelinas, turiu rausva spalvyte, nera labai pigmetuotas bet man patinka nesubega i baltas linijas, isilaiko neilgai, bet malonus ant lupu
Inikos mineraline pas mane 13 Nurture, taip as sviesiaode. taip turiu ir primeri, na nenaudoju as jo kaskart, tai nepastebau kad kimstu, neriebina, man jis patinka, pudryte idealiai islaiko
oi PF is ebay.com, o Inika ir hauschka kur randu pigiausiai, ieskau akciju ir perku tuomet... siaip hauschka pigiausia is hanover