Išbandžiau naujus produktus ir galbūt bus įdomūs atsiliepimai (pirkti violey.de, ir ecco-verde.de):
Plaukus purinantis šampūnas
Schoenenberger "Volumizing Shampoo Rosemary":
Nuoroda
čiaGerai išplauna plaukus, tikrai papurina, bet kadangi mano plaukai labai ploni, tai galva kaip nužydėjęs kiaulpienės žiedas
Aplink galvą 'pūkų aureolė'
ir buvo sunku suvaldyti plaukus, kad jie gražiai kristų, nestyrotų į visas puses. Antrąkart nebepirksiu, ne šedevras..Kvapas tikrai rozmarininis
Veido kremas
Michael Droste-Laux "Alkaline Face Cream":
Nuoroda
čiaPristatomas kaip 'prabangus', šarminio vandens pagrindu pagamintas, praturtintas įvairiais mineralais, paveiktas rožiniu kvarcu, akvamarinu ir pan., sudėtyje turintis baltojo molio ir t.t.
Pats kremas riebokas, bet pasitepus susigeria tikrai greit, veido oda lieka labai maloniai nustebinta
Nelieka jokio riebumo, jokios juntamos 'plėvelės' ant veido. Išties, tai man tikrai padarė gerą įspūdį ir patiko. Nuėmė odos dirglumą, polinkį rausti (kažkodėl buvo pradėjus veido oda pavasariop kvailioti
). Mano oda mišri ir man labai tiko.
Veido serumas
aquabio "Phyto Balancing Serum":
Nuoroda
čiaAnksčiau naudojau tik mėginukus, bet po jų nusipirkau visą kiekį (grynai veido atgaivinimui prie vasarą). Labai puikus ir pavykęs pirkinys..tepu ryte ir vakare veidą (
išimtis, nes šiaip jokių kitų priemonių po vakaro maudynių nenaudoju..ir kai sunaudosiu šį serumą, tai ir toliau nenaudosiu), labai mažai reikia, lengvai pasiskirsto ir tikrai jaučiu, jog atgaivina veido odą..Bus kartojamas, esant reikalui, ir ateityje.
Krempudra
"Inika Liquid Mineral Foundation":
Nuoroda
čiaIš visų bandytų natūralių krempudrų skiriu pirmąją vietą
Labai patiko (tik pakritikuočiau pakuotę
, nes sunku išspuasti iš tos tūtelės produktą). Nors esu labai šviesiaodė, bet galvodama apie greit odą pamylėsiančią saulutę, ėmiau 'beige' atspalvį ir tepu labai nedaug ant ką tik kremuku teptos veido odos, todėl tamsi neatrodo. Labai natūralus atsalvis, be jokio man nepatinkančio geltonumo/
'ryžumo'. Lengvai, tolygiai dengiasi, ant odos tiesiog nematoma, šiek tiek pamaskuoja (naudojant su concealer'iu spuogeliams ar paraudimams, tai išvis
). Po "Laveros" man ši krempudra tiesiog atgaiva širdžiai