Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -82- tema

Man nelaimė nutiko šiandien verysad.gif Ryte dažiausi tušu ir pastebėjau, kad kažkas ne taip su juo, o žiūriu, kad šepetėlis linguoja į visas puses, taip lyg netvirtai stovi... Pačiupinėjau, pats šepetėlis lyg ir tvirtai įstatytas, tačiau dažaisi ir jis juda, nulinksta, sukasi. Gal kam yra taip buvę? Nes man pirmą kartą tokia nelaimė su tušu, o tušas naujas Dr. Huaschka unsure.gif Įdėčiau kokį kitą šepetėlį, bet tušo gaila, nes sudžius nesandariai uždarytas
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 03 27, 20:36)
O gal kas aplamai susidure su sia firma ax.gif ?

Ateinu su savo atsiliepimais apie Cattier.

Išbandžiau tonizuojantis dušo gelį
user posted image

Kvapas labai intensyvus, kartokas. Dušo gelis labai neskalsus, prausiantis reikia labai daug pilti, kad plaušinė slystų kūnu, nes kitaip tenka brūžyti su sausa. Naudojasi netaupiai, tą 1litrą jau baigiu, nors pastebėjau, kad 250ml gero dušo gelio naudoju ilgiau nei naudojau šitą litrą smile.gif

Dar bandžiau dieninį kremą sausai, jautriai odai.
user posted image
Labai patiko. Turėjau 2ml mėginėlį, užteko 2 savaitėms, naudojant kasdien. Be galo skalsus, taupiai naudojasi, praktiškai bekvapis. Malonios tekstūros, atrodo riebokas, tačiau puikiai susigeria, nepalieka riebumo jausmo ir plėvelės. Vienas geresnių, jei ne geriausias mano bandytas drėkinamasis kremas. Ateityje būtinai įsigysiu pilną pakuotę.

Jogutinis šampūnas
user posted image
Nustebino labai švelni puta, prausiantis rankos tieisog slysta per švelnią ir minkštą putą. Šampūnas skalsus, puikiai išplauna aliejines kaukes (neišplovę tik 1 kartą), nedirgina galvos odos, nesuvelia plaukų. Ateityje bus kartojamas
Atsakyti
Aš ir nemažai išbandžiau iš Cattier. 4u.gif
1. Jogurtinis šampūnas nepatiko schmoll.gif Sukrenta plaukai nuo jo, per 'riebus' jis man.

2. Rožinio molio kaukė jautriai veido odai. Pirmą kart užsitepus nepatiko, nes veidas suirzo (manau, dėl pipirmėtės), tačiau dar kelis kart panaudojau ir odai patiko. Oda tokia švelni ir 'pamaitinta' atrodo po kaukės.

3. Rankų kremas.Per daug skystas ir nemažai išbėga iš tūtelės. Nieko ypatingo, padrėkina vos vos.

4. Kojų kremas. Pakankamai riebus, pėdos švelnios būna.

5. Raminantis ir regeneruojantis serumas.Turėjau mėginuką, kurio tikrai ilgam užteko. Labai patiko šis serumas. Oda tokia atsigavus ir drėgna būna, net kremo nebereikia. Būtinai pirksiu pilną pakuotę.

6. Maitinamasis pienelis su taukmedžiu ir snapučiais. Kvapas toks labai žolinis. Iš pradžių patiko, bet paskui erzint pradėjo. Pats pienelis gana sunkiai geriasi, reikia smarkiai įtrinti, tačiau pamaitina gana gerai. Išnaudojau 2 pakuotes, bet dėl kvapo nebenaudosiu.

Va tokia mano patirtis su Cattier smile.gif
Atsakyti
4u.gif iki ryt Kaunas renkasi į violey. info bloge 4u.gif
Atsakyti
mergaites, noreciau isigyti koki deginimosi alieju ar krema. ta prasme vasarai papludimyje, na kad ne toks butu kur pasitepi ir spf kokiu 30-40, saule kaip ir nebeima, na o grynai , kad deginimuisi? kad ir grazus idegis butu ir siokia tokia apsaugele nuo saules g.gif gal esate kokius nors bandziusios ar pan?
gal kokiu yra is Laveros, logonos ar pan....?

labai lauksiu pasisakymu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
seniai jau buvau čia pas jus... Žiūriu, senbuvių labai apmažėję... ax.gif
Gal galit rekomenduot gerą nenuplaunamą priemonę plaukams, iš violey.com norėčiau prigriebtį ką... Nereikia, kad formuotų, tiesiog, kad paminkštintų plaukus ir pan. Mačiau, kad kai kurios naudoja Logona, berods, apsaugą nuo karščio, ar nesukietina, nepašiurkština ji plauko?
Gal kuri šią bandžiusi? http://www.violey.co...ray_p_1795.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 28 kovo 2011 - 12:58
QUOTE(lapuaite @ 2011 03 28, 13:39)
mergaites, noreciau isigyti koki deginimosi alieju ar krema. ta prasme vasarai papludimyje, na kad ne toks butu kur pasitepi ir spf kokiu 30-40, saule kaip ir nebeima, na o grynai , kad deginimuisi? kad ir grazus idegis butu ir siokia tokia apsaugele nuo saules g.gif  gal esate kokius nors bandziusios ar pan?
gal kokiu yra is Laveros, logonos ar pan....?

labai lauksiu pasisakymu smile.gif


Aš sau esu nusižiūrėjus Green people įdegį skatinantį apsauginį losjoną nuo saulės su SPF 15
Atsakyti
Mergaitės, gal kurią sudomins 4u.gif

“Bioteka” ieško pardavėjų Klaipėdoje! Mes ieškome žaliojo gyvenimo būdo šalininkų, kurie sugeba įtikinti ir vesti paskui save.

Jeigu jūs esate atsakinga/as, mokate išgirsti ir pasirengę nuolatiniam mokymuisi, mes padarysime jus pardavimų profesionalu: kompetentingu, jautriu ir pasirengusiu padėti.
Jums ši reta galimybė sujungs gyvenimo vertybes ir darbą. Atlyginimas didesnis už vidutinį pagal šaką.

Dėmesio! CV ir motyvacinį laišką rusų arba anglų kalbomis siųskite adresu:
bioteka@bioteka.lt

Turite klausimų? Rašykite shop@bioteka.lt , skambinkite tel. 85 215 99 59.
Atsakyti
Skambnau i baroca, tai madarai 40% nuolaida, kur galiojimas i pabaiga, like 1-4men. Ko man norejosi, nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 03 24, 18:15)
Pati radau naujojo Nivea Pure&Natural Anti-wrinkle  kremo sudeti:

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Oil, Alcohol Denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate Citrate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Methylpropanediol, Octyldodecanol, Dicaprylyl Ether, Glyceryl Stearate, Arctium Lappa Fruit Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Sodium Carbomer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Methylisothiazolinone, Linalool, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional, Alpha- Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum.

Gal ekspertai isreiks savo nuomone ? Aciu 4u.gif

Pakartosiu ......
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2011 03 29, 18:01)
Pakartosiu ......


Sudėtis šiaip sau. Skurdoka, be to yra tokių ingredientų, kurių geruose kokybiškuose natūralios kosmetikos produktuose neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(apčy @ 2011 03 29, 18:12)
Sudėtis šiaip sau. Skurdoka, be to yra tokių ingredientų, kurių geruose kokybiškuose natūralios kosmetikos produktuose neturėtų būti.

Aciu jums, 4u.gif o gal galite "paspalvinti" blogiukus , as pati nelabai dar ismanau ....
Atsakyti