QUOTE(jurguze @ 2011 03 22, 18:41)
Mano plaukai dažyti, jie sausi. ir ploni. Man patinka jei išplovus plaukus, jie būna purūs, nesukritę, o nuo tų šampūnų tampa lb prigludę ir tokie kaip pervirti spagečiai
O bandžiau Cattier jogurtinį, Cattier su bambuku, JMO levandų ir rozmarinų bei Laveros rožių. O dėl kremų jūs teisi. Mano veido oda mišri, dabar dehidratuota, poros lb linkusios kištis. Gal galit ką parekomenduot? Man svarbiausia, kad gerai padrėkintų, tačiau nepaliktų riebalo ir kad porų nekištų.
mano oda tokia pat
Taigi surašysiu kas man tiko, ką esu bandžius.
Madara giliai drėkinantis fluidas mišriai odai
Weleda Iris pienelis normaliai - mišriai odai (30 ml kaip kremas) - tepant ant hidroliatu papurkšto veido
Argital su ežiuole irgi ant hidrolato (bet jis turi šaldantį efektą, tai man tas efektas nelabai)
Dabar naudoju Argital Propolio kremą - jis gerai spuoguotai odai. Irgi nat hidrolatu papurkšto veido. Lygtais tinka.
Hidrolatą naudoju Kvapų namų, jie palyginus nebrangūs ir geri.
Kai tepiau kremus be hidrolato weledos ir argitalio - maniau kad jei niekam tinkami.
Esu dar bandžius Logonos kremų berods kažką tipo riebiai odai. Tai man netiko, jų tokia gelinė konsistencija, asmeniškai per mažai drėgmės ir lieka tokai plėvelė tempianti ant veido.
Esu bamdžius kažką iš dr Hauschkos bet labai seniai ir jau nebepamenu poveikio.
Šampūnas - jei plaukai išsiplovus būna prigludę, tai gal jūsų plaukai ne tokie jau sausi. Gal pabandykit kokį Laveros apelsininį (jis purinantis), arba su obuoliais ( bet man jis buvo per "riebus").
Tiesą sakant sunkiai atradau savo šamoūnus. Kai perėjau orie nat. kosmetikos pradėjau nuo šampūnų. Negalėjau patikėti kaip gali taip elektrintis plaukai ir gala pleiskanojo. Kol atradau kas tinka. Ir pradžioj gal tik atrodo, kad tie plaukai sausi, nes plaukas negaina to efekto dėl visokių silikonų sintetinių šampūnų. Jie plauką įvilkdavo į apvalkalą ir tiek. Bet vistiek aš asmeniškai rinkdamas šampūną žiūriu kad jis būtų panašesnis tiesiog į šampūną ir neieškau juose gydomūjų poveikių ar panašiai... Kolkas varijuoju tarp Faith in Nature, Urtekramo, Laveros atsižvelgdama kad būtų skirta normaliem - riebiem plaukam. Neperkus su moliais ir pan nes jei man netinka ir galvos neišplauna... Nors kai man pradėjus natūralius naudot peiskanojo galva (nuo Santes, Logonos, Hauschkos) tai maniau kad reik kažko jautriai galvos odai ir pan. Tai rezultate ant galvos toks riebių pleiskanų sluoksnis likdavo.
Ir naudoju kondicionierių lengvą. weledos dabar. su citrinom - patiko.