QUOTE(ligiukss @ 2011 03 21, 11:56)
Labukas noriu pasiteirauti kokį dezodorantą naudojat pažastims?
as galvoju nusipirkti ta kur pripilti kelis kart vandens galima, purskiamas lyg tai.. kazkur maciau, bet jau teks per nauja ieskot..
QUOTE(Vergine @ 2011 03 21, 19:11)
Nei vienas natūralus dezodorantas prakaitavimo nestabdo.
nu va... dbr kai perskaiciau.. o ka daryt jei as noreciau kad stabdytu prakaitavima? gal kokiu priemoniu yra?
nes dbr naudoju tokia priemone: 3 sauksteliai sodos ir megiamo ea laselis , i sena pudrine susiberus , nu liuks man patinka, kvapo nera , o be to man dingo niezejimo problema... o isimetus i rankine gali bet kada pasinaudoti..
QUOTE(jurguze @ 2011 03 22, 14:43)
Aš jau pradedu nusivilt natūralia kosmetika... Išbandžiau 4 rūšių šampūnus. Nuo visų plaukai kaip neplauti atrodo Prieš pereinant prie nat. veido priežiūros priemonių pasidariau veido valymą, tai vat, panaudojus 3sav. Dr. H. svarainių, rožių (light) kremus + rejuvenating kaukę taip užsikišo poros, kad gyvenime tokio baisaus veido neturėjau. Nors sąžiningai kas vakarą valau su CC. Nežinau kas daros. Ar odai stresas, ar kas...
Vienas pliusas tas, kad kūno oda nebetokia sausa tepant nat. kremus ir rankų oda atsigavo, užsitraukė žaizdelės (tepu kanapių aliejų)
Vienas pliusas tas, kad kūno oda nebetokia sausa tepant nat. kremus ir rankų oda atsigavo, užsitraukė žaizdelės (tepu kanapių aliejų)
nenuleisk ranku, man taip buvo is pirmu kart su sampunu, bet naudojau toliau ir su kiekvienu sykiu vis geriau man buvo.. sampunus renkuosi tik eko