Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -82- tema

QUOTE(shemsa @ 2011 03 12, 22:48)
gal kas bandet ir ECO kremukus veidui?ar dar ka nors is ECO?

Bandziau krema veidui, man labai tiko. Jau esu rasius, kad negaliu atsidziaugti ju aliejuku, jis skirtas kudikiams, bet as naudojau veidui ziema per salcius, nu mano odai superinis dalykelis. Dar is ju patiko ranku kremas thumbup.gif Kuno losjonas normalus, bet per greit isigeria ir nebelieka svelnumo jausmo. Tiesa, MB labai jautri veido oda, jis naudojas kudikiams skirta veido kremuka, tai irgi patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2011 03 12, 23:41)
pas mane yra užsikimšusios poros ant nosies (juodi taškeliai). Kaip manote ar Gasulio molis padėtų tas poras išvalyti? Mano oda mišri į normalumą.  g.gif

o tai niekas nebandėt to Gasulio molio - ar tikrai išvalo poras?
Atsakyti
QUOTE(Ašva @ 2011 03 14, 11:47)
o tai niekas nebandėt to Gasulio molio - ar tikrai išvalo poras?


Man tai tu poru niekas neisvalo, jokie moliai. Tik mechaniniu budu.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 03 14, 11:49)
Man tai tu poru niekas neisvalo, jokie moliai. Tik mechaniniu budu.


na poros pas mane šiek tiek pamažėjo, nuo aliejų, molių, veido valymų pas kosmetologę ir tt..bet iš esmės, tai valyk ten nevalius, nes vis tiek jos yra
Atsakyti
ačiū už atsakymus. 4u.gif Aš valausi aliejumi, bet jis man porų neišvalo, sakiau gal molis padėtų, bet viskas aišku - stebuklų nėra.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2011 03 14, 10:40)
Bandziau krema veidui, man labai tiko. Jau esu rasius, kad negaliu atsidziaugti ju aliejuku, jis skirtas kudikiams, bet as naudojau veidui ziema per salcius, nu mano odai superinis dalykelis. Dar is ju patiko ranku kremas  thumbup.gif Kuno losjonas normalus, bet per greit isigeria ir nebelieka svelnumo jausmo. Tiesa, MB labai jautri veido oda, jis naudojas kudikiams skirta veido kremuka, tai irgi patenkintas.

o koks cia kremukas veidui kudikiams? kaip tik ieskau dukrytei kremuko veidui, nes toks linkes sauset, gal gali imest foto ar nuoroda?
is ker perki ECO produkcija?
Atsakyti
cia kam idomu apie plauku dazus 4u.gif
vakar isbandziau plauku dazus http://www.ecohit.lt...id_product=1414
mano plaukai tamsiai rudi,tai tiesiog reikejo pagyvinti spalva.. ax.gif patiko thumbup.gif nedvokia amoniaku,nudaze tik plaukus,o ne visa galvos oda..plaukai svelnus,zvilgantys ir kvepia kazkokiu tarybiniu odekolonu biggrin.gif spalva gavosi tokia kokia ir norejau,atrodo naturaliai,be jokio ryzo atspalvio,kaip man dazniausiai gaudavosi po visokiu lorealio ir garnier dazu..tik nezinau kiek cia ta spalva laikysis g.gif
Atsakyti
Ar kas bandė Alvos dezodorantą vyrams? Tiksliau, gal vyrai kurios nors bandė mirksiukas.gif
Atsakyti
molis stebuklingai porų neišvalys, turbūt nėra tokios priemonės apskritai. tik man po molio labai lengvai inkštirai ant nosies išsispaudžia.


rekomenduokit gerą drėkinantį/maitinantį rankų kremą labai labai labai sausom rankom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamo @ 2011 03 14, 14:20)
cia kam idomu apie plauku dazus 4u.gif
vakar isbandziau plauku dazus http://www.ecohit.lt...id_product=1414
mano plaukai tamsiai rudi,tai tiesiog reikejo pagyvinti spalva.. ax.gif  patiko  thumbup.gif  nedvokia amoniaku,nudaze tik plaukus,o ne visa galvos oda..plaukai svelnus,zvilgantys ir kvepia kazkokiu tarybiniu odekolonu  biggrin.gif spalva gavosi tokia kokia ir norejau,atrodo naturaliai,be jokio ryzo atspalvio,kaip man dazniausiai gaudavosi po visokiu lorealio ir garnier dazu..tik nezinau kiek cia ta spalva laikysis g.gif

o zilus plaukus kazin nudazo blush2.gif pas mane zili jau prededa rodytis po biski, tai norisi juos paslept g.gif
Atsakyti
Mielosios, gal moderatorės nesupyks dėl darbo skelbimo, jis labai į temą 4u.gif

“Bioteka” ieško pardavėjos (-o) Kaune, pusei etato. Mes ieškome žaliojo gyvenimo būdo šalininkų, kurie sugeba įtikinti ir vesti paskui save.

Jeigu jūs esate atsakinga/as, mokate išgirsti ir pasirengę nuolatiniam mokymuisi, mes padarysime jus pardavimų profesionalu: kompetentingu, jautriu ir pasirengusiu padėti. Jums ši reta galimybė sujungs gyvenimo vertybes ir darbą. Atlyginimas didesnis už vidutinį pagal šaką.

Dėmesio! CV ir motyvacinį laišką rusų arba anglų kalbomis siųskite adresu:
bioteka@bioteka.lt

Turite klausimų? Rašykite shop@bioteka.lt , skambinkite tel. 85 215 99 59.
Atsakyti
Rekomenduokit koki nebloga lupu blizgi 4u.gif
Atsakyti