Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -82- tema

QUOTE(sineja @ 2011 02 20, 13:24)
Sveikos  mirksiukas.gif
mergaites, noreciau gauti keleta patarimu...prie ekologisku priemoniu einu po truputi..vis gi krize tad visko ismesti sirdis neleidzia, nors pagal sudeti ten vien tik nafa, ir kaina nebloga...tai va iskilo man tokia beda, gyvenu su sese, as esu uz ekologija, o ji ne...esme tame kad plaunu plaukus ekologisku sampunu, naudoju ekologiska geli, alieju ir plaukai kasdien vis labiau sauseja ir praranda visa grozi, o ji naudoja "Kerastaze" labai brangi ir isgirta visu, nors sudetis rodo, kad naudingu medziagu tenai mazuma..bet jos plaukai tiesiog svyti!!! tai ji man ir zyzia, kad jei nemesiu savo ekologisku sampunu, plaukus susigadinsiu...kad negali tokia brangi kosmetika kaip kerastaze buti bloga..
o as vis kenciu ir nekeiciu sampuno..mano plaukai garbanoti, sausi..taciau po sampuno net balzamo nereik, bet nelabai patinka man ju isvaizda ir viskas...
patarkit!!!! help.gif

Manau jum reik atrasrti SAVO šampnus. Man nuo pirmų bandytų pleiskanų atsirado. Pakeičiau - dingo. Ir tiesa tik pradėjus naudot eko šam onus labai reikė balzamo. O dabar tokio pereikio nebėra.

Palomina tiesą sako - be to gal būt jum taip ir yra, gal tiesiog atsiskleidė tikras plaukų stovis. Juo sdabar reik puoselės ir susitvarkyt... smile.gif
Nes tikrai pamenu po visų ten lorealių ir kito šlamšto plaukai tokie siaubingi buvo, naudodavau stiprų balzamą kokosinį Sante, o dabar jei užsitepčiau to balzamo turėčiau eit galvos olaut tik ką išdžiovinus.
Atsakyti
galbut tikrai reiktu pabandyti kita sampuna nusipirkti.. g.gif man mano plaukai niekada nepatiko, net silikoniniai sampunai nesuteikdavo norimos isvaizdos biggrin.gif
o plaukas sveikas, tik sausas, dar nukirpau labai smarkiai, tai turetu pagal viska tikrai atsigauti..dekui merginos, bandysiu keist sampuna, ir pasilikti prie ekologijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2011 02 20, 13:52)
galbut tikrai reiktu pabandyti kita sampuna nusipirkti.. g.gif  man mano plaukai niekada nepatiko, net silikoniniai sampunai nesuteikdavo norimos isvaizdos  biggrin.gif
o plaukas sveikas, tik sausas, dar nukirpau labai smarkiai, tai turetu pagal viska tikrai atsigauti..dekui merginos, bandysiu keist sampuna, ir pasilikti prie ekologijos  mirksiukas.gif

o kokį naudojar, jei nepaslaptis
Atsakyti
Buvau ne toje temoje jaučiu parašiusi doh.gif , tai čia perkeliu ax.gif

Gal man padėtumėte su sudėtimis ax.gif
Čia DR.Wolff losionas kūnui - rekomenduojamas ir kūdikiams
Sudėtis:Safflower oil, Glycerin, Lecithin, Tocopherol, Castor oil, Ceresin, Fragrance.

Čia Excipial krepas užpakaliukui
Excipial tepalo su migdolų aliejumi sudėtis:
- 100 g tepalo yra 96 g lipidų. .
- Pagalbinės medžiagos yra migdolų aliejus, cinko oksidas, hidrintas ricinų aliejus, tokoferolis, Parfum oil B 5266/0, glicerolio mono ir dipalmitostearatas, minkštasis baltas parafinas. Excipial preparatai savo sudėtyje neturi veikliosios vaistinės medžiagos.

Balmandol aliejus taip pat rekomenduojamas kūdikiams
- Veikliosios medžiagos yra migdolų aliejus, skystasis parafinas.
- Pagalbinės medžiagos yra tokoferolis, ciklometikonas, poloksameras, Kvapusis aliejus (E486 Chypral).
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2011 02 20, 14:52)
galbut tikrai reiktu pabandyti kita sampuna nusipirkti.. g.gif  man mano plaukai niekada nepatiko, net silikoniniai sampunai nesuteikdavo norimos isvaizdos  biggrin.gif
o plaukas sveikas, tik sausas, dar nukirpau labai smarkiai, tai turetu pagal viska tikrai atsigauti..dekui merginos, bandysiu keist sampuna, ir pasilikti prie ekologijos  mirksiukas.gif

Jeigu nemėgsti balzamų ir tau atrodo, kad plaukams nereikalingas jų naudojimas po kiekvieno plovimo, naudok kaukes bent 1 k/sav - atskirai nerafinuotus aliejus (kokosų, avokadų, galų gale alyvuogių) arba pirktines kaukes mirksiukas.gif Sausiems plaukams reikia drėkinimo, tai apsaugos juos nuo lūžinėjimo, išsausėjimo, suteiks sveiko blizgesio ir t.t..
Papildyta:
QUOTE(Ašva @ 2011 02 20, 15:03)
Buvau ne toje temoje jaučiu parašiusi  doh.gif , tai čia perkeliu  ax.gif

Gal man padėtumėte su sudėtimis ax.gif
Čia DR.Wolff losionas kūnui - rekomenduojamas ir kūdikiams
Sudėtis:Safflower oil, Glycerin, Lecithin, Tocopherol, Castor oil, Ceresin, Fragrance.

Čia Excipial krepas užpakaliukui
Excipial tepalo su migdolų aliejumi sudėtis:
- 100 g tepalo yra 96 g lipidų. .
- Pagalbinės medžiagos yra migdolų aliejus, cinko oksidas, hidrintas ricinų aliejus, tokoferolis, Parfum oil B 5266/0, glicerolio mono ir dipalmitostearatas, minkštasis baltas parafinas. Excipial preparatai savo sudėtyje neturi veikliosios vaistinės medžiagos.

Balmandol aliejus taip pat rekomenduojamas kūdikiams
- Veikliosios medžiagos yra migdolų aliejus, skystasis parafinas.
- Pagalbinės medžiagos yra tokoferolis, ciklometikonas, poloksameras, Kvapusis aliejus (E486 Chypral).

Parafinas ir silikonai tikrai ne pačios geriausios medžiagos tepti vaikui and odos schmoll.gif Gal ir suteikia tą vienkartinį apgaulingą odos švelnumą, tačiau galiausiai labiau kenkia negu padeda, tas tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2011 02 20, 14:08)
Jeigu nemėgsti balzamų ir tau atrodo, kad plaukams nereikalingas jų naudojimas po kiekvieno plovimo, naudok kaukes bent 1 k/sav - atskirai nerafinuotus aliejus (kokosų, avokadų, galų gale alyvuogių) arba pirktines kaukes mirksiukas.gif Sausiems plaukams reikia drėkinimo, tai apsaugos juos nuo lūžinėjimo, išsausėjimo, suteiks sveiko blizgesio ir t.t..
Papildyta:

Parafinas ir silikonai tikrai ne pačios geriausios medžiagos tepti vaikui and odos schmoll.gif Gal ir suteikia tą vienkartinį apgaulingą odos švelnumą, tačiau galiausiai labiau kenkia negu padeda, tas tai tikrai.

kokosai labai fainai plaukam, ir dar kažkada buvau monoi ar kaip ten pirkus iš KN. PAmiršau pavadinima tikslų
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 20, 14:58)
o kokį naudojar, jei nepaslaptis

nudojau "Sante" Brilliant Jojoba...pleiskanu neatsirado, po plovimo plaukai svelnuciai buna, net balzamo nereikia..bet dienos begyje plaukai sauseja labai..
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2011 02 20, 15:08)

megstu as tuos balzamus biggrin.gif tepdavau kaskart po plovimo, bet kai pamaciau kad plaukai ir be balzamo tokie pat minksti tai pabandziau netepti..
ir dar klausymas, jei sampunas ekologiskas o balzamas ne, tai jau negerai? butina, kad ir balzamas ekologiskas butu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2011 02 20, 15:23)
nudojau "Sante" Brilliant Jojoba...pleiskanu neatsirado, po plovimo plaukai svelnuciai buna, net balzamo nereikia..bet dienos begyje plaukai sauseja labai..

na man netiko nei Sante nei Logona... bet dėl galvos, ne pačių plaukų...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 20, 14:10)
kokosai labai fainai plaukam, ir dar kažkada buvau monoi ar kaip ten pirkus iš KN. PAmiršau pavadinima tikslų

Pereidinėju ir aš prie ekologiškų priemonių, tik va balzamo tai net nepradedu ieškotis ekologiško, man atrodo tikrai nerasiu tokio kuris tiktų mano plaukams verysad.gif ir iš "cheminių", tinka tik bais brangus L'Occitane sausiem ir pažeistiem plaukam.. Negi gali ekologiškas balzamas jam prilygti g.gif bijau eksperimentuoti, jie gi brangiai kainuoja, jau esu nemažai neekologiškų išmetus šiukšliadėžėn po pirmo pabandymo doh.gif
Mano plaukai ilgi, sausi, beto- dažomi, kirpti aš jų nesiruošiu, nors nuo pusės jie beveik negyvi.
Pabandžiau Kokoso aliejaus kaukę (nerafinuoto, iš kvapų namų) - jokio efekto, teko vėl savo stebuklingą neekologišką balzamą naudot doh.gif Dabar bandau makadamijų pusiau su alyvuogių aliejų kaukę, bet kotais stebuklo nesitikiu unsure.gif
Gal kas galit parekomenduot kokį ekologišką balzamą, "laaabai labai" maksimaliai stiprų? 4u.gif
Šampūną naudoju Natura Siberica sausiems ir pažeistiems plaukams, man thumbup.gif nors ir yra abejonių dėl jo ekologiškumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebenkstiejka: 20 vasario 2011 - 16:10
QUOTE(sineja @ 2011 02 20, 16:23)
ir dar klausymas, jei sampunas ekologiskas o balzamas ne, tai jau negerai? butina, kad ir balzamas ekologiskas butu? ax.gif

o jei i kavos puodeli isipilsi sauksta nuodu-ar gersi tokia kava?smile.gif zinoma, kad ir kondicionierius turi buti naturalus, be xemijos. Pamegink Lavera mangu sampuna ir Lavera mangu kauke pkalukams, labai tinkanti sausiems plaukams. Kokosu aliejaus kaukes labai tinka plaukams pamaitinti, padrekinti.
Atsakyti
QUOTE(Rita @ 2011 02 20, 14:32)
Labas rytas  smile.gif 
Pastaruoju metu vis matau klausimus ką naudoti nėštumo metu, kad išvengti strijų. Taigi nutariau atiduoti duoklę šiai temai, kurią seku nuo pirmosios temos, esu

Labukas smile.gif
senai jau cia pas jus buvau uzsukus, ziuriu diskutuojat ir man aktualia tema smile.gif apie striju prevensija, teisingai viska Rita cia paminejo, as siek tiek kitaip darydavau, kiekviena vakara tepdavau ir tepu ax.gif alieju misiniu sudrekinta oda, o misini alieju darydavau pagal poreiki, dabar paskutinem savaitem, kuomet l.pradejo oda niezetei, pagerinau pipirmeciu EA, tiesa jo l.nedidele koncentracija, bet l.pagelbejo, panagrinejau daug gamintoju kremu nuo striju ir pasidariau sau l.tinkama, man paciausias toks receptas : sviestmedis, kokosas, kvieciu gemalu, migdolu aliejai ir keli lasai pipirmeciu EA thumbup.gif Oda visa diena islieka pamaitinta, tikrai nesausa, net kai tepuosi vakare.
O vaikiuikui pasigaminau tokio sviestuko is nilinio taukmedzio, kokosu ir simsodiju alieju, toki buvau savo koges naujagimiui pdaovanojus, l.geri atsiliepimai buvo, tai ir as padariau saviskiam, cia i KN rekomendaciju naujagimiam.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 02 20, 17:37)
o jei i kavos puodeli isipilsi sauksta nuodu-ar gersi tokia kava?smile.gif zinoma, kad ir kondicionierius turi buti naturalus, be xemijos. Pamegink Lavera mangu sampuna ir Lavera mangu kauke pkalukams, labai tinkanti sausiems plaukams. Kokosu aliejaus kaukes labai tinka plaukams pamaitinti, padrekinti.

na as galvojau pabaigsiu paprasta balzama ir nusipirksiu ekologiska..bet jauciu reiks dabar pirkt, nes plaukai kai nukirpti tai balzamo labai nedaug reikia, o turiu nemaza buteliuka eilines brangios chemijos..
dekui mirksiukas.gif
Atsakyti