Noriu pasidžiaugi ECO prausikliu Kaip malonu juo praustis švelnutis, maloniai kvepia, gerai nuprausia makiažą ir labai skalsus Kaitalioju jį su rasulo moliu. Matyt jau būsiu atradus geriausias prausimosi priemones O vat Natura siberica putos nepatiko
QUOTE(baltagėlė @ 2011 03 12, 22:42)
Noriu pasidžiaugi ECO prausikliu Kaip malonu juo praustis švelnutis, maloniai kvepia, gerai nuprausia makiažą ir labai skalsus Kaitalioju jį su rasulo moliu. Matyt jau būsiu atradus geriausias prausimosi priemones O vat Natura siberica putos nepatiko
man eco prausiklis irgi lllllabai patinka, tai turbut pirmas prausiklis, kad negaliu sulaukt kada prausiuos, tai pirma kart ryte prausiu veida su prausikliu
nu ir dar aisku suki, bet cia daugiau sveitiklis-prausiklis, tai va sitas irgi lllllabai patinka, tik kad brangus zaltys
gal kas bandet ir ECO kremukus veidui?ar dar ka nors is ECO?
O kaip atrodo tas ECO prausiklis ir kur jį parduoda?
QUOTE(micefee @ 2011 03 12, 23:05)
http://www.aukimekar...a/eco-cosmetics
pas mane yra užsikimšusios poros ant nosies (juodi taškeliai). Kaip manote ar Gasulio molis padėtų tas poras išvalyti? Mano oda mišri į normalumą.
QUOTE(Ramintele 26 @ 2011 03 12, 16:26)
Sveikos mergaites patarkit prasau koki labai gerai drekinanti kremuka rankoms....
is dar pasiguosiu nezinau nuo ko bet ziauriai isbere pazastis, tokiom raudonom demem, kurias ziauriai niezti, nusikasiau taip kad net kaip kumbai atsirado nezinau nuo ko, naudojau Green people dezika au alijosium, sakau gal nuo jo patarkit kuo nuraminti raudonuma, niezuli, sausuma
is dar pasiguosiu nezinau nuo ko bet ziauriai isbere pazastis, tokiom raudonom demem, kurias ziauriai niezti, nusikasiau taip kad net kaip kumbai atsirado nezinau nuo ko, naudojau Green people dezika au alijosium, sakau gal nuo jo patarkit kuo nuraminti raudonuma, niezuli, sausuma
man bere nuo green poeple deo su rozmarinais, bet ne taip, kad pacias pazastis, o zemiau pazasties ir ant rankos vidines dalies, kur su pazastimis lieciasi, buvo tokie mazi raudoni taskiukai, bet neniezejo labai. Nutraukus kelioms dienoms naudojima pradingo jie, o pradejus naudoti vel atsirado. Daugiau i siuos deo nebeziuriu Gal bandyk pertrauka padaryt
O ECO prausiklis, kai prausiate veiduką, pasidaro kaip putos? Ar jis kaip koks pienelis/gelis?
Sveikos. Tos kurios gyvena UK is kur perkate Gasulio moli? Atsivezate is LT ar cia perkate, o gal dar kitokius molius is UK el. parduotuviu perkate?
QUOTE(Rasma @ 2011 03 13, 10:23)
O ECO prausiklis, kai prausiate veiduką, pasidaro kaip putos? Ar jis kaip koks pienelis/gelis?
Ne jis neputoja. Tai gelis, patrynus tarp delnų toks slidus, minkštas, nežinau net kaip apibūdinti toks jausmas lyg aliejuko būtų.
QUOTE(Rasma @ 2011 03 13, 11:23)
ECO prausiklis yra gelinis, kai prausi veida suputoja siek tiek.. Naudoju jau trecias menuo, ir man patinka.. retai buna, kad man geliniai prausikliai patiktu..
QUOTE(micefee @ 2011 03 13, 00:05)
yra dar jo mondebio
QUOTE(shemsa @ 2011 03 12, 23:48)
gal kas bandet ir ECO kremukus veidui?ar dar ka nors is ECO?
esu bandzius pora kremu (meginukus turejau).. kiek pamenu neuzkabino manes ju kremai, bet ir kazko neigiamo neturiu ka pasakyti..