QUOTE(Milduxs @ 2011 03 03, 16:47)
Sveikos, gal galėtumete pasidalinti patirtimi apie kremus su spalva ir paakių kremus, ačiūūū
Buvau labai užsinorėjusi Madaros saulės gėlės kremo, bet pasiskaičiau, kad lyg ir blizgesį kažkokį jis turi, tai net nebežinau dabar.. Krempudros nenoriu naudoti, bet reikia kažko, kas veido spalvą palygintų ir pagyvintų.
Paakiam esu naudojusi Weleda rožių ir D.Hauscka, norėčiau išbandyti dar ką nors, kas jums labiausiai yra patikę?
Man Madaros kremas menulio gele labai patinka, galvoju vasarai isigyt saules bucki. Mano oda riebi, bet puikiai tinka, neriebalina, neapsunkina veido. pagyvina
QUOTE(prokruste @ 2011 03 03, 16:55)
gal kas susidurete su tokia problema. Naudoju Bella pierre mineraline pudra. Is pradziu ji man taip tiko, taip gerai maskavo. Uztekdavo poros brukstelejimu su sepeteliu ir veidas toks skaistus ir spuogeliu nesimato. Dabar kazkas atsitiko. Kazkaip tolygiai nebepasiskirsto, nebemaskuoja. Ant veido matosi taip nenaturaliai. As galvojau, kad cia man vaidenasi, bet siandien pakalbejau su drauge ir pasirodo, kad jai tas pats.
o veido kremo nepakeitet?
QUOTE(eja @ 2011 03 03, 17:12)
Madaros tikrai nepatarciau, nes kai turejau meginuka, pasitepusi atrodydavau kaip sviestu istepta oda, labai blizgus ir riebus, fui
nu mat kaip skirtingai...