QUOTE(antanina22 @ 2011 03 02, 11:48)
sveikos, gal galite pasakyti kuom tepti suneliui veiduka ir kuneli, labai serpetoja oda. kojytes tokios siurkscios
labai nekantriai lauksiu ats. turiu sviesmedzio alieju. kiek zinau tepti ant dregnos odos reikia, bet jei nusiprauses nusisluostai ir tepi tai cia jau nebedregna oda skaitos
as tepu savo mergytei nerafinuota taukmedzio sviesta (sviesmedzio alieju) mums jis super, labai siurksti buvo slaunyciu odele ir rankytes, tai visada po maudymo tik nuvalau ir tepu, bukle laaabai pagerejo, kojytes svelnios, gal kiek rankytes prie alkuniu like.. o kartais idedu gabaleli i vonele kad istirptu taipisemus padengia vaiko kuneli, tik tada nereik naudot jokiu muilu ar sampunu...
QUOTE(Babi* @ 2011 03 02, 21:11)
Pirmasis mano eko šampūnas. Pamenu, kad viso buteliuko nesunaudojau, bet kodėl tikrai nepamenu. Gerai įsiminė šampūno kvapas, kuris man labai patiko
va del kvapo labiausiai ir noriu ir del tokad tamsiems plaukams, nes mano plaukai nedazyti yra... tik dbr galvoju ka daryt nes yra didesnis ir mazesnis butelis, bet kaina geriau iseina didesnio...