Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -82- tema

QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 15:40)
Sveiki, noriu isigyti skystos pudros. Gal ka patartumete? blush2.gif

tai o kokie reikalavimai pudrai turetu buti? Nemazai skystu eko/natur. pudru yra.. Nvey, Lakshmi, Hauschka, Lavera, Logona, Sante, Elysambre, Suki, Benecos, Kuomayé Bio, Couleur Caramel, Phyts ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 25, 16:15)
tai o kokie reikalavimai pudrai turetu buti? Nemazai skystu eko/natur. pudru yra.. Nvey, Lakshmi, Hauschka, Lavera, Logona, Sante, Elysambre, Suki, Benecos, Kuomayé Bio, Couleur Caramel, Phyts ir t.t.

Man reiktu, kad gerai maskuotu, dengtusi lengvai ir nesimatytu, kad kaip su kauke ,o atrodytu naturaliau.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 17:17)
Man reiktu, kad gerai maskuotu, dengtusi lengvai ir nesimatytu, kad kaip su kauke ,o atrodytu naturaliau.

Na su maskavimu tai natur./eko pudroms sunku.. Jei jau labai maskavimo reikia, tada geriau kokia mineraline pudra rinktis..
Is natur./eko krempudru tai Lakshmi man kol kas (is mano bandytu (Lakshmi, Hauschka Nvey, Elysambre, Sante, Bourjois (Ecocert))) labiausiai krempudriskiausia (ir pamaskuoja (vidutiniskai) ir man naturaliai atrodo).. kitos tai kaip kremai su spalva mazdaug... maskavimo nebudavo.. na, Elysambre dar pamaskuojanti, bet ji sunkiai tepasi..
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 17:17)

aš laukiu Lakshmi mėginėlių. Galėsiu papasakot, ar gerai maskuoja:) jei tik nepamiršiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 17:26)
aš laukiu Lakshmi mėginėlių. Galėsiu papasakot, ar gerai maskuoja:) jei tik nepamiršiu  doh.gif

tik klausimas ar uzteks meginuku, kad suprasti ar maskuoja gerai biggrin.gif ten tik spalvai mazdaug issirinkti.. be to, meginukai siek tiek padziuve buna..
Atsakyti
Hauschka ta pamaskauojanti?
Papildyta:
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 02 25, 16:26)
aš laukiu Lakshmi mėginėlių. Galėsiu papasakot, ar gerai maskuoja:) jei tik nepamiršiu  doh.gif

mirksiukas.gif gal nepamirsi?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 25, 17:28)
tik klausimas ar uzteks meginuku, kad suprasti ar maskuoja gerai  biggrin.gif  ten tik spalvai mazdaug issirinkti.. be to, meginukai siek tiek padziuve buna..

aš į padžiuvusius mėginukus dažniausiai lašą kitą kremuko įlašinu ir atsiskiedžia šiek tiek, o spalvos labai nepakeičia..smile.gif
bet tikiuosi, kad skiest nereikės ir kad kiekio užteks bent vienam normaliam kartui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 17:33)
Papildyta:

mirksiukas.gif gal nepamirsi?

dėl viso pikto primink prie progos ok?smile.gif
Atsakyti
Bourjois o kokia jos kaina?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 17:33)

Hauschka nemaskuoja..

QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 17:37)
Bourjois o kokia jos kaina?

apie 50 lt
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 25, 16:43)
Hauschka nemaskuoja..
apie 50 lt

Bourjois tai sita maskuojanti? O jos ieskoti kaip maciau kristianoje tiktais?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 02 25, 17:52)
Bourjois  tai sita maskuojanti? O jos ieskoti kaip maciau kristianoje tiktais?

as atrodo rasiau, kad Lakshmi krempudra man normaliausia - ir pamaskuoja (vidutiniskai), ir graziai atrodo ant odos..
Bourjois man ispudzio nepaliko (pvz sausesnei odai tai tikrai netiks.. o del maskavimo, nepasirode maskuojanti).. o pirkt tai nezinau kur blush2.gif
Atsakyti
o nebendet declares
Atsakyti