Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(snail @ 2011 02 26, 09:59)
Sveiki, noriu paklausti, kiek kainuotu ciuzinys 180 ilgio, mazdaug 90 ar 80 cm plocio, noriu mergaitei lova uzsakineti ir va tokio dydzio mums tiktu idealiai. noreciau kokio naturalesnio, kaip ten buna su kokosu ir dar kazkuo, tik ne lateksas  4u.gif

Paskaitykite pirmame puslapyje mano straipsi, gal atsoks fantazija nuo "naturaliu" kokosu.
Kaina svyruoja nuo 150-1500Lt vidutiniskai, neimant paciu brangiausiu.
150Lt paprastas porolono gabalas su pigiu medvilniniu uzvalkalu;
400-600Lt poroloninis profiliuotas su antibakteriniais ilgiau tarnaujanciais uzvalkalais;
700-1500Lt geru HR porolonu ciuziniai su profiliavimais, zonomis, rimtais uzvalkalais ir pakankamai minksti bei patogus ciuzinukai.
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2011 02 26, 09:59)
Sveiki, noriu paklausti, kiek kainuotu ciuzinys 180 ilgio, mazdaug 90 ar 80 cm plocio, noriu mergaitei lova uzsakineti ir va tokio dydzio mums tiktu idealiai. noreciau kokio naturalesnio, kaip ten buna su kokosu ir dar kazkuo, tik ne lateksas  4u.gif

is tiesu apie kokosa su klijais teisybe. Tik gamtoj tai naturalu o po to kai apdirbta...
Jei labai norisi naturalumo yra naujos kartos poliuretanai su saulegrazu aliejumi. Truputi naturelesnio, toks poliuretanas ir zinoma dar tinkami antialerginiai uzvalkalai tinka netgi alegiskiems. Jei norisi naturalumo tai geriau vilnos paklota uztiesti, o ciuzinys tegul buna is ilgaamziskesniu medziagu.
Atsakyti
[quote=Zoran,2011 02 26, 08:55]
O visi kiti duomenys kur? Matmuo, svoriai, ugiai, lovos dugnas koks...

Mano ūgis 176 svoris 65, lova 160x200, lovos dugnas plokštė.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 02 26, 10:29)
Paskaitykite pirmame puslapyje mano straipsi, gal atsoks fantazija nuo "naturaliu" kokosu.
Kaina svyruoja nuo 150-1500Lt vidutiniskai, neimant paciu brangiausiu.
150Lt paprastas porolono gabalas su pigiu medvilniniu uzvalkalu;
400-600Lt poroloninis profiliuotas su antibakteriniais ilgiau tarnaujanciais uzvalkalais;
700-1500Lt geru HR porolonu ciuziniai su profiliavimais, zonomis, rimtais uzvalkalais ir pakankamai minksti bei patogus ciuzinukai.

dekui, uz info, tik nereikejo taip piktai, kai nesusiduri zmogau, tai ir klausiu pas jus, kad kas paaiskintu 4u.gif
va mane sudominot su brangesniais, kadangi mergaite alergiska, tai ieskoti zadam kazko ne lateksinio, o dabar zinosim, kad pas jus galima paklausti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2011 02 26, 16:05)
is tiesu apie kokosa su klijais teisybe. Tik gamtoj tai naturalu o po to kai apdirbta...
Jei labai norisi naturalumo yra naujos kartos poliuretanai su saulegrazu aliejumi. Truputi naturelesnio, toks poliuretanas ir zinoma dar tinkami antialerginiai uzvalkalai tinka netgi alegiskiems. Jei norisi naturalumo tai geriau vilnos paklota uztiesti, o ciuzinys tegul buna is ilgaamziskesniu medziagu.

aciu ir jums uz atsakyma 4u.gif
man dar buvo idomu ar yra visokiu ju ilgiu, nes pvz 2 m, mums yra per ilgas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestas936 @ 2011 02 26, 20:00)
Mano ūgis 176 svoris 65, lova 160x200, lovos dugnas plokštė.

Jei nekeičiant lovos dugno, tai tik spyruokliniai. Kadangi lengvasvoris, tai žiūrėti minkštesnius, geriau su storesniu viskoelasto sluoksniu, kaip Amadeo Eucatherm 5cm.
Atsakyti
O jeigu keičiant? Nenorėčiau be viscoelasto.
Atsakyti
Sveiki,
iki šiol miegojome ant sofos-lovos. Dabar jau ji visiškai išsidėvėjo, vyrui nugara kiekvieną rytą pradėjo skaudėti, man - šonai. Kol kas miegame ir su mažu vaikeliu. Taigi planuojame pirkti ir lovą, ir čiužinį. Norėtume didesnio čiužinio 200x200, kaina apie 2000 Lt. Gal galėtumėte ką konkretaus pasiūlyti, iš ko verta rinktis. Taip pat domintų, kokios tam čiužiniui tiktų grotelės (gal iš pigesnių kokių).
Dėkui iš anksto!
Papildyta:
QUOTE(AusraLev @ 2011 02 26, 22:46)
Sveiki,
iki šiol miegojome ant sofos-lovos. Dabar jau ji visiškai išsidėvėjo, vyrui nugara kiekvieną rytą pradėjo skaudėti, man - šonai. Kol kas miegame ir su mažu vaikeliu. Taigi planuojame pirkti ir lovą, ir čiužinį. Norėtume didesnio čiužinio 200x200, kaina apie 2000 Lt. Gal galėtumėte ką konkretaus pasiūlyti, iš ko verta rinktis. Taip pat domintų, kokios tam čiužiniui tiktų grotelės (gal iš pigesnių kokių).
Dėkui iš anksto!

Tiesa, pamiršau parašyti - svoriai/ūgiai mūsų: 162/50 ir 182/97.
Atsakyti
Zoran, padėkit rast kelią iš miško smile.gif

Reikia čiužinio ir jam grotelių:

1,6x2, lovos karkasas maksimaliai atviras (t.y. lovos šonai atviri)

1. 180 90-100 kg
2. 170 70-80 kg

Tikslaus svorio rašyti nėra prasmės nes tai plaukiojantis dalykas.

Biudžetas apie 3 tlt maks 3,5 tlt.

Ir kūdikiui 8 mėn. 1,2x0,6 čiūžinukas lovytei, taip manau iki 500 lt.

Iš anksto dėkui, atsiprašau jeigu kur nors tokiai kombinacijai buvo jau rašyta. Visas 11 temų atidžiai perskaityti tiesiog neįmanoma..
Atsakyti
QUOTE(Ernestas936 @ 2011 02 26, 23:38)
O jeigu keičiant? Nenorėčiau be viscoelasto.

Grotos Libnum Star 860Lt
Ciuziniai :
Bonaire H3 - 3029Lt (neblogas komfortas ir medziagos)
Passion H2 - 1844Lt (prasciausias is cia nurodytu bet jei labai pataupyti reikia galima bandyti)
Elegance MDI 75 - 2553Lt (Bonairo lygmens tik gamintojas kitas ir porolonas ne Navaro)
Elegance MDI 85 - 2711Lt (Bonairo lygmens tik gamintojas kitas ir porolonas ne Navaro)
Prestige Tubes 126 H2 - 4319Lt (komfortas prastokas, bet visa kita kaip pas Platinum)
Platinum Tubes H2- 7119Lt (geriausias)
Papildyta:
QUOTE(AusraLev @ 2011 02 26, 23:49)
Sveiki,
Dėkui iš anksto!
Papildyta:
Tiesa, pamiršau parašyti - svoriai/ūgiai mūsų: 162/50 ir 182/97.

Išeis tik spyruoklinis normalesnis už tokią sumą.
Amadeo Eucatherm 5cm, Tyla Termo...
Papildyta:
QUOTE(alg73 @ 2011 02 27, 02:37)
Zoran, padėkit rast kelią iš miško smile.gif

Reikia čiužinio ir jam grotelių:

1,6x2, lovos karkasas maksimaliai atviras (t.y. lovos šonai atviri)

1. 180 90-100 kg
2. 170 70-80 kg 

Tikslaus svorio rašyti nėra prasmės nes tai plaukiojantis dalykas.

Biudžetas apie 3 tlt maks 3,5 tlt.

Ir kūdikiui 8 mėn. 1,2x0,6 čiūžinukas lovytei, taip manau iki 500 lt.

Iš anksto dėkui, atsiprašau jeigu kur nors tokiai kombinacijai buvo jau rašyta. Visas 11 temų atidžiai perskaityti tiesiog neįmanoma..

Paskaityti pirmame pyslapyje mano straipsnį ir pažiūrėti i Ernestui žemiau pateiktą pasiūlymą.
Atsakyti
Aciu labai uz toki greita atsakyma. Kazkaip viska paskaicius spyruoklinio nebesinori, svarstom tada gal daugiau pinigeliu skirti viskam. O ar rekomenduotumete kazka is siu: MAXIM, ATHENA PLUS, IMPULS, PASSION?
Atsakyti
reikia ciuzinuko 160x200... mano ugis svoris -170/57, vyro 180/94.. jis dar ir nugaros skausmais skundziasi... kaina... na iki 2500...
ir ka rekomenduotumete vaikui - 200x90?

Aciu 4u.gif

skaiciau visa informacija pirmame puslapyje ir pries tai tema skaiciau...- bet kuo daugiau skaitau, tuo neaiskiau darosi blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymą,O ką manote apie auriga iš Fey and co,ir Bedlux Prestige?
Atsakyti