Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(flyone @ 2011 05 16, 15:33)
Laba diena, stebint iš šalies labai juokinga darosi, kaip kai kurie pardav?jai virsta "vanagais" iš to noro pakreipti žmog? sau naudinga linkme.
Pati esu buvusi Panev?žyje ir bandžiusi Carat180 ?iužin?, visa kaip klientei reikalinga informacija buvo pateikta. Aš ?šsirinkau kita ?iužin?, ta?iau tik d?l l?š? stygiaus. Na ne visi gali sau leisti tokio lygmens ?iužin? nusipirkti.
Mano akim ži?rint daugelis iš J?s? nei mat?, nei band? Carat180, o šaukia visom keturiom koks jis nevertas d?mesio ir toki? pinig?.
O Žmon?ms patar?iau galvoti savo galva, nes jei apie ?iužin? tiek daug diskutuojama galb?t n?ra jis jau toks nevertas d?mesio?

Juokingiausias cia Jusu pacios komentaras.
Atsakymo i konkreciai uzduotus klausimus nei is vartotoju nei is pardaveju nesulaukeme!!!
Todel pasilieku teise abejoti sio taip, nezinia del ko, liaupsinamo ciuzinio gerumu.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 05 16, 15:17)
Prie ko čia plokštė? Tai tik daiktas čiužiniui padėti. Keisiu čiužinį, o ne lovą. biggrin.gif

Nekeičiant plokštės tik spyruoklinį gerai kvėpuojantį, be latekso. O čia jau variantai pagal galimybes ir jūsų anatomiją, kuri dar liko man paslaptis?

Primator Bio-Ex Royal, Tyla Termo, Amadeo HR...
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 05 16, 15:42)
Nekei?iant plokšt?s tik spyruoklin? gerai kv?puojant?, be latekso. O ?ia jau variantai pagal galimybes ir j?s? anatomij?, kuri dar liko man paslaptis?

Primator Bio-Ex Royal, Tyla Termo, Amadeo HR...

Jei apacioje plokste, tai jums tiks daugelis is kiseniniu spyruokliu, rinkites is aukstesniu, nezemesniu nei 20 cm, bus patogiau..
Atsakyti
QUOTE(sapniukas @ 2011 05 16, 16:41)
Juokingiausias cia Jusu pacios komentaras.
Atsakymo i konkreciai uzduotus klausimus nei is vartotoju nei is pardaveju nesulaukeme!!!
Todel pasilieku teise abejoti sio taip, nezinia del ko, liaupsinamo ciuzinio gerumu.

Jūs tokią teisę ir turite, kadangi nesate jo bandžiusi greičiausiai. Gal jis Jums ir nepatiktų. Kiekvieno teisė rinktis. Kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Ir nemanau, kad pardavėjas turėtų kažką įrodinėti, kad Jūs patikėtumėte.
Be to nelabai yra noro man čia pyktis, tiesiog kartais stebiu šią tema ir norėjau pareikšti savo nešališką nuomonę.
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2011 05 16, 16:43)
J?s toki? teis? ir turite, kadangi nesate jo bandžiusi grei?iausiai. Gal jis Jums ir nepatikt?. Kiekvieno teis? rinktis. Kas tinka vienam, neb?tinai tiks kitam. Ir nemanau, kad pardav?jas tur?t? kažk? ?rodin?ti, kad J?s patik?tum?te.
Be to nelabai yra noro man ?ia pyktis, tiesiog kartais stebiu ši? tema ir nor?jau pareikšti savo nešališk? nuomon?.

Kadangi sito ciuzinio nesu bandes, tai ir klausiu konkreciu, man suprantamu dalyku.
Turekite omenyje, kad as esu bandes daugeli kitu, ir galiu ciuzinius lyginti, nes poliuretaniniai ciuziniai, zinant ju tankius ir kietumus bei esant panasiam zoniniam ispjaustymui +/- jauciasi panasiai.
Diskutuoti norejau ne su Jumis, o su pacia pempe, bet ji kazkodel nepanoro pati paaiskinti man to, kas man, deja, neaisku...
Ir dar karta pasikartosiu, nekeliu klausimo del individualaus patogumo, tai per daug subjektyvu, mano klausimai buvo suformuluoti labai aiskiai, todel nera reikalo cia pykti ar pyktis! O atsakymo taip ir nesulaukiu...
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2011 05 16, 16:43)
Jūs tokią teisę ir turite, kadangi nesate jo bandžiusi greičiausiai. Gal jis Jums ir nepatiktų. Kiekvieno teisė rinktis. Kas tinka vienam, nebūtinai tiks kitam. Ir nemanau, kad pardavėjas turėtų kažką įrodinėti, kad Jūs patikėtumėte.
Be to nelabai yra noro man čia pyktis, tiesiog kartais stebiu šią tema ir norėjau pareikšti savo nešališką nuomonę.

Jūs teisi dėl dviejų dalykų - žmogui ne visi čiužiniai tinka, tai individualu ir, kad Jums jis pasirodė patogus.

Jis nėra blogiausias variantas Lietuvoje.
Bet mes visi žinome, kad ne viskas tuom ir baigiasi. Yra naudinga žinoti gamintoją ir medžiagos technines charakteristikas, netgi paskutines svarbiau, nes išpjaustymas nukopijuotas ir dėl to problemų vartotojui kilti neturėtų.
Toliau neaišku kodėl tokia kaina, jeigu medžiaga yra X?
Gal sužinojus medžiagą, iš ko jis padarytas, gausime, kad analogai pas konkurentus kainuoja 20-40% pigiau.
Va dėl ko daugumas čia ir nervinasi.
Atsakyti
Dar karta pasikartosiu, kad visa technine informacija buvo senose temose. Ir visiems buvo aisku ir zinomas seniausiai tankis. o is ko imam konkurentams zinoti nera ko. Tai dar vienas irodimas, kad tikslus fabrikas labiau domina konkurentus nei pati klienta.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 05 16, 15:17)
Prie ko čia plokštė? Tai tik daiktas čiužiniui padėti. Keisiu čiužinį, o ne lovą. biggrin.gif

Geram, stuburo problemas spresianciam ciuziniui plokste netinkama, ji padaro ta ciuzini tikrai ne problema sprendzianciu, todel turite zinoti, kad jums netinka plokste jei turite stuburo problemu. O tinka tik spyruokliniai, nelabai ka gebantys ir netokie patogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 16 gegužės 2011 - 16:52
QUOTE(Zoran @ 2011 05 16, 18:06)
Jūs teisi dėl dviejų dalykų -  žmogui ne visi čiužiniai tinka, tai individualu ir, kad Jums jis pasirodė patogus.

Jis nėra blogiausias variantas Lietuvoje.
Bet mes visi žinome, kad ne viskas tuom ir baigiasi. Yra naudinga žinoti gamintoją ir medžiagos technines charakteristikas, netgi paskutines svarbiau, nes išpjaustymas nukopijuotas ir dėl to problemų vartotojui kilti neturėtų.
Toliau neaišku kodėl tokia kaina, jeigu medžiaga yra X?
Gal sužinojus medžiagą, iš ko jis padarytas, gausime, kad analogai pas konkurentus kainuoja 20-40% pigiau.
Va dėl ko daugumas čia ir nervinasi.

Jei teigiate, kad tai nukopijuotas čiužinys, man, kaip paprastam žmogui, gal galite tai parodyti vaizdine medžiaga? Nes kitu atveju tuščiai kalbate.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 05 16, 15:39)
lotuliukas.gif

Truputį patariu susimti į rankas.

Zoran,
parasiau tiesa, kietas pagrindas po ciuziniu gali ir stuburo problemas iskelti. Kartais uztenka tik plokste pakeisti i groteles ir jau pakankamai neblogai buna.
Gal biski karstakosiskai issireiskiau, bet plokste sukietina pati ciuzini, o jei jis neaukstas, tai isvis tragedija kaip galima sugadinti ciuzini/ ciuzinio komforta.
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 16, 17:36)
Dar karta pasikartosiu, kad visa technine informacija buvo senose temose. Ir visiems buvo aisku ir zinomas seniausiai tankis. o is ko imam konkurentams zinoti nera ko. Tai dar vienas irodimas, kad tikslus fabrikas labiau domina konkurentus nei pati klienta.

Nes tai yra jau viesa paslaptis, kad tas fabrikas vadinasi "Interjeru vizija".
Pati siulete jums gaminti ciuzinius, o jus klijuosite savo etiketes. Na logikos tokiam verslui as nematau.
Atsakyti
QUOTE(flyone @ 2011 05 16, 17:43)
Jei teigiate, kad tai nukopijuotas čiužinys, man, kaip paprastam žmogui,  gal galite tai parodyti vaizdine medžiaga? Nes kitu atveju tuščiai kalbate.

Truputį nesupratau kas užkliuvo mano pasisakyme? Kuom netikite?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 16, 17:47)
Zoran,
parasiau tiesa, kietas pagrindas po ciuziniu gali ir stuburo problemas iskelti. Kartais uztenka tik plokste pakeisti i groteles ir jau pakankamai neblogai buna.
Gal biski karstakosiskai issireiskiau, bet plokste sukietina pati ciuzini, o jei jis neaukstas, tai isvis tragedija kaip galima sugadinti ciuzini/ ciuzinio komforta.
Papildyta:
Nes tai yra jau viesa paslaptis, kad tas fabrikas vadinasi "Interjeru vizija".
Pati siulete jums gaminti ciuzinius, o jus klijuosite savo etiketes. Na logikos tokiam verslui as nematau.

Prasiau kolekcijos isskirtinai mums, nes reikia vaikams pigesniu ciuziniu. Taciau, neturejo galimybes isskirtinai paruosti. Tarp kitko kalbejau su direktore, o ne su Jumis.
Jei ciuzinys pats kietas, tai groteles turi labai maza itaka.
Zinoma, groteles visada geriau negu plokste.

Esme tokia ciuzinys problemu neisprendzia. Reikalingas kompleksas. Mano artimas zmogus turi problemu su nugara, tai labai gerai zinau, kad turi buti visas kompleksas. Sportas, masazai, spec batai. spec. ciuzinys. Ciuzinys gali tik palengvinti, sumazinti. Taciau butinas visas kompleksas.
O groteles butu labai gerai. O kadangi Ju nera. Tai labai susiaurina rata pasirinkimo.
O Jus labai gerai jauciates stengdamasi ''igelti''? Ar Jums patiktu jeigu tai pat pradeciau elgtis su Jumis ax.gif Tikrai ne. Niekam tai nepatiktu. Tai baigiam gincus ir griztam i normalu konsultavima. Kiekvienas turi savo isitikinimus. Kiekvienas ziuri pro tam tikra prizme. Manau galima bendrauti kulturingai ir mandagiai.
Atsakyti