Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

[quote=Noiraa,2011 05 16, 11:46]
[quote=sapniukas,2011 05 16, 10:39]
Bonaire yra geras ir patogus ciuzinys. Apie koki Carat Jus kalbate, tai as irgi nelabai susivokiu, ivardinkite gal bent jau firma, kuri tuos ciuzinius gamina. Kvepia vieno Metzeler ciuzinio, kuris yra nuimtas nuo gamybos, kopija....
Na ir karsta cia pas jus g.gif ... Ciuzini as jau isigijau,bet vis neatsispiriu pagundai paskaitineti si puslapi. Labai gaila,kad zmones isigije jusu visu rekomenduotus ciuzinius pamirsta si puslapi,nes butu labai naudinga suzinoti ju atsiliepimus ir ispudzius. Tai manau butu didele pagalba zmogui,ieskanciam ciuzinio.
Pasakysiu is savo patirties,turiu as ta taip visu peikiama ciuzini Carat 180,ant kurio,kaip suprantu daugelis net nera prigules,o visi garsiai saukia,kad tai nevertas demesio produktas. Turiu labai rimtu bedu su nugara ir sis ciuzinys mano miega padare KOKYBISKA,atsikeliu su pailsejusia nugara. O atradau as ji visiskai netiketai,net nezinojau nei jo pavadinimo,nei kainos,tiesiog atsigulau ir "prilipo". Pgulejau 10 min ir supratau,kad noriu as jo. Po to isbandziau dar daug ciuziniu,bet nei vienas neprilygo siam. Tiesiog kiekvienam savo. Reikia eiti bandyti,gal net neziureti nei kainas,nei i firmas.Kitaip neimanoma issirinkti nuo tokios gausybes pasiulos. 4u.gif
[/quote]
Ne apie patoguma diskutuojame smile.gif Jus teisi, tai labai subjektyvu.
Klausinejame konkreciu dalyku, nes tik jais remiantis galime lyginti objektyvius dalykus. O jie labiau yra apeliuoti i tai, kaip Jus jausites ant isigyto ciuzinio po pusmecio... metu... dvieju metu... Supraskit, patogu gali buti ir ant pacio pigiausio ir is prasciausiu medziagu pagaminto ciuzinio, bet taip bus tik laaabai trumpa arba ryyyskiai trumpesni laikaaa...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 16 gegužės 2011 - 10:52
[quote=Noiraa,2011 05 16, 11:46]
[quote=sapniukas,2011 05 16, 10:39]
Bonaire yra geras ir patogus ciuzinys. Apie koki Carat Jus kalbate, tai as irgi nelabai susivokiu, ivardinkite gal bent jau firma, kuri tuos ciuzinius gamina. Kvepia vieno Metzeler ciuzinio, kuris yra nuimtas nuo gamybos, kopija....
Na ir karsta cia pas jus g.gif ... Ciuzini as jau isigijau,bet vis neatsispiriu pagundai paskaitineti si puslapi. Labai gaila,kad zmones isigije jusu visu rekomenduotus ciuzinius pamirsta si puslapi,nes butu labai naudinga suzinoti ju atsiliepimus ir ispudzius. Tai manau butu didele pagalba zmogui,ieskanciam ciuzinio.
Pasakysiu is savo patirties,turiu as ta taip visu peikiama ciuzini Carat 180,ant kurio,kaip suprantu daugelis net nera prigules,o visi garsiai saukia,kad tai nevertas demesio produktas. Turiu labai rimtu bedu su nugara ir sis ciuzinys mano miega padare KOKYBISKA,atsikeliu su pailsejusia nugara. O atradau as ji visiskai netiketai,net nezinojau nei jo pavadinimo,nei kainos,tiesiog atsigulau ir "prilipo". Pgulejau 10 min ir supratau,kad noriu as jo. Po to isbandziau dar daug ciuziniu,bet nei vienas neprilygo siam. Tiesiog kiekvienam savo. Reikia eiti bandyti,gal net neziureti nei kainas,nei i firmas.Kitaip neimanoma issirinkti nuo tokios gausybes pasiulos. 4u.gif
[/quote]

O kur jus ji isbandete? kur radote galimybe ant jo paguleti 10min?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 16, 11:50)

O kaip tu galvoji?
Viena vieta yra ir tik vienas žmogus jį gali pasiūlyti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 05 16, 12:35)
O kaip tu galvoji?

yra siauliuose Balnova pasiemusi ekspozicijai. Yra interjeru vizija Panevezyje.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 05 16, 12:35)
O kaip tu galvoji?

Butent ir galvoju, kazi ar ta Noirra specialiai i Panevezi ar i Siaulius trenkesi smile.gif
Atsakyti
Kokį patartumėt rinktis čiužinį su stuburo problemom ir prakaitavimu. Dar pas mane ne grotelės, o plokštės. g.gif
Atsakyti
Oho kokia diskusija uzvire... smile.gif Gaila,kad tiek demesio nesulaukiau kai man jo is tikruju reikejo...

Noriu pasakyti,kad ciuzinys yra labai individualus dalykas ir kiekvienas zmogus renkasi pagal savo norus ir galimybes. Kas neturi jokiu problemu su sveikata,tas ieskos ilgaamzio,patvaraus ciuzinio,man reikejo tokio, ant kurio atsigulusi as nebejausciau nugaros maudimo ir galeciau issimiegoti nakti. As nesiruosiu gyventi 100 metu ir man nereikia tokio ciuzinio ant kurio as miegosiu visa likusi gyvenima. Man butu labai gerai,jei jis tarnautu 3-5 metus. Viskas. Siai dienai as patenkinta savo pirkiniu ir galvojau gal kam padesiu apsispresti,jei kas dvejoja. Bet jauciu,kad jei jau nesu potenciali pirkeja,tai nelabai ir mano nuomone pageidaujama.

P.S. Norejau padekoti Zoran,pempei ir sapniukui uz suteikta informacija ir pagalba renkantis ciuzini.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 16, 11:50)

Butent ir galvoju, kazi ar ta Noirra specialiai i Panevezi ar i Siaulius trenkesi smile.gif

Stebina tokie klausimai. Negi jus galvojate,kad jei as ruosiuosi i ciuzini investuoti 3-4 tukstancius litu,man uzteks paskaityti grazu jo aprasyma ir 1 minute pabandyti ant jo paguleti jei pardaveja leis? Uzteko Vilniuje nueiti i Miego centra ir tapo aisku,kad toje parduotuveje dirbancios pardavejos turi kur tobuleti... Cia atsakymas i pirma jusu klausima.

I antra jusu pastebejima turiu kita atsakyma. As jums nesu nei "ta"nei "ana" Noiraa ir kur as nusprendziu "trenktis"yra ne jusu problema. Tai yra elementarus kulturos stokos pavyzdys. Ir Vilniu nuo Panevezio skiria tik 140 km,Jei Zoran butu savaite anksciau atsivezes ir pasiules ciuziniu,buciau ir i Kauna nuvaziavusi,cia jau visiskai ne jusu beda.
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 05 16, 14:30)
Kokį patartumėt rinktis čiužinį su stuburo problemom ir prakaitavimu. Dar pas mane ne grotelės, o plokštės.  g.gif

Plokste stuburo problemu neisspres, teks butinai keisti. Tinka gerai isprofiliuotas putu poliuretanas + minkstos pakabos groteles.
Kokie ismatavimai reikalingi, ir butent kokios jusu problemos?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 16, 14:07)
Plokste stuburo problemu neisspres, teks butinai keisti. Tinka gerai isprofiliuotas putu poliuretanas + minkstos pakabos groteles.

Prie ko čia plokštė? Tai tik daiktas čiužiniui padėti. Keisiu čiužinį, o ne lovą. biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, stebint iš šalies labai juokinga darosi, kaip kai kurie pardavėjai virsta "vanagais" iš to noro pakreipti žmogų sau naudinga linkme.
Pati esu buvusi Panevėžyje ir bandžiusi Carat180 čiužinį, visa kaip klientei reikalinga informacija buvo pateikta. Aš įšsirinkau kita čiužinį, tačiau tik dėl lėšų stygiaus. Na ne visi gali sau leisti tokio lygmens čiužinį nusipirkti.
Mano akim žiūrint daugelis iš Jūsų nei matę, nei bandę Carat180, o šaukia visom keturiom koks jis nevertas dėmesio ir tokių pinigų.
O Žmonėms patarčiau galvoti savo galva, nes jei apie čiužinį tiek daug diskutuojama galbūt nėra jis jau toks nevertas dėmesio?

Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 16, 15:07)

lotuliukas.gif

Truputį patariu susimti į rankas.
Atsakyti