Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 05 11, 19:19)
Sveiki,

noriu patarimo  smile.gif
planuojam pirkti čiužinį, lovą jau kaip ir issirinkom. Ieškom kieto arba puskiečio 180x210, min 16 cm. aukščio. miegotojai bus du 192/110  164/70 . Planuojam skirti max 2200 Lt. nenorim jokio ale dormeo kur idumba visos iškilios kuno dalys, ir jokiu kurie gali skleisti šilumą ir papildomai šildo.
Ir dar būtų vienas klausimas su viena pardavėja konsultavomes tai ji prasitare kad čiužinių lakštai yra standartas 2 metrai ir jeigu mes norim tureti ilgesni, tai tipo kitos imones tikrai nesiterlioja ir nelipdo tu sluoksniu kuriuos mes issirinkom, ir dalipdo paralono gabala. ale nieks ten neziures ir nepamatys, tai kaip istikro?

Dekui už patarimus smile.gif

Gal dar kas galite ka parekomenduoti is ciuziniu? P.S. Vyras prakaituojantis
Atsakyti
Sveiki,

Reikia skubaus ir nesalisko patarimo.
Ugis 175, svoris 65 kg.
Lovos ismatavimai 160 x 200

7 metai iki tol miegota ant Breckley kiseniniu spyruokliu ciuzinio "Princess" ant paciu elementariausiu nelanksciu grotelius (kokias idejo lova gamine meistrai). Prasom ZORAN ir visu kitu ekspertu pakomentuoti siuos variantus:

Bonaire (2464 Lt akcijine kaina) + Lignum Star groteles (2 x 400 Lt)
Carat 180 (3169 Lt) + Lignum Star groteles dovanojamos

ApieCarat isvis menaki ka zinau, cia mantiesiog pasiule konsultante. Rufinos nesvarstau, nes per brangu. Noreciau sutilpt su grotelemis i 3500 Lt.

beje, ne ant vieno nesu gulejusi (Gal Vilniuje yra kas jais prekiauja ir galima isbandyti?). Gal kas galit palyginti siuos 2 ciuzinius su mano turetu Breckley?

LABAI VISIEMS ACIU uz Jusu laika ir patarimus
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 05 15, 19:35)

Na labai sunku isrinkti nezinant ar turite problemu su stuburu? ar jums netirpsta rankos peciai miegant? Del prakaitavimo tai issiaiskinom jau, bet va del to ilgio 210cm jusu ciuzinys pabrangs tai tikrai. Kol kas matau tik kelis spyruokliniu variantus, bet dar teks atsakyti i siuos klausimus. Beje, patikslinkit koks bus lovos pagrindas? (groteles, plokste...)
Papildyta:
QUOTE(Tyla @ 2011 05 16, 09:15)
Sveiki,

Ugis 175, svoris 65 kg.

7 metai iki tol miegota ant Breckley kiseniniu spyruokliu ciuzinio "Princess" ant paciu elementariausiu nelanksciu grotelius (kokias idejo lova gamine meistrai). Prasom ZORAN ir visu kitu ekspertu pakomentuoti siuos variantus:

ApieCarat isvis menaki ka zinau, cia mantiesiog pasiule konsultante. Rufinos nesvarstau, nes per brangu. Noreciau sutilpt su grotelemis i 3500 Lt.

beje, ne ant vieno nesu gulejusi (Gal Vilniuje yra kas jais prekiauja ir galima isbandyti?). Gal kas galit palyginti siuos 2 ciuzinius su mano turetu Breckley?

LABAI  VISIEMS  ACIU uz Jusu laika ir patarimus

Totaliai skirtingi ciuziniai, vien del to, kad princess yra bonell tipo (pacios paprasciausios ir ne is itin patogiu) spyruokles. Po sio ciuzinio jusm visi putu poliuretaniniai atrodys, kaip stebuklas. Is isvardintu man asmeniskai tik Bonaire, ju yra Vln Miego centre, paziurekit ir Aruba, Maxim, Vital Blue. Su siom grotelemis suzais ir kiti ciuziniai. O sakykite, ar turite kazkokiu rimtu problemu, skausmu? Yprociai jusu kokie? miegat labiau ant sono, pilvo?
Atsakyti
Sveiki,

Ugis 175, svoris 65 kg.

Bonaire yra geras ir patogus ciuzinys. Apie koki Carat Jus kalbate, tai as irgi nelabai susivokiu, ivardinkite gal bent jau firma, kuri tuos ciuzinius gamina. Kvepia vieno Metzeler ciuzinio, kuris yra nuimtas nuo gamybos, kopija....
Is sios serijos butu dar labai patogus tokie ciuziniai, kaip Elegance mdi 65 ir Elegance mdi 85, privalumas gal butu tik pacio ciuzinio aukstyje (Elegance yra aukstesni) ir kainoje (pigesni). Patogumo prasme jie man panasus i Metzeler Bonaire ir Aruba.
Papildyta:
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 05 15, 19:35)

Jusu situacijoje tikrai butu optimaliausia (pigiausia) pasirinkti, kiseniniu spyruokliu ciuzini... Visu pirma del to, kad Jusu vyras - prakaituoja, o antra - del Jusu vyro svorio. Pasidomekite vadinamaisiais multipocket ciuziniais, sie Jusu atvejui yra tinkamiausi is sios serijos.
Jei galite spirti daugiau pinigu, tai Jums tiktu Superior TDI 145.
Jei patinka Metzeler Tubes ciuziniai, tai ten rasite daug Jums tinkamu variantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 16 gegužės 2011 - 09:48
Sveiki,

Ugis 175, svoris 65 kg.

Bet kuris is cia isvardintu bus minsktesnis, patogesnis uz spyruoklines contrukscijos ciuzini. Abu ekologiski. zonuoti. Skirtingu gamintoju. Skiriasi auksciai. Carat180 patikrintas esant isvarzos problemoms, nugaros skausmams. O bonaire pagelbeja daugiau tirpimams ir labiau ikrentama. O carat labiau jauciasi nugaros prilaikymas.
Esu saliska abiems modeliams.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 16, 10:46)
Bet kuris is cia isvardintu bus minsktesnis, patogesnis  uz spyruoklines contrukscijos ciuzini. Abu ekologiski. zonuoti. Skirtingu gamintoju. Skiriasi auksciai.  Carat180 patikrintas esant isvarzos problemoms, nugaros skausmams. O bonaire pagelbeja daugiau tirpimams ir labiau ikrentama. O carat labiau jauciasi nugaros prilaikymas.
Esu saliska abiems modeliams.

Nepykite, bet Jusu puslapyje nerandu Carat 180 nurodyto tankio, bei nurodyto gamintojo. Apie uzvalkala irgi nera jokios tikslingos informacijos. Gal galite man atsakyti i siuos klausimus, nes zinant, kad pavadinimas dubliuoja zinoma Metzeler ciuzini, man norisi zmones nuo sito ciuzinio (klaidinancios kopijos) atkalbeti.
Atsakyti
Sveiki,

Ugis 175, svoris 65 kg.

Jeigu iš šitų dviejų variantų rinktis, tai vienareikšmiškai Bonaire. Aiškus gamintojas, patikrintas mano ne vieną ir ne dešimt kartų su klientais modelis.
O kokie antros pusės duomenys?
Dar galiu svarstymui pridėti porą neblogų už savo kainą variantų :
Natur Biogreen + Body Point Grotelės 2900Lt
Alteza + Body Point Grotelės 3500Lt (šis lenkia visus išvardintus modelius anatominiu efektyvumu ir išpildymo kokybe nei vienam nenusileidžia, aš jį lyginu drąsiai su Rufina visomis savybėmis)
Atsakyti

QUOTE(sapniukas @ 2011 05 16, 10:39)
Bonaire yra geras ir patogus ciuzinys. Apie koki Carat Jus kalbate, tai as irgi nelabai susivokiu, ivardinkite gal bent jau firma, kuri tuos ciuzinius gamina. Kvepia vieno Metzeler ciuzinio, kuris yra nuimtas nuo gamybos, kopija....
Is sios serijos butu dar labai patogus tokie ciuziniai, kaip Elegance mdi 65 ir Elegance mdi 85, privalumas gal butu tik pacio ciuzinio aukstyje (Elegance yra aukstesni) ir kainoje (pigesni). Patogumo prasme jie man panasus i Metzeler Bonaire ir Aruba.

Metzeler Carat net nera ivezamas i Lietuva. Niekas Ju kainu nezino.
Lietuvoje vieninteli ka galima isigyti tai yra Carat180. Ten visiskai kito prekinio zenklo Ergokozee ciuzinys. O pries teigdama visus pima prasau isnagrinekite ciuzinio konstrukcija.
Nuejau pamatuoti isprofiliavimo smulkuma. kvadratukus bonaire 9 cm. o carat 4cm. dar paziurekite peciu zona islenkima, nugaros zona. skiriasi stipriai. Jei kalbate apie elastinguma gal siek tiek panasu.
Toks jausmas, kad visi nori girti tik savo prekes. Pasijauciau labai keistai.

Papildyta:
O ka daryti jeigu taip pavadintas.
O aruba pavadinumu irgi 2 ciuziniai yra. Prestige pavadinimu netgi 3 ciuziniai yra.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 16, 11:05)
Metzeler Carat net nera ivezamas i Lietuva. Niekas Ju kainu nezino.
Lietuvoje vieninteli ka galima isigyti tai yra Carat180. Ten visiskai kito prekinio zenklo Ergokozee ciuzinys. O pries teigdama visus pima prasau isnagrinekite ciuzinio konstrukcija. 
Nuejau pamatuoti isprofiliavimo smulkuma. kvadratukus bonaire 9 cm. o carat 4cm. dar paziurekite peciu zona islenkima, nugaros zona.  skiriasi stipriai. Jei kalbate apie elastinguma gal siek tiek panasu.
Toks jausmas, kad visi nori girti tik savo prekes.  Pasijauciau labai keistai.
Papildyta:
O ka daryti jeigu taip pavadintas.
O aruba pavadinumu irgi 2 ciuziniai yra. Prestige pavadinimu netgi 3 ciuziniai yra.

Dar karta nepykit...
Bet Jus neatsakete i nei viena is mano klausimu.
Kvadrateliu dydziai, manau Jums nieko nesako, tik speliojate, kad tai gerai ar blogai. bigsmile.gif
Realiai, tie Jusu kvadratukai gali buti ir per mazi tongue.gif , tam kad tie kvadratukai atliktu jiems priskiriama funkcija bei nesukristu, butina zinoti koks yra poliuretano ne tik tankis bet ir pats kietumas!!! Jei jie mazesni, tai dar nera rodiklis, kad taip yra geriau, gali buti atvirkstinis dalykas!!!
Ergokozee - man nieko nesako... regis tai sugalvota pacios Interjeru vizijos, nes tik pas Jus tokius ciuzinius ir randu per visa interneta... Naturalu, kad klausiu, kas gamina, nes zinau, kad Jus turite tik parduotuve, jokios gamybos... O Interjeru vizija, kaip tokia, nemanau, kad gali garantuoti, kad preke tikrai yra gera, jei tik jie patys tuos dalykus ir tegali "patikrinti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 16 gegužės 2011 - 10:22
Aciu labai visiems uz pagalba renkantis.

Mano antrosios puses ugis 184, svoris apie 76 kg
Kazkokiu labai dideliu bedu su nugara neturiu, nors kartais keiciantis orams jauciu nugaros maudima (o gal orai ir ne prie ko, gal tiesiog ant prasto ciuzinio miegu)

Vicky, labai aciu uz nuoroda, kur galiu gyvai isbandyti Bonaire ir Aruba. Nuvaziuosiu siandien pat i Miego cenra.

Neslepsiu, Carat 180 (Ergokosee) man kaip alternatyva rekomendavo "Interjeru vizijos" konsultant, motyvuodama tuo, jog mano ugis reikalauja 7 anatominiu zonu (bet juk ir Bonaire turi 7 anatomines zonas, ar as klystu).

Sirdis labai man krypsta link Bonaire + Lignum star grotos.O koki minkstuma rekomenduotumet. H2? ar H3?Ir labai palaiko mintis Jusu issakyta, kad po Breckley Princeses ir ant Arubos ir ant Bonairo jausiuosi kaip rojuje :-)
Atsakyti
[quote=sapniukas,2011 05 16, 10:39]

Na ir karsta cia pas jus g.gif ... Ciuzini as jau isigijau,bet vis neatsispiriu pagundai paskaitineti si puslapi. Labai gaila,kad zmones isigije jusu visu rekomenduotus ciuzinius pamirsta si puslapi,nes butu labai naudinga suzinoti ju atsiliepimus ir ispudzius. Tai manau butu didele pagalba zmogui,ieskanciam ciuzinio.
Pasakysiu is savo patirties,turiu as ta taip visu peikiama ciuzini Carat 180,ant kurio,kaip suprantu daugelis net nera prigules,o visi garsiai saukia,kad tai nevertas demesio produktas. Turiu labai rimtu bedu su nugara ir sis ciuzinys mano miega padare KOKYBISKA,atsikeliu su pailsejusia nugara. O atradau as ji visiskai netiketai,net nezinojau nei jo pavadinimo,nei kainos,tiesiog atsigulau ir "prilipo". Pgulejau 10 min ir supratau,kad noriu as jo. Po to isbandziau dar daug ciuziniu,bet nei vienas neprilygo siam. Tiesiog kiekvienam savo. Reikia eiti bandyti,gal net neziureti nei kainas,nei i firmas.Kitaip neimanoma issirinkti nuo tokios gausybes pasiulos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyla @ 2011 05 16, 11:28)
Aciu labai visiems uz pagalba renkantis.

Mano antrosios puses ugis 184, svoris apie 76 kg
Kazkokiu labai dideliu bedu su nugara neturiu, nors kartais keiciantis orams jauciu nugaros maudima (o gal orai ir ne prie ko, gal tiesiog ant prasto ciuzinio miegu)

Vicky, labai aciu uz nuoroda, kur galiu gyvai isbandyti Bonaire ir Aruba. Nuvaziuosiu siandien pat i Miego cenra.

Neslepsiu, Carat 180 (Ergokosee) man kaip alternatyva rekomendavo "Interjeru vizijos" konsultant, motyvuodama tuo, jog mano ugis reikalauja 7 anatominiu zonu (bet juk ir Bonaire turi 7 anatomines zonas, ar as klystu).

Sirdis labai man krypsta link Bonaire + Lignum star grotos.O koki minkstuma rekomenduotumet. H2? ar H3?Ir labai palaiko mintis Jusu issakyta, kad po Breckley Princeses ir ant Arubos ir ant Bonairo jausiuosi kaip rojuje :-)

Labai gerai sirdis krypsta, sulyginkite Bonaire su Aruba ir Vital Blue, jums tinka tik h2, nedarykite klaidos imdami kietesni, groteles jusu irgi geros, jei ka su jomis suzaisite ir pasikietinsite.
Sie trys variantai po princess bus labai geri. Ir jie visi yra 7 anatominiu zonu, tik aruba ir bonaire yra 16cm aukscio, o Vital blue 19cm. Ziurekite ir bandykite.
Atsakyti