Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 05 12, 11:26)
o jeigu spyruoklinis tai lovos groteles jau kaip ir nebetinka?

Kodėl netinka, visi čiužiniai mėgsta groteles, svarbu, kad tarpai būtų iki 4,5cm.
Atsakyti
Sveikos, o kaip Fey ir Co Royal star ciuzinys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 05 12, 23:23)
Sveikos, o kaip Fey ir Co Royal star ciuzinys? 4u.gif

Dauguma gamintoju turi labai panasiu, gal netgi pranasesniu ciuziniu, t.y. elementarus spyruoklinis ciuzinys, man asmeniskai nieko ypatingo.
Kazi ko tikites is ciuzinio? Jei norite didesnio komforto miegant ar isspresti kazkokia problema, tai nebutu pats geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 13, 08:38)
Dauguma gamintoju turi labai panasiu, gal netgi pranasesniu ciuziniu, t.y. elementarus spyruoklinis ciuzinys, man asmeniskai nieko ypatingo.
Kazi ko tikites is ciuzinio? Jei norite didesnio komforto miegant ar isspresti kazkokia problema, tai nebutu pats geriausias pasirinkimas.

Labai auciu uz greita atsakyma 4u.gif Noretusi aisku komforto, vyruo iskrypes stuburas ir man kryzkauli daznokai paskauda po miegojimo ant Lono Krystina ciuzinio. Jo as likau nepatenkinta, jau po pusmeciu idubo doh.gif Dabar renkuos naujai lovai nauja ciuzinuka, reiketu minimum 18 cm storio 180*200cm, geriausiai 20 cm. Musu svoriai 65 ir 95kg. Dar siulo toki Fresh 4u.gif Gal ka patarsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 05 13, 11:52)
Labai auciu uz greita atsakyma 4u.gif  Noretusi aisku komforto, vyruo iskrypes stuburas ir man kryzkauli daznokai paskauda po miegojimo ant Lono Krystina ciuzinio. Jo as likau nepatenkinta, jau po pusmeciu idubo doh.gif Dabar renkuos naujai lovai nauja ciuzinuka, reiketu  minimum 18 cm storio 180*200cm, geriausiai 20 cm. Musu svoriai 65 ir 95kg. Dar siulo toki Fresh 4u.gif Gal ka patarsit  blush2.gif

Rekomenduoti negaleciau, nes per mazai zinau apie problema Jusu.
O nuomone apie fresh tai profiliavimas tik skersininis, geriau ziureti truputi efektyviau zonuota, jei is tos pacios firmos bent jau vital blue, bet ten poliuretanas stangresnis naudojamas nera toks malonus elastingumas, kaip my dream. taciau my dream zonos silpniau isreikstos. Jei Jums paskauda kryzkaulis prie dubens kaulu? O kaip pasireiskia. ar tempima jauciate? Ar spaudima?
Del vyro su jo problema rekomenduociau ziureti is viskoelastiniu ciuziniu su zonavimu. Praktikoj pasiteisino. zinoma viskoelastas siltoka medziaga, jei nera padidejusio prakaitavimo tinka.
O jums dar nieko konkreciai nerekomenduosiu noriu issiaiskinti iki galo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 13 gegužės 2011 - 11:57
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 13, 12:44)
O nuomone apie fresh tai profiliavimas tik skersininis, geriau ziureti truputi efektyviau zonuota, jei is tos pacios firmos bent jau vital blue, bet ten poliuretanas stangresnis naudojamas nera toks malonus elastingumas, kaip my dream. taciau my dream zonos silpniau isreikstos.  Jei Jums paskauda kryzkaulis prie dubens kaulu? O kaip pasireiskia. ar tempima jauciate? Ar spaudima?
Del vyro su jo problema rekomenduociau ziureti is viskoelastiniu ciuziniu su zonavimu. Praktikoj pasiteisino. zinoma viskoelastas siltoka medziaga, jei nera padidejusio prakaitavimo tinka.

Taip, man po miego ant Kristyna ciuzinio, tempia juosmeni. Problemu su prakaitavimu abu neturim.
Lonu jau nusivyliau, kaip su Breckle ir Fly&Co kokybe? Ciuziniui noriu skirti iki 2500lt, nes keiciam lovas kas 3 metus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 13 gegužės 2011 - 12:30
QUOTE(Samta0204 @ 2011 05 13, 13:23)
Taip, man po miego ant Kristyna ciuzinio, tempia juosmeni. Problemu su prakaitavimu abu neturim.
Lonu jau nusivyliau, kaip su Breckle ir Fly&Co kokybe? Ciuziniui noriu skirti iki 2500lt, nes keiciam lovas kas 3 metus 4u.gif

Jums reikalinga 7 zonu spec. nugaros atramine zona rimtesne. Taciau vyrui reikalinga kitoks. Ar imsit du atskirus ciuzinius ar butinai istisinio? Tada kompromisai kazkuriam.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 13, 14:49)
Jums reikalinga 7 zonu spec. nugaros atramine zona rimtesne. Taciau vyrui reikalinga kitoks. Ar imsit du atskirus ciuzinius ar butinai istisinio? Tada kompromisai kazkuriam.

Atskiru tikrai neimsim, reiks ieskoti kompromiso ;-)
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 05 13, 15:05)
Atskiru tikrai neimsim, reiks ieskoti kompromiso ;-)

As taip pat turiu problemu su nugara,tai pries menesi nusipirkom ciuzini Carat 180(kazkaip jis man "prilipo" kai pabandziau paguleti,pries tai buvau isbandziusi tikrai ne viena ir ne du ir ieskojimai jau buvo uzsitese 4 men.). Na pirma savaite buvo ne kas,sonus skaudejo abiems su vyru,bet dabar kuo toliau,tuo labiau jis man patinka. Ryta neprisiverciu is lovos islipti blush2.gif ... Pabandykit ir jus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noiraa @ 2011 05 13, 16:00)
As taip pat turiu problemu su nugara,tai pries menesi nusipirkom ciuzini Carat 180(kazkaip jis man "prilipo" kai pabandziau paguleti,pries tai buvau isbandziusi tikrai ne viena ir ne du ir ieskojimai jau buvo uzsitese 4 men.). Na pirma savaite buvo ne kas,sonus skaudejo abiems su vyru,bet dabar kuo toliau,tuo labiau jis man patinka. Ryta neprisiverciu is lovos islipti blush2.gif ... Pabandykit ir jus. 4u.gif

Labai malonu, kad pagelbejo. O adaptacija trukme buna ivairi. Priklauso nuo pries tai tureto ciuzinio.
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 13, 12:44)
O nuomone apie fresh tai profiliavimas tik skersininis, geriau ziureti truputi efektyviau zonuota, jei is tos pacios firmos bent jau vital blue, bet ten poliuretanas stangresnis naudojamas nera toks malonus elastingumas, kaip my dream. taciau my dream zonos silpniau isreikstos.  Jei Jums paskauda kryzkaulis prie dubens kaulu? O kaip pasireiskia. ar tempima jauciate? Ar spaudima?

Visiska nesamone parasete!!!
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2011 05 13, 13:23)

Manau jei tik 3 metam, tai fresh kaina yra superine, o jei jau ilgam tai tikrai ne Mydream, jie yra labiau skirti liauniems liekniems zmonems, o jums su vyru jis per menkas ir aukstis jo tik 14 cm. Verta ziureti ir i Vital Blue, bet jis labiau tinkamas vyrui nei jums. Jusu sudejimams abiems tinka netgi h2 is freshu, o jau is vital blue jau h3, tada jus pati nukenciate. Pagal duotus parametrus tik fresh.
Kokybe tiek breckle tiek fey & co nebloga. Pagal kaina ir komforta teks rinktis.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 05 13, 22:05)
Visiska nesamone parasete!!!
Papildyta:
Manau jei tik 3 metam, tai fresh kaina yra superine, o jei jau ilgam tai tikrai ne Mydream, jie yra labiau skirti liauniems liekniems zmonems, o jums su vyru jis per menkas ir aukstis jo tik 14 cm. Verta ziureti ir i Vital Blue, bet jis labiau tinkamas vyrui nei jums. Jusu sudejimams abiems tinka netgi h2 is freshu, o jau is vital blue jau h3, tada jus pati nukenciate. Pagal duotus parametrus tik fresh.
Kokybe tiek breckle tiek fey & co nebloga. Pagal kaina ir komforta teks rinktis.

Visu pirma 65 kg kai ugis 170 cm yra labai normalus moters svoris.
Rasote, kad vital blue tinka vyrui taip, nes jis sunkesnis 95kg. ir jam reikalingas visai kitas elastingumas. O kaip gali fresh vienas minkstumas tikti ir 65 ir 95 kg. Visiskai irgi nelogiska.
O kokybe tik nebloga?
O kurioje vietoje jums nesamone? Pries ka nors sakydama pagriskite. O kur Jusu bendravimo kultura?
Atsakyti