Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

prašome parodyti mano blogą pasiūlymą ir klaidingą informaciją. Kitaip tai galima traktuoti kaip konkurento beviltišką cyptelėjimą.
[/quote]

O kas įrodė kad jūsų pasiūlymai yra geri? Jūs pats sau? Ir ko aš jum užkliuvau? Nors jum visi kliūva kiek matau. O paranoja matau jum jau liga, visur tik konkurentus ir tematot.
Atsakyti
[quote=kancyzna,2011 05 05, 17:54]
prašome parodyti mano blogą pasiūlymą ir klaidingą informaciją. Kitaip tai galima traktuoti kaip konkurento beviltišką cyptelėjimą.
[/quote]

O kas įrodė kad jūsų pasiūlymai yra geri? Jūs pats sau? Ir ko aš jum užkliuvau? Nors jum visi kliūva kiek matau. O paranoja matau jum jau liga, visur tik konkurentus ir tematot.
[/quote]

Paklauskite tų kas paklausė mano patarimų per pastaruosius 7 metus.
99% atvejų tokio tipo išsišokimai būdavo ne iš besidominčių čiužiniais forumiečių, todėl tokia mano ir reakcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 05 gegužės 2011 - 17:37
[quote=Zoran,2011 05 05, 18:16]
O kas ?rod? kad j?s? pasi?lymai yra geri? J?s pats sau? Ir ko aš jum užkliuvau? Nors jum visi kli?va kiek matau. O paranoja matau jum jau liga, visur tik konkurentus ir tematot.
[/quote]

Paklauskite t? kas paklaus? mano patarim? per pastaruosius 7 metus.
99% atvej? tokio tipo išsišokimai b?davo ne iš besidomin?i? ?iužiniais forumie?i?, tod?l tokia mano ir reakcija.
[/quote]

Netiesa sakai, Zoranai. Tie 99% tavo ivardinti forumieciai zino ir ismano apie ciuzinius nemaziau uz tave. Tik TU pats is baimes, nes TAU paciam verslas nesiseka, cia ant visu ir puldineji... Is nevilties taip elgiesi... Gaila mums taves.
Atsakyti
[quote=Zoran,2011 05 05, 17:16]
[/quote]

Paklauskite tų kas paklausė mano patarimų per pastaruosius 7 metus.
99% atvejų tokio tipo išsišokimai būdavo ne iš besidominčių čiužiniais forumiečių, todėl tokia mano ir reakcija.
[/quote]

Nei aš klausiu nei man reikia, kiti nusiperka dormeo be jūsų patarimo ir gerai ant jo miega. Taip, jūs daug žinot apie čiužinius, bet neneikit, kad juos ir pardavinėjat, ir jum čia naudinga tuos 7metus sėdėt.
Atsakyti
[quote=sapniukas,2011 05 05, 18:42]
Paklauskite t? kas paklaus? mano patarim? per pastaruosius 7 metus.
99% atvej? tokio tipo išsišokimai b?davo ne iš besidomin?i? ?iužiniais forumie?i?, tod?l tokia mano ir reakcija.
[/quote]

Netiesa sakai, Zoranai. Tie 99% tavo ivardinti forumieciai zino ir ismano apie ciuzinius nemaziau uz tave. Tik TU pats is baimes, nes TAU paciam verslas nesiseka, cia ant visu ir puldineji... Is nevilties taip elgiesi... Gaila mums taves.
[/quote]

Nusišneki.
Atsakyti
[quote=Zoran,2011 05 05, 17:56]
[/quote]

Nusišneki.
[/quote]

lotuliukas.gif tiesą sakai sapniuk thumbup.gif
Atsakyti
[quote=kancyzna,2011 05 05, 21:07]
Nusišneki.
[/quote]
lotuliukas.gif tiesą sakai sapniuk thumbup.gif
[/quote]

Smagu pačiam su savimi šnekėti? Jau nežinai kaip man įkasti, tai vaikiškus žaidimus žaidi.
Kaip smagu turėti priešų.
Atsakyti
[quote=Zoran,2011 05 05, 22:34]
lotuliukas.gif ties? sakai sapniuk thumbup.gif
[/quote]

Smagu pa?iam su savimi ?nek?ti? Jau ne?inai kaip man ?kasti, tai vaiki?kus ?aidimus ?aidi.
Kaip smagu tur?ti prie??.
[/quote]

g.gif Geras g.gif

cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 05 gegužės 2011 - 22:02
QUOTE(xlady @ 2011 05 05, 14:39)
A?i? labai už paaiškinim?.
Dar prašau ekspert? pagalbos,nes kuo daugiau skaitau ,tuo viskas labiau pradeda painiotis.
Lova 200*200,su paprastomis grotel?mis,? j? nor?tume dviej? ?iužini? 200*100,jie manau gal net ir skirtingi gal?t? b?ti ne tik kietumu,bet ir gamintoju,o gal ir klystu ?ia?Miegotojai bus 163/57 ir 180/87.
Nor?tume poliuretanini? su 7 anatomin?m zonom ?iužinuk?.Visam šitam lovos reikalui numat? skirti apie 4000Lt .Kaip supratau mums reikt? keisti groteles ? minkštos pakabos ,tikriausia tikt? šitam forume populiarios LIGNUM STAR?
Iš to k? skai?iau šitam forume  tai :

ARUBA -tankis 50,kaina 1600
BONAIRE-tankis 50 ,kaina 1800,kuo jis geresnis ?
SWIS MAGIC-tankio neradau,gal žinot?kaina 1600?

Kurio kokie pliusai ,kokie minusai?
Vis? 11 tem? apie ?iužinius neperskai?iau,tik paskutini? kelet?,gal praleidau kok? genial? variant? m?s? atvejui?
Prašau pakomentuokit ,patarkit,pasi?lykit kokius kitokius ,geresnius  variantus

Pasidomekit dar Elegance MDI serijos ciuziniais. Ju tankiai geri ir plius galit prisiderinti savo svoriui kietumus.
Jei reiketu rinktis tarp Bonaire ir Arubos, tai gal net Aruba imciau, nes ciuzinys nera aukstas, papildomas ispjaustymas nera taip labai butinas, o kaina del sito, deja, isauga.
Idomesni ciuziniai su ale visko efektu yra atsirade pas Metzeler, mousse to dream, teko tik parodoje pas vokiecius pasivartyti, bet jausmas buvo geras, tikrai atpalaiduojantis-malonus ciuzinys.

Papildyta:
QUOTE(sandrulle @ 2011 05 05, 15:45)
Sveiki ciuziniu zinovai, labai prasau Jusu patarimo del ciuzinuko. Matmenys ciuzinuko: 210/180, musu ugiai ir svoriai: 190/92 bei 178/59. ka galetumete rekomenduoti gero ir kokybisko, bet ne uz 10000? 4u.gif  Dekui, lauksiu patarimu.

O labiau linkstate link spyruokliniu ar prie forume labiau mylimu poliuretaniniu?
Atsakyti
[quote=linutiaaa,2011 05 05, 13:47]
mum ta apsaugine paklode nepasirode jau tokia visiskai nepralaidi, o del ciuzinio gerumo, labai jau individualus dalykas, svoris jau kiek lemia, man atrodo, kad jis patogesnis didesnio svorio zmonems nei mano (49)
[/quote]
Taip. Ten labai jau panasu i plonuti ''merliuka''. Individualus dalykas, kur galima parinkti zinant ciuziniu konstrukciju ipatumus. Taciau zinoma, jog apie viska viesai nekalbama. Visose srityse yra specifiniu ziniu, kuriu viesai kai gali perskaityti bet kas internete neskelbiama.

[quote=kancyzna,2011 05 05, 14:37]
[quote=linutiaaa,2011 05 05, 13:31]
Taip, grazinome, tikiu, kad variantas buvo neblogas ir kaina labai nebloga ji pirkome, net gaila, kad jis man netiko, nu bet ka darysi..labai noriu pajust ta jausma, kuri jaucia kiti, kai nesinori net keltis is to gulejimo malonumo biggrin.gif
[/quote
To jum ir linkiu smile.gif
PS. Tik nebūkit interneto auka, nes čia mažai kas nuoširdžiai patars, kiek paskaiciau tai susidarė toks vaizdas, kad visi tik savo parduodamą produktą kiša biggrin.gif
[/quote]
Yra tokiu zmoniu, kurie turi laisve rinktis, ka pardavineti. Tiek laiko praleidus forume labai aiskiai is salies matosi, kai yra atstovaujama konkreciai firmai.

[quote=xlady,2011 05 05, 14:39]
Ačiū labai už paaiškinimą.
Dar prašau ekspertų pagalbos,nes kuo daugiau skaitau ,tuo viskas labiau pradeda painiotis.
Lova 200*200,su paprastomis grotelėmis,į ją norėtume dviejų čiužinių 200*100,jie manau gal net ir skirtingi galėtų būti ne tik kietumu,bet ir gamintoju,o gal ir klystu čia?Miegotojai bus 163/57 ir 180/87.
Norėtume poliuretaninių su 7 anatominėm zonom čiužinukų.Visam šitam lovos reikalui numatę skirti apie 4000Lt .Kaip supratau mums reiktų keisti groteles į minkštos pakabos ,tikriausia tiktų šitam forume populiarios LIGNUM STAR?
Iš to ką skaičiau šitam forume tai :

ARUBA -tankis 50,kaina 1600
BONAIRE-tankis 50 ,kaina 1800,kuo jis geresnis ?
SWIS MAGIC-tankio neradau,gal žinot?kaina 1600?

Kurio kokie pliusai ,kokie minusai?
Visų 11 temų apie čiužinius neperskaičiau,tik paskutinių keletą,gal praleidau kokį genialų variantą mūsų atvejui?
Prašau pakomentuokit ,patarkit,pasiūlykit kokius kitokius ,geresnius variantus
[/quote]

Aruba - tiesiog minkstas ciuzinys. Didelio tankio patikimas.
Bonaire- geriau isprofiliuotas, tai dar geriau priima kuna ir oras cirkuliuoja, labai minkstas jei h2. Jeigu pereinate nuo kieto ciuzinio bus adaptacija.
Magic yra iveztas i Lietuva dar tik keli menesiai. Is praktikos ar atsiliepimo nieko negaliu pasakyti.
Variantu yra gausybe. Taciau noreciau daugiau suzinoti apie Jus. Jusu iprocius.

[quote=sandrulle,2011 05 05, 15:45]
Sveiki ciuziniu zinovai, labai prasau Jusu patarimo del ciuzinuko. Matmenys ciuzinuko: 210/180, musu ugiai ir svoriai: 190/92 bei 178/59. ka galetumete rekomenduoti gero ir kokybisko, bet ne uz 10000? 4u.gif Dekui, lauksiu patarimu.
[/quote]
Sveiki, Sandrulle. Kokybisku ciuziniu gausybe. Kad konkreciau atsakyti galeciau paklausiu paprastai Ar esate linke salti, ar priesingai prakaitavimas padidejas?

Atsakyti
Laba diena,

matau ismananciu apie ciuzinius yra daug, tai gal padesit.
nusiziurejau ciuzinius SBA balduose. Bet visi jie nelabai girdetos imones Sleep idea. Kaip tik dabar akcija viskoelastiniams ciuziniams, kaina atrodo patrauktli. Gal galite ivardinti ar jie kokybiski? ar verta pirkti?

aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(age @ 2011 05 06, 14:12)
Laba diena,

matau ismananciu apie  ciuzinius yra daug, tai gal padesit.
nusiziurejau ciuzinius SBA balduose. Bet visi jie nelabai girdetos imones Sleep idea. Kaip tik dabar akcija viskoelastiniams ciuziniams, kaina atrodo patrauktli. Gal galite ivardinti ar jie kokybiski? ar verta pirkti?

aciu uz atsakymus

Tas pats kaip ir Dormeo, kainos priimtinos, bet medziagos naudojamos tai visiskas slamstas, beje ir anatomiskumu nepasizymi.
Yra kur kas geresniu firmu.
Atsakyti