Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(pankute @ 2011 05 05, 12:39)
Labai a?i? Zoran  4u.gif
Dabar paži?r?jau, kad Mieg?s Porolonas gali b?ti 25 kg/m, 30 kg/m ir 35 kg/m tankio. Kur? reik?t? rinktis, norint, kad ?iužinys neb?t? kietas? Kaip suprantu T-25 yra minkš?iausias  rolleyes.gif

Jei pasirinksite tokia kombinacija, tai lovoje turesite bordaka, plius ant tokio buterbrodo bus ne ka maziau karsta taip pat... Geriau pasiieskokite normalaus ciuzinio.
Atsakyti
QUOTE(pankute @ 2011 05 05, 12:39)
Labai ačiū Zoran  4u.gif
Dabar pažiūrėjau, kad Miegės Porolonas gali būti 25 kg/m, 30 kg/m ir 35 kg/m tankio. Kurį reikėtų rinktis, norint, kad čiužinys nebūtų kietas? Kaip suprantu T-25 yra minkščiausias  rolleyes.gif

Minkštumą suteikia viskoelastas, o apačia 25-30-35 visitek kietas pas Loną.
Atsakyti
QUOTE(kancyzna @ 2011 05 05, 10:44)
Ištrauka iš 3 naktų garantinio:
• Trijų naktų bandymo laikotarpiu čiužinys turi būti naudojamas su esama užvalkalo apsauga, nenuimant plastikinės plombos.
•  Grąžinamas čiužinys turi būti su apsaugine plastikine plomba, nesugadintas, švarus ir supakuotas į PE (polietileno) pakuotę, kurioje Jūs jį nupirkote.
• Pinigai už čiužinį Jums bus grąžinti pateikus visus pirkimo dokumentus. Iš grąžinamos pinigų sumos bus išskaičiuojama 40,0 (keturiasdešimties) litų suma, kurią sudaro apsauginio užvalkalo pakeitimo ir perpakavimo išlaidos.

Tai apie ka jus čia galvojat, juk jūs miegojot ant apsaugines paklodės, kuri bus pakeista i nauja.
Mes turim Medea ir esam labai patenkinti.

mum ta apsaugine paklode nepasirode jau tokia visiskai nepralaidi, o del ciuzinio gerumo, labai jau individualus dalykas, svoris jau kiek lemia, man atrodo, kad jis patogesnis didesnio svorio zmonems nei mano (49)
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2011 05 05, 12:47)
mum ta apsaugine paklode nepasirode jau tokia visiskai nepralaidi, o del ciuzinio gerumo, labai jau individualus dalykas, svoris jau kiek lemia, man atrodo, kad jis patogesnis didesnio svorio zmonems nei mano (49)

Na nežinau, mes irgi bandėm tris naktis, ir viskas ten su tuo paklotu gerai, ir nemanau, kad labai jau daug kas puola grąžinti tuos čiužinius.
O jūs grąžinot, ar pasilikot?
Atsakyti
QUOTE(kancyzna @ 2011 05 05, 13:19)
Na nežinau, mes irgi bandėm tris naktis, ir viskas ten su tuo paklotu gerai, ir nemanau, kad labai jau daug kas puola grąžinti tuos čiužinius.
O jūs grąžinot, ar pasilikot?

Taip, grazinome, tikiu, kad variantas buvo neblogas ir kaina labai nebloga ji pirkome, net gaila, kad jis man netiko, nu bet ka darysi..labai noriu pajust ta jausma, kuri jaucia kiti, kai nesinori net keltis is to gulejimo malonumo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=linutiaaa,2011 05 05, 13:31]
Taip, grazinome, tikiu, kad variantas buvo neblogas ir kaina labai nebloga ji pirkome, net gaila, kad jis man netiko, nu bet ka darysi..labai noriu pajust ta jausma, kuri jaucia kiti, kai nesinori net keltis is to gulejimo malonumo biggrin.gif
[/quote

To jum ir linkiu smile.gif
PS. Tik nebūkit interneto auka, nes čia mažai kas nuoširdžiai patars, kiek paskaiciau tai susidarė toks vaizdas, kad visi tik savo parduodamą produktą kiša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempe1 @ 2011 05 04, 15:34)
xlady pardavejai apie tai buna informuoti ir perteikia klientui.
O ka nuziurejote? Buna  ilgesne peciu zona specialiai aukstiems zmonems.

QUOTE(Zoran @ 2011 05 04, 16:24)
Ūgis reikalingas tam, kad žinoti koks žmogaus sudėjimas maždaug prie duoto svorio. Jeigu ūgis iki 170cm arba virš 200cm, tai 5 zonų netinka.

Ačiū labai už paaiškinimą.
Dar prašau ekspertų pagalbos,nes kuo daugiau skaitau ,tuo viskas labiau pradeda painiotis.
Lova 200*200,su paprastomis grotelėmis,į ją norėtume dviejų čiužinių 200*100,jie manau gal net ir skirtingi galėtų būti ne tik kietumu,bet ir gamintoju,o gal ir klystu čia?Miegotojai bus 163/57 ir 180/87.
Norėtume poliuretaninių su 7 anatominėm zonom čiužinukų.Visam šitam lovos reikalui numatę skirti apie 4000Lt .Kaip supratau mums reiktų keisti groteles į minkštos pakabos ,tikriausia tiktų šitam forume populiarios LIGNUM STAR?
Iš to ką skaičiau šitam forume tai :

ARUBA -tankis 50,kaina 1600
BONAIRE-tankis 50 ,kaina 1800,kuo jis geresnis ?
SWIS MAGIC-tankio neradau,gal žinot?kaina 1600?

Kurio kokie pliusai ,kokie minusai?
Visų 11 temų apie čiužinius neperskaičiau,tik paskutinių keletą,gal praleidau kokį genialų variantą mūsų atvejui?
Prašau pakomentuokit ,patarkit,pasiūlykit kokius kitokius ,geresnius variantus
Atsakyti
[quote=kancyzna,2011 05 05, 14:37]
[quote=linutiaaa,2011 05 05, 13:31]
[/quote
To jum ir linkiu smile.gif
PS. Tik nebūkit interneto auka, nes čia mažai kas nuoširdžiai patars, kiek paskaiciau tai susidarė toks vaizdas, kad visi tik savo parduodamą produktą kiša biggrin.gif
[/quote]

Kas yra nuoširdumas ir kas yra tikroji argumentuota informacija?

Jeigu nuoširdumas bus toks : aš turiu čiužinį Dormeo ir labai gerai ant jo išsimiegu, bei labai nuoširdžiai siūlau nusipirkti ir Jums?

O jeigu konkretumas toks : Yra trys skirtingos firmos, jų čiužiniai tinkantys yra tie, tie ir tie. Tas geresnis todėl, kad..., anas prastesnis todėl, kad...., o ketvirtas išvis neaiškus nes gamintas kinijoje.

Kuris Jums variantas priimtinesnis?
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 05 05, 13:50)
Kas yra nuoširdumas ir kas yra tikroji argumentuota informacija?

Jeigu nuoširdumas bus toks : aš turiu čiužinį Dormeo ir labai gerai ant jo išsimiegu, bei labai nuoširdžiai siūlau nusipirkti ir Jums?

O jeigu konkretumas toks : Yra trys skirtingos firmos, jų čiužiniai tinkantys yra tie, tie ir tie. Tas geresnis todėl, kad..., anas prastesnis todėl, kad...., o ketvirtas išvis neaiškus nes gamintas kinijoje.

Kuris Jums variantas priimtinesnis?

Tas kurį siūlo Zoran lotuliukas.gif , nejuokinkit.
Atsakyti
mes nusipirkome termo-tyla, dar neisbandeme, bet tikiuosi tiks blush2.gif
Atsakyti
Sveiki ciuziniu zinovai, labai prasau Jusu patarimo del ciuzinuko. Matmenys ciuzinuko: 210/180, musu ugiai ir svoriai: 190/92 bei 178/59. ka galetumete rekomenduoti gero ir kokybisko, bet ne uz 10000? 4u.gif Dekui, lauksiu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(xlady @ 2011 05 05, 14:39)
Ačiū labai už paaiškinimą.
Dar prašau ekspertų pagalbos,nes kuo daugiau skaitau ,tuo viskas labiau pradeda painiotis.
Lova 200*200,su paprastomis grotelėmis,į ją norėtume dviejų čiužinių 200*100,jie manau gal net ir skirtingi galėtų būti ne tik kietumu,bet ir gamintoju,o gal ir klystu čia?Miegotojai bus 163/57 ir 180/87.
Norėtume poliuretaninių su 7 anatominėm zonom čiužinukų.Visam šitam lovos reikalui numatę skirti apie 4000Lt .Kaip supratau mums reiktų keisti groteles į minkštos pakabos ,tikriausia tiktų šitam forume populiarios LIGNUM STAR?
Iš to ką skaičiau šitam forume  tai :

ARUBA -tankis 50,kaina 1600
BONAIRE-tankis 50 ,kaina 1800,kuo jis geresnis ?
SWIS MAGIC-tankio neradau,gal žinot?kaina 1600?

Kurio kokie pliusai ,kokie minusai?
Visų 11 temų apie čiužinius neperskaičiau,tik paskutinių keletą,gal praleidau kokį genialų variantą mūsų atvejui?
Prašau pakomentuokit ,patarkit,pasiūlykit kokius kitokius ,geresnius  variantus

Lignum Star tikrai neblogas grotelių pasirinkimas už normalius pinigus. Atkreipkite dėmesį tai mano konkurento produktas, jeigu norite kabintis prie šališkumo.

Bonaire geresnis už Aruba savo išpjaustymu, kas priduoda elastiškumo ir geresnį oro pralaidumą, todėl Arubos svarstyti neverta.

Swiss Magic patvaresnės struktūros, naujesnės kartos poliuretanas Šveicariškas, kietesnis už Bonaire H3, bet nedaug.

Siūlyčiau dar Pilatis pasižiūrėti, ne ką brangesnis, o daug rimtesnis pretendentas.
Papildyta:
QUOTE(kancyzna @ 2011 05 05, 15:00)
Tas kurį siūlo Zoran  lotuliukas.gif , nejuokinkit.

Prašome parodyti mano blogą pasiūlymą ir klaidingą informaciją. Kitaip tai galima traktuoti kaip konkurento beviltišką cyptelėjimą.
Atsakyti