Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 28, 21:50)
Ne taip parasiau, ten ne lentele, o toks skritulys, kur parenki ugi, svori ir tuomet parodo kurie ciuziniai tinka geriausiai  ax.gif  blush2.gif
Aciu uz pasiulytus variantus, norisi isbandyti alternatyvas.
Ciuziniu aprasymus radau, skamba graziai  smile.gif  O kur rasti kainas, kur juos isbandyti butu galima Kaune?

Kaune daugiausiai ciuziniu rasite, Ollo Baldu parduotuveje, Dubingiuose-Savanoriu pr., Artis dar turi ciuzinistu ir Nemuno balduose.
Pasiula tikrai labai ivairi, pasiziurinekit, ir kai issirinksit bent kokius 3 variantus, ar jau konkretu viena, tada galesim issakyti savo nuomone ir kazkiek Jums patarti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 06:22)
Vita Baltic lietuvoje negamina porolono, o importuoja jį iš lenkijos ir ne tik. O kokie tankiai ir storiai tų medžiagų?
Papildyta:
Su lenkiškom ir nevykusiom kopijom aš net nelygino Ferreti serijos, visi TDI modeliai nėra pasiekę net Arubos lygmens.
Pasilygink išpjaustymus. O svarbiausiai kainas patarčiau permastyti.

Kazkur pas juos buvo lentele su tankiais.
Va sita siule HR 3737 110 mm. su 40 mm. viskoelastu
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 29, 00:39)
Kazkur pas juos buvo lentele su tankiais.
Va sita siule HR 3737  110 mm.  su 40 mm. viskoelastu

Kaip vaikui tikrai pakaks per akis.
Nors aš geriau rinkčiausi žymiai minkštesnį HR ir be viskoelasto.
Atsakyti

i 
Gerbiamieji, dar kartą primename, kad ši tema yra skirta patarimams, o ne (savi)reklamai!

Forumo taisykles rasite ČIA.

! 
Ignoruojantiems taisykles bus skiriamos atitinkamos nuobaudos.

Šioje temoje niekas nedraudžia išsakyti savo nuomonės, patarti, tačiau tikrai nebus toleruojama (savi)reklama ar apsižodžiavimai. Turite, ką pasakyti kolegoms, darykite tai per AŽ, o ne viešai temoje.
Atsakyti
M&K Foam čiužiniai yra vokiški.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 02 gegužės 2011 - 08:55
QUOTE(Rutelea @ 2011 04 30, 22:58)
M&K Foam ?iužiniai yra voki�ki.

Nezinau, kodel teigiate, kad sie ciuziniai yra vokiski, nors visas pasaulis zino, kad yra kitaip... Poznanes parodoje nei vienas lenkas negalejo ir net nesistenge man irodyti to, ka jus bandote pasakyti.
Susitaikykite su tuo, kad jie yra tikrai neblogi lenkiski ciuzinukai.. O vokiskais stengiamasi juos paversti tik Lietuvoje, nes yra manoma, kad vokiska ciuzini Lietuvoje yra lengviau parduoti.
Atsakyti
Patarkite prašau kokį čiužinį reikėtų rinktis paauglei mergaitei. Lovos išmatavimai 140*200, kol kas tėra tik rėmai, tad groteles reiks užzisakinėti.
Mergaitė lengvutė, kol kas tik 40 kg., linkusi prakaituoti.
Norėčiau kažko nebrangaus iki 1000lt, o ir groteles gal patiems įmanoma pasigaminti g.gif
Iš anksto dėkoju už jūsų patarimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2011 05 02, 15:50)
Patarkite prašau kokį čiužinį reikėtų rinktis paauglei mergaitei. Lovos išmatavimai 140*200, kol kas tėra tik rėmai, tad groteles reiks užzisakinėti.
Norėčiau kažko nebrangaus iki 1000lt, o ir groteles gal patiems įmanoma pasigaminti  g.gif
Iš anksto dėkoju už jūsų patarimus  blush2.gif

Suma leistina tik spyruokliniam arba prastesnės kokybės akcijiniam kažkokios lenkų firmos variantui. Grotelių patiems gamintis neišeis, nebent paprastas lentas sudėti su nedideliais tarpais. 140cm pločio grotelės normalesnės apie 320Lt kainuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 02 gegužės 2011 - 15:38
Sveiki,
reiktu patarimo ir man, ech, kaip sunku issirinkti ciuzini...ypac, kai nuejus i parduotuve parodo geriausia, pagal kaina ir pagal patoguma biggrin.gif siuo atveju, tai buvo Kalisto (berods taip vadinasi), tokio ipirkti jau negali... Zodziu, pasieme pasibandymui Medea Plus, bet tokios dar abejones kankina..pries tai miegota nemazai metu ant spyruoklines sofos, man taip norisi to tokio minkstumo...man lyg kartais spaudzia koki sona, aisku, gal neipratimas, kad ten taip apsigaubia kiekviena islenkima kuno, neisivaizsuoju koki cia padaryti sprendima. Ar skaitosi, kad ant kietesnio miegoti sveikiau? Medea Plus pasiemem, nes buvo gera akcija, pilna kaina jo net neziuretume, nes ir taip zadejome skirti apie 1500 daugiausiai, gavosi daugiau. Ka galetume patarti, gal kazkoki kita varianta dar nuvaziavus pasibandyti? Pas kaimyne bandziausi spyruoklini, toks malonus tas siubavimas biggrin.gif bet, kaip ir ji pati sako, siek teik jauti, kai salia vartos, nors jau ten tos spyruokles ivilktos visaip ten, zodziu, net nezinau, ar spyruoklinis isvis yra geras variantas, daug skirtingu nuomoniu. Beje, musu svoriai: 50 ir 95. Ismatavimai 160x200.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 gegužės 2011 - 09:47
QUOTE(linutiaaa @ 2011 05 03, 10:26)
Sveiki,
reiktu patarimo ir man, ech, kaip sunku issirinkti ciuzini...ypac, kai nuejus i parduotuve parodo geriausia, pagal kaina ir pagal patoguma biggrin.gif siuo atveju, tai buvo Kalisto (berods taip vadinasi),  tokio ipirkti jau negali... Zodziu, pasieme pasibandymui Medea Plus, bet tokios dar abejones kankina..pries tai miegota nemazai metu ant spyruoklines sofos, man taip norisi to tokio minkstumo...man lyg kartais spaudzia koki sona, aisku, gal neipratimas, kad ten taip apsigaubia kiekviena islenkima kuno, neisivaizsuoju koki cia padaryti sprendima. Ar skaitosi, kad ant kietesnio miegoti sveikiau? Medea Plus pasiemem, nes buvo gera akcija, pilna kaina jo net neziuretume, nes ir taip zadejome skirti apie 1500 daugiausiai, gavosi daugiau. Ka galetume patarti, gal kazkoki kita varianta dar nuvaziavus pasibandyti? Pas kaimyne bandziausi spyruoklini, toks malonus tas siubavimas biggrin.gif  bet, kaip ir ji pati sako, siek teik jauti, kai salia vartos, nors jau ten tos spyruokles ivilktos visaip ten, zodziu, net nezinau, ar spyruoklinis isvis yra geras variantas, daug skirtingu nuomoniu. Beje, musu svoriai: 50 ir 95. Ismatavimai 160x200.

Pirmame puslapyje šios temos yra mano straipsnis, ten visi atsakymai į Jūsų klausimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 03 gegužės 2011 - 17:03
Norėčiau kažko nebrangaus iki 1000lt, o ir groteles gal patiems įmanoma pasigaminti  g.gif

As pirkau vaikui Fresh, bet jau seniau ir esu labai patenkita, kazkur tiek ir mokejau, bet kazi ar kainos nepasikeite. Dar tada is Lono siule toki neauksta ciuzinuka, bet nelabai atsimenu kaip vadinosi, bet pamastem, kad geriau geresni is kart isigyti. Pempe tada sake, kad sis geresnis. Jis nei minkstas nei kietas, pati kartais ismiegu.
Atsakyti

O prakaituoti linkusi ir saltuoju metu laiku? O kuo uzsikloja? Kartais buna kaltos medvilnines ''vatines'' ar mazo pralaidumo sintetines antklodes.

QUOTE(linutiaaa @ 2011 05 03, 10:26)
Sveiki,
reiktu patarimo ir man, ech, kaip sunku issirinkti ciuzini...ypac, kai nuejus i parduotuve parodo geriausia, pagal kaina ir pagal patoguma biggrin.gif siuo atveju, tai buvo Kalisto (berods taip vadinasi),  tokio ipirkti jau negali... Zodziu, pasieme pasibandymui Medea Plus, bet tokios dar abejones kankina..pries tai miegota nemazai metu ant spyruoklines sofos, man taip norisi to tokio minkstumo...man lyg kartais spaudzia koki sona, aisku, gal neipratimas, kad ten taip apsigaubia kiekviena islenkima kuno, neisivaizsuoju koki cia padaryti sprendima. Ar skaitosi, kad ant kietesnio miegoti sveikiau? Medea Plus pasiemem, nes buvo gera akcija, pilna kaina jo net neziuretume, nes ir taip zadejome skirti apie 1500 daugiausiai, gavosi daugiau. Ka galetume patarti, gal kazkoki kita varianta dar nuvaziavus pasibandyti? Pas kaimyne bandziausi spyruoklini, toks malonus tas siubavimas biggrin.gif  bet, kaip ir ji pati sako, siek teik jauti, kai salia vartos, nors jau ten tos spyruokles ivilktos visaip ten, zodziu, net nezinau, ar spyruoklinis isvis yra geras variantas, daug skirtingu nuomoniu. Beje, musu svoriai: 50 ir 95. Ismatavimai 160x200.

Sveikuciai. Geriausiai tiktu Jis ir Ji variantas. 160, 180 ir 200 cm. pločių čiužiniai gali būti skirtingų minkštumu, pagamintu specialiai pagal individualų miegančiųjų svorį Jis ir Ji variantui, viename ištisiniame užvalkale. Viena pusė minkštesnė (Ji), kita kietesnė (Jis).
O svoris labai panasus i mano ax.gif . Tai tinka labai mazai ciuziniu ir jie turi buti gero elastingumo. Geriausia ziureti 7 anatominiu zonu. O konkreciau patarti reikia zinoti kokios bus groteles ir vyro ugi.
QUOTE(algita @ 2011 05 03, 14:11)
As pirkau vaikui Fresh, bet jau seniau ir esu labai patenkita, kazkur tiek ir mokejau, bet kazi ar kainos nepasikeite. Dar tada is Lono siule toki neauksta ciuzinuka, bet nelabai atsimenu kaip vadinosi, bet pamastem, kad geriau geresni is kart isigyti. Pempe tada sake, kad sis geresnis. Jis nei minkstas nei kietas, pati kartais ismiegu.

Dabar dar daugiau atsirado variantu. Man tuo ir patinka, kad pasirinkimas dideja. Atsiranda vis geresniu technologiju. O kaip uzvalkalas devisi ar jau bandete skalbti?
Malonu, kad patenkinti parinkimu.
O gerumas ir patogumas priklauso su kuo lyginama.
Atsakyti