QUOTE(mamaSandra @ 2011 05 02, 15:50)
Patarkite prašau kokį čiužinį reikėtų rinktis paauglei mergaitei. Lovos išmatavimai 140*200, kol kas tėra tik rėmai, tad groteles reiks užzisakinėti.
Mergaitė lengvutė, kol kas tik 40 kg., linkusi prakaituoti.
Norėčiau kažko nebrangaus iki 1000lt, o ir groteles gal patiems įmanoma pasigaminti
Iš anksto dėkoju už jūsų patarimus
O prakaituoti linkusi ir saltuoju metu laiku? O kuo uzsikloja? Kartais buna kaltos medvilnines ''vatines'' ar mazo pralaidumo sintetines antklodes.
QUOTE(linutiaaa @ 2011 05 03, 10:26)
Sveiki,
reiktu patarimo ir man, ech, kaip sunku issirinkti ciuzini...ypac, kai nuejus i parduotuve parodo geriausia, pagal kaina ir pagal patoguma
siuo atveju, tai buvo Kalisto (berods taip vadinasi), tokio ipirkti jau negali... Zodziu, pasieme pasibandymui Medea Plus, bet tokios dar abejones kankina..pries tai miegota nemazai metu ant spyruoklines sofos, man taip norisi to tokio minkstumo...man lyg kartais spaudzia koki sona, aisku, gal neipratimas, kad ten taip apsigaubia kiekviena islenkima kuno, neisivaizsuoju koki cia padaryti sprendima. Ar skaitosi, kad ant kietesnio miegoti sveikiau? Medea Plus pasiemem, nes buvo gera akcija, pilna kaina jo net neziuretume, nes ir taip zadejome skirti apie 1500 daugiausiai, gavosi daugiau. Ka galetume patarti, gal kazkoki kita varianta dar nuvaziavus pasibandyti? Pas kaimyne bandziausi spyruoklini, toks malonus tas siubavimas
bet, kaip ir ji pati sako, siek teik jauti, kai salia vartos, nors jau ten tos spyruokles ivilktos visaip ten, zodziu, net nezinau, ar spyruoklinis isvis yra geras variantas, daug skirtingu nuomoniu. Beje, musu svoriai: 50 ir 95. Ismatavimai 160x200.
Sveikuciai. Geriausiai tiktu Jis ir Ji variantas. 160, 180 ir 200 cm. pločių čiužiniai gali būti skirtingų minkštumu, pagamintu specialiai pagal individualų miegančiųjų svorį Jis ir Ji variantui, viename ištisiniame užvalkale. Viena pusė minkštesnė (Ji), kita kietesnė (Jis).
O svoris labai panasus i mano
. Tai tinka labai mazai ciuziniu ir jie turi buti gero elastingumo. Geriausia ziureti 7 anatominiu zonu. O konkreciau patarti reikia zinoti kokios bus groteles ir vyro ugi.
QUOTE(algita @ 2011 05 03, 14:11)
As pirkau vaikui Fresh, bet jau seniau ir esu labai patenkita, kazkur tiek ir mokejau, bet kazi ar kainos nepasikeite. Dar tada is Lono siule toki neauksta ciuzinuka, bet nelabai atsimenu kaip vadinosi, bet pamastem, kad geriau geresni is kart isigyti. Pempe tada sake, kad sis geresnis. Jis nei minkstas nei kietas, pati kartais ismiegu.
Dabar dar daugiau atsirado variantu. Man tuo ir patinka, kad pasirinkimas dideja. Atsiranda vis geresniu technologiju. O kaip uzvalkalas devisi ar jau bandete skalbti?
Malonu, kad patenkinti parinkimu.
O gerumas ir patogumas priklauso su kuo lyginama.