Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

Vėl jūs pešatės, kaip maži vaikai! Sapneli, matau, kad jūs perdėtai tikite savo produkcija, o Zoran savo. Tik man keista, kad Zoran, labai greitai keičia nuomonę, nes pradeda atstovauti kitas įmones, o pardavimų reikia.
Kažkoks paliko iškreiptas konsultacinis skyrius, žmonės užduoda klausimu, o atsakymų nebėra, yra tik jūsų kivirčai.
Reklamuokite jūs tą savo produkciją, bet Sapneli faktais. Jūs daug kalbate bet jokių faktų nepateikiate. Zoran karštakošis ir vertina tik tai ką pats prekiauja. Dar vienas faktas reikalingas įrodyti, kad Fey čiužiniai arba kažkuris minėtas modelis yra tikrai pagamintas Vokietijoje. Ar žinote kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 28, 08:55)
Vėl jūs pešatės, kaip maži vaikai! Sapneli, matau, kad jūs perdėtai tikite savo produkcija, o Zoran savo. Tik man keista, kad Zoran, labai greitai keičia nuomonę, nes pradeda atstovauti kitas įmones, o pardavimų reikia.
Kažkoks paliko iškreiptas konsultacinis skyrius, žmonės užduoda klausimu, o atsakymų nebėra, yra tik jūsų kivirčai.
Reklamuokite jūs tą savo produkciją, bet Sapneli faktais. Jūs daug kalbate bet jokių faktų nepateikiate. Zoran karštakošis ir vertina tik tai ką pats prekiauja. Dar vienas faktas reikalingas įrodyti, kad Fey čiužiniai arba kažkuris minėtas modelis yra tikrai pagamintas Vokietijoje. Ar žinote kaip tai padaryti?

Nepradekime nesamoniu kalbeti visi, bent jau Jus Vickyy islaikykit savo oruma smile.gif
Pasiskambinkit i Fey&co ir pasiteiraukit ju, del tu ciuziniu, pareikalaukit irodanciu dokumentu, viska gausit.
O del faktu, tai nesuprantu, ko cia kabinates, gi nuorodose (kurias prikabinu) aiskiai matosi kainos, aiskiai matosi sudetis, zmogui palieku teise, paciam susitikrinti uzvesdamas ant kelio ir tiek. Tas maxvelinis Pilatis siai dienai realiai tik su Fey Superior TDI145 Lietuvoje lygintinas del panasumo, jei jus turit dar koki pavyzdi, tai labai gerai, nukreipkit zmogu ir jam patarkit.
O Zoranas puola visus, kas tik su juo nesutinka, nieko naujo manau... isskyrus tai, kad jei as ka zinau, ir zinau tiksliai, tai neketinu nusileisti ir sutikti su jo pilstymu ir makaronu kabinimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 28 balandžio 2011 - 08:18
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 28, 09:06)
Nepradekime nesamoniu kalbeti visi, bent jau Jus Vickyy islaikykit savo oruma smile.gif
Pasiskambinkit i Fey&co ir pasiteiraukit ju, del tu ciuziniu, pareikalaukit irodanciu dokumentu, viska gausit.
O del faktu, tai nesuprantu, ko cia kabinates, gi nuorodose (kurias prikabinau) aiskiai matosi kainos, aiskiai matosi sudetis, zmogui palieku teise, paciam susitikrinti uzvesdamas ant kelio ir tiek. Tas maxvelinis Pilatis siai dienai realiai tik su Fey Superior TDI145 Lietuvoje lygintinas del panasumo, jei jus turit dar koki pavyzdi, tai labai gerai, nukreipkit zmogu ir jam patarkit.
O Zoranas puola visus, kas tik su juo nesutinka, nieko naujo manau... isskyrus tai, kad jei as ka zinau, ir zinau tiksliai, tai neketinu nusileisti ir sutikti su jo pilstymu ir makaronu kabinimu.

Tai jei jūs žinote tiksliai, tai jūs įrodykite, kad jūs žinote tiksliai. Aš nei vieno nepuolu, nuorodose per mažai info, jūs pats tai žinote. O jei čia visi pradės dėti tik nuorodas, tai kas iš to bus, aš galiu čia prikrauti jums tų nuorodų begalę, bet jei aš nepažįstų produkto, tai kokia ta nauda? Kam aš čia padėsiu? NEPAMIRŠKITE, ČIA KONSULTACINIS SKYRIUS, TODĖL REIKIA PAAIŠKINTI KODĖL TAIP, O NE KITAIP.
Taip, Zoranas puola, bet pasako kodėl puola ir prie ko kabinėjasi. Tie jūsų kivirčai jums nei vienam ne į naudą. Bet man asmeniškai atrodo, kad jūs per daug dėmesio skiriate Zorano pasisakymams, jei tam tikrose vietose patylėsite, tai ir prie jūsų nesikabinės. Vartotojui labai aiškiai matosi, kas čia pagrindinis "reklamšikas" ir kai man tenka bendrauti su vartotoju, arba pirkėju mūsų salonuose ale kas antras klausia nuomonės apie tai, ką mes manome apie tokį Zoran? Kaip mes priimame tokį bandymą išreklamuoti savo produkciją ir t.t. Tai, kas klausia pats ir atsako, kad labai jau kvaila. Ypač, kai yra bandoma pabandyti ir padėti išsirinkti vienam ypatingam vartotojui skirtą čiužinį. Nemačius žmogaus, negavus daugiau info - tai labai sudėtinga. Ir jūs sapneli tai žinote.
Aišku aš džiaugiuosi, kad jūs prisijungėte ir bandote išsaugoti savo produkcijos vardą, nes vien dėl šios priežasties aš pati čia prisijungiau, nors nelabai "Breckle" siekia klientūros tokiais tikslais, bet, kai Zoranas nekalbėjo faktais, o tik savo subjektyvia nuomone, tai ir mane paėmė siutas.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 28, 08:55)
Tik man keista, kad Zoran, labai greitai keičia nuomonę, nes pradeda atstovauti kitas įmones, o pardavimų reikia.

O kur aš konkrečiai keičiu savo nuomones?
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 28, 09:24)
Tai jei jūs žinote tiksliai, tai jūs įrodykite, kad jūs žinote tiksliai. Aš nei vieno nepuolu, nuorodose per mažai info, jūs pats tai žinote. O jei čia visi pradės dėti tik nuorodas, tai kas iš to bus, aš galiu čia prikrauti jums tų nuorodų begalę, bet jei aš nepažįstų produkto, tai kokia ta nauda? Kam aš čia padėsiu? NEPAMIRŠKITE, ČIA KONSULTACINIS SKYRIUS, TODĖL REIKIA PAAIŠKINTI KODĖL TAIP, O NE KITAIP.
Taip, Zoranas puola, bet pasako kodėl puola ir prie ko kabinėjasi. Tie jūsų kivirčai jums nei vienam ne į naudą. Bet man asmeniškai atrodo, kad jūs per daug dėmesio skiriate Zorano pasisakymams, jei tam tikrose vietose patylėsite, tai ir prie jūsų nesikabinės. Vartotojui labai aiškiai matosi, kas čia pagrindinis "reklamšikas" ir kai man tenka bendrauti su vartotoju, arba pirkėju mūsų salonuose ale kas antras klausia nuomonės apie tai, ką mes manome apie tokį Zoran? Kaip mes priimame tokį bandymą išreklamuoti savo produkciją ir t.t. Tai, kas klausia pats ir atsako, kad labai jau kvaila. Ypač, kai yra bandoma pabandyti ir padėti išsirinkti vienam ypatingam vartotojui skirtą čiužinį. Nemačius žmogaus, negavus daugiau info - tai labai sudėtinga. Ir jūs sapneli tai žinote.
Aišku aš džiaugiuosi, kad jūs prisijungėte ir bandote išsaugoti savo produkcijos vardą, nes vien dėl šios priežasties aš pati čia prisijungiau, nors nelabai "Breckle" siekia klientūros tokiais tikslais, bet, kai Zoranas nekalbėjo faktais, o tik savo subjektyvia nuomone, tai ir mane paėmė siutas.

Neketinu perrasineti to, kas internete jau parasyta ir pasiekiama kiekvienam. Komentuoju visada, bet jei manau, kad nuorodose yra pakankamai info, tai susidomejes zmogus, pasidomes detaliau jau pacioje parduotuveje!!!
Apie Breckle ciuzinius negaliu pasakyti nieko blogo ir kol viskas yra gerai, nieko blogo ir nepasakysiu gi. Plius i az as Jusu ciuzinius net parekomenduoju!
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 09:28)
O kur aš konkrečiai keičiu savo nuomones?

Jūs ilgą laiką žavėjotės vienais gamintojais, po to kitais, o dabar dar vienais. Kažkada nepakeičiamas ir visiems tinkantis buvo Platinum'as, o dabar jį visai pamiršote. Žodžiu aš pasakysiu taip, ta jūsų Materasso nieko ypatingo arba išskirtinio neturi, o už Matzeler jūs lenkėte galvą, vadinote Mercedesu, o Ferreti dabar ką vadinsite Bentley?
Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 28, 09:35)
Neketinu perrasineti to, kas internete jau parasyta ir pasiekiama kiekvienam. Komentuoju visada, bet jei manau, kad nuorodose yra pakankamai info, tai susidomejes zmogus, pasidomes detaliau jau pacioje parduotuveje!!!
Apie Breckle ciuzinius negaliu pasakyti nieko blogo ir kol viskas yra gerai, nieko blogo ir nepasakysiu gi. Plius i az as Jusu ciuzinius net parekomenduoju!

Ačiū jums labai, tik ne tai norėjau pasakyti. Norėjau pasakyti, kad kažkada aš draskiausi čia dėl to Zorano, bet protingas vartotojas atsirenka. Ne visiems jis daro įspūdį, dažniausia susigundo reklamos aukos, arba tie kurie tingi pasidomėti visa produkcija, kurią galima įsigyti LT.
Atsakyti
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 28, 09:43)
Jūs ilgą laiką žavėjotės vienais gamintojais, po to kitais, o dabar dar vienais. Kažkada nepakeičiamas ir visiems tinkantis buvo Platinum'as, o dabar jį visai pamiršote. Žodžiu aš pasakysiu taip, ta jūsų Materasso nieko ypatingo arba išskirtinio neturi, o už Matzeler jūs lenkėte galvą, vadinote Mercedesu, o Ferreti dabar ką vadinsite Bentley?
Papildyta:
Ačiū jums labai, tik ne tai norėjau pasakyti. Norėjau pasakyti, kad kažkada aš draskiausi čia dėl to Zorano, bet protingas vartotojas atsirenka. Ne visiems jis daro įspūdį, dažniausia susigundo reklamos aukos, arba tie kurie tingi pasidomėti visa produkcija, kurią galima įsigyti LT.

Kur aš konkrečiai parašiau, kad platinumas prastas čiužinys?
Kur konkrečiai reklamavau vienus, po to tik kitus?

Jeigu nesugebi matyti skirtumų ir kitokių sprendimų kitų gamintojų kolekcijose, tada aš linkęs manyti, kad tu specialiai jų nematai ir neįvertini, arba esi diletantė čiužiniuose, kas ir taip yra faktas.

Aš darau įspūdį protingiems ir mąstantiems, o kad esu ekscentriškas, tai manau privalumas, nes būti pilka mase ne man. Būtent tie kurie pasigilina pas mane ir kreipiasi, jeigu to dar nepastebėjote.
Aš einu į priekį su technologijomis.

O dėl to, kaip "sapniukas" reklamuoja jūsų čiužinius aš patylėčiau. Geriau Vickyy paklausk jos, kaip ji per parodą Kiolne pristatė man Breckle ženkla šalia savo vokiečio iš Metzeler. Nors įrodyti negaliu, bet kai kuriuos išsireiškimus aš pats naudoju nuo tos dienos apie nevykėlius.
Atsakyti
Skaiciau, skaiciau, bet isdrysiu ir as paklausti blush2.gif
Verkiant reikia ciuzinio, laukti nebegalim, nes jau duria spyruokles i sonus lotuliukas.gif
Lova su patalynes deze su primontuotu pakeliamu ciuziniu, ismatavimai 160x200 cm.
Spyruoklinio jau nenorim, todel bandysim perkonstruoti lova, islupti deze ir deti groteles.
Musu ugiai, svoriai - 175/64 ir 175/85
Buvom uzsuke i Lona, gulinejom, patiko Jolana, nors kaip supratau pagal musu svorio kategorija mums netinka doh.gif Konsultantes patarimais abejoju, nes teigia, kad uztenka paprastu grotu Jolanai doh.gif
Ciuziniui pasiryzusi moketi iki 2000 Lt
Ka rekomenduotumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 28, 12:38)
Skaiciau, skaiciau, bet isdrysiu ir as paklausti  blush2.gif 
Verkiant reikia ciuzinio, laukti nebegalim, nes jau duria spyruokles i sonus  lotuliukas.gif 
Lova su patalynes deze su primontuotu pakeliamu ciuziniu, ismatavimai 160x200 cm.
Spyruoklinio jau nenorim, todel bandysim perkonstruoti lova, islupti deze ir deti groteles.
Musu ugiai, svoriai - 175/64 ir 175/85
Buvom uzsuke i Lona, gulinejom, patiko Jolana, nors kaip supratau pagal musu svorio kategorija mums netinka  doh.gif  Konsultantes patarimais abejoju, nes teigia, kad uztenka paprastu grotu Jolanai  doh.gif
Ciuziniui pasiryzusi moketi iki 2000 Lt
Ka rekomenduotumet?  ax.gif

Nezinau, kodel sakot, kad Jums netinka Jolana, per kieta gal, o gal reikia aukstesnio ciuzinio... Jums gi patiko, tai kaip suprantu... ciuzinio galimybes ir jusu poreikiai sutapo.
O kas yra paprastos groteles... ?
Rinkciausi bent jau su 28 lentelemis ir ziureciau, kad pakaba butu minkstesne.
Atsakyti
Del Jolanos, tai jinai netiko pagal ta lentele, kur duoda Lone. Bet tikriausiai ten reikia nekreipt demesio i ja, o ziureti kas patogu smile.gif
O groteles tai pigiausiais pasiule, del to ir sudvejojau, nes girdejau, kad turi buti minkstesnes, kad geriau funkcionuotu tos zonos.
Gal ka nors geresnio galima isigyti uz panasia kaina negu Jolana?
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 28, 18:27)
Del Jolanos, tai jinai netiko pagal ta lentele, kur duoda Lone. Bet tikriausiai ten reikia nekreipt demesio i ja, o ziureti kas patogu smile.gif 
O groteles tai pigiausiais pasiule, del to ir sudvejojau, nes girdejau, kad turi buti minkstesnes, kad geriau funkcionuotu tos zonos.
Gal ka nors geresnio galima isigyti uz panasia kaina negu Jolana?

Galima butu ir i Vital Blue ziureti, jam irgi nereikia ypatingu groteliu.
Ir aukstis zymiai didesnis. Dar pasizvalgykite i Fresh'us ir My dream.
Jums tinka h2 kietumas, ir Jolana minkstesne. Kokia ten nerislia lentele kazkas jums pakiso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vickyyy: 28 balandžio 2011 - 20:34
Ne taip parasiau, ten ne lentele, o toks skritulys, kur parenki ugi, svori ir tuomet parodo kurie ciuziniai tinka geriausiai ax.gif blush2.gif
Aciu uz pasiulytus variantus, norisi isbandyti alternatyvas.
Ciuziniu aprasymus radau, skamba graziai smile.gif O kur rasti kainas, kur juos isbandyti butu galima Kaune?
Atsakyti