QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 07:46)
Kiek pamenu net nelyginai tu Pilačio, o išlėkei kaip probkė iš butelio mane pamčius. O pasibandyti TDI kolekciją mane buvo pakvietę į senų baldų parduotuvę pažystami. Taip pat laikui atsiradus ir kitas naujienas išbandyti.
Kiekvienam savo, tik man tada TDI serija paliko slogų įspūdį, nes H2 dubuo įkrenta per giliai ir laužia, o H3 jau per kietas mano skoniui.
Beje turėtum man padėkoti, kad tiek pinigų uždirbau jūsų firmai ir už dyką išreklamavau Metzelerį ir turbūt vienintelis lietuvoje tikėjau šiuo produktu.
Bet laikai keičiasi ir niekas nestovi vietoje.
Nesuprantu komentro esmes, nes panasu, kad vel bendrauji ne su manim, o su kazkokiu Fey atstovu.
Jei turi per dideli pilva, tai gal jis ir lauzia stubura, o sitie naujieji Fey ciuziniai yra tikrai patogus ir nebutina ant ju varyti. Pilatis yra normalus ciuzinys del patogumo, bet kaina jo man visai nepatiko, nes tikrai yra per auksta reikalingam komforto lygiui isgauti.
p.s. Superior TDI 145 nera senuosiuose balduose, t.y. miego centre, sita ciuzini as isbandziau Kiolno parodoje!!! Miego centras turi Elegance MDI 85!!!
Be to, kiek man yra zinoma ir is Lono ir is Fey kolegu, tai tu jiems daug daugiau pradirbai, subankrotindamas montecristo, nei uzdirbai. Dabar atgimdamas, kaip naujas feniksas is pelenu Maxvelos vardu... ir varydamas ant visu buvusiu kolegu, graziai tikrai neatrodai.