Įkraunama...
Įkraunama...

Čiužiniai 11

QUOTE(Zoran @ 2011 04 27, 11:46)
  Pilatis turi geresnę kvėpavimo sistemą, analogiško efektyvumo anatominę 7 zonų sistemą. Šiek tiek žemesnį medžiagų tankį, negalima pasirinkti kietumų todėl ne visais atvejais pritaikysi...

Lengvasvoriams Pilatis netinka?
Ir koks jo tankis?
Jis storas - tai grotelės nebūtinai minkštos pakabos?
Atsakyti
Ir dar - kodėl lyginate Pilatis būtent su Platinum, o ne su, pavyzdžiui, Bonaire arba kitokiu netūbiniu? Arba su Bio Fortuna? Man atrodo, tūbos niekam neprilygsta unsure.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 27 balandžio 2011 - 16:24
QUOTE(Saja @ 2011 04 27, 17:13)
Ir dar - kodėl lyginate Pilatis būtent su Platinum, o ne su, pavyzdžiui, Bonaire arba kitokiu netūbiniu? Arba su Bio Fortuna? Man atrodo, tūbos niekam neprilygsta  unsure.gif.

Todėl lyginu, kad Arubai ar Fortunai Bio iki Pilačio kokybės kaip iki Mėnulio.
Netgi tos pačios tūbos nėra geriausia medžiaga pasaulyje naudojama čiužiniuose, ne kartą tai minėjau, bet kol kas naujienų kaina kosminė. Taip pat galiu drąsiai lyginti tubas su Jokos porolono pynimo technologija, efektas panašus, tik gaila, kad ir kaina panaši.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą! Dar norėčiau atsakymo į pirmus savo klausimus (dėl Pilatis tinkamumo lengvasvoriams, tankio ir grotelių) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 26, 15:10)
Nuoroda ne visai ta, skiriasi tik storis. Cia 6cm, o siulo 10cm. Kaina ~240

Vat suklydau as pati telefonu kalbedama.Ne Gemegos ciuziniai, o COMCO HR porolono 10cm.
O dar suzinojau, kad VITA BALTIC porolono gamykla netoli Alytaus gamina HR porolona. Ir gali ispjaut ciuzinukus norimu ismatavimu. Pasiule kombinacija su viskoelastu, tai 15cm storio 200x90cm kaina nesiekia 300Lt??(+uzvalkalai ~75Lt) 4u.gif Gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 27, 18:37)
Todėl lyginu, kad Arubai ar Fortunai Bio iki Pilačio kokybės kaip iki Mėnulio.
Netgi tos pačios tūbos nėra geriausia medžiaga pasaulyje naudojama čiužiniuose, ne kartą tai minėjau, bet kol kas naujienų kaina kosminė. Taip pat galiu drąsiai lyginti tubas su Jokos porolono pynimo technologija, efektas panašus, tik gaila, kad ir kaina panaši.

Pilatis sulyginimas su Tubomis nuskambejo, taip... tarsi kazkas pradetu man irodineti (aklai... is uzsispyrimo ar absoliutaus kazkokio suinteresuotumo), kad Skoda vokietijos Autobahne yra visais kantais geresne uz Bugatti!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Lygink savo Pilatis bent jau su Superior TDI 145, tada ir pamatysim, kad tas Pilatis beveik visais (o gal ir visais... ypac kaina) kantais nusileidzia savo klases ciuziniams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 28 balandžio 2011 - 06:20
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 28, 00:34)
Vat suklydau as pati telefonu kalbedama.Ne Gemegos ciuziniai, o COMCO HR porolono 10cm.
O dar suzinojau, kad VITA BALTIC porolono gamykla netoli Alytaus gamina HR porolona. Ir gali ispjaut ciuzinukus norimu ismatavimu. Pasiule kombinacija su viskoelastu, tai 15cm storio 200x90cm kaina nesiekia 300Lt??(+uzvalkalai ~75Lt)  4u.gif  Gal kam pravers  mirksiukas.gif

Vita Baltic lietuvoje negamina porolono, o importuoja jį iš lenkijos ir ne tik. O kokie tankiai ir storiai tų medžiagų?
Papildyta:
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 28, 07:04)
Pilatis sulyginimas su Tubomis nuskambejo, taip... tarsi kazkas pradetu man irodineti (aklai... is uzsispyrimo ar absoliutaus kazkokio suinteresuotumo), kad Skoda vokietijos Autobahne yra visais kantais geresne uz Bugatti!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Lygink savo Pilatis bent jau su Superior TDI 145, tada ir pamatysim, kad tas Pilatis beveik visais (o gal ir visais... ypac kaina) kantais nusileidzia savo klases ciuziniams.

Su lenkiškom ir nevykusiom kopijom aš net nelygino Ferreti serijos, visi TDI modeliai nėra pasiekę net Arubos lygmens.
Pasilygink išpjaustymus. O svarbiausiai kainas patarčiau permastyti.
Atsakyti
QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 07:22)
Su lenkiškom ir nevykusiom kopijom aš net nelygino Ferreti serijos, visi TDI modeliai nėra pasiekę net Arubos lygmens.

Manau, kad Fey&Co turi pilna teise kreiptis del savo garbes ir orumo gynimo i teisma. Superior TDI 145 yra absoliutus vokietis, ir jei aiskini, kad ne, tai tik parodo, kad tavo zinios ir informacija nebeatitinka realybes. Turi kur pasitemti Zoranai!!!

Bet... ka tu gali zinoti... greiciausiai situ ciuziniu net nesi isbandes... O rasineji, tik taip, kaip tau paciam yra naudinga..
Papildyta:
QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 07:22)

p.s. ispjaustymus jau palyginom! Kainas taip pat jau sulyginom! Pasigulineti irgi suspejom ant Pilatis ir ant Fey Elegance MDI 85 bei Superior TDI 145 lenkiskais ispravardziuotu taip pat.
Zinai, musu isvada, kad tie Fey yra ir del kainos ir del patogumo - geresni.
Todel pastaraja pastaba, peradresuojam Maxvel atstovams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 28 balandžio 2011 - 06:39
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 28, 07:38)
Bet... ka tu gali zinoti... greiciausiai situ ciuziniu net nesi isbandes... O rasineji, tik taip, kaip tau paciam yra naudinga..

Kiek pamenu net nelyginai tu Pilačio, o išlėkei kaip probkė iš butelio mane pamčius. O pasibandyti TDI kolekciją mane buvo pakvietę į senų baldų parduotuvę pažystami. Taip pat laikui atsiradus ir kitas naujienas išbandyti.

Kiekvienam savo, tik man tada TDI serija paliko slogų įspūdį, nes H2 dubuo įkrenta per giliai ir laužia, o H3 jau per kietas mano skoniui.

Beje turėtum man padėkoti, kad tiek pinigų uždirbau jūsų firmai ir už dyką išreklamavau Metzelerį ir turbūt vienintelis lietuvoje tikėjau šiuo produktu.
Bet laikai keičiasi ir niekas nestovi vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 28 balandžio 2011 - 06:48
QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 07:46)
Kiek pamenu net nelyginai tu Pilačio, o išlėkei kaip probkė iš butelio mane pamčius. O pasibandyti TDI kolekciją mane buvo pakvietę į senų baldų parduotuvę pažystami. Taip pat laikui atsiradus ir kitas naujienas išbandyti.

Kiekvienam savo, tik man tada TDI serija paliko slogų įspūdį, nes H2 dubuo įkrenta per giliai ir laužia, o H3 jau per kietas mano skoniui.

Beje turėtum man padėkoti, kad tiek pinigų uždirbau jūsų firmai ir už dyką išreklamavau Metzelerį ir turbūt vienintelis lietuvoje tikėjau šiuo produktu.
Bet laikai keičiasi ir niekas nestovi vietoje.

Nesuprantu komentro esmes, nes panasu, kad vel bendrauji ne su manim, o su kazkokiu Fey atstovu.
Jei turi per dideli pilva, tai gal jis ir lauzia stubura, o sitie naujieji Fey ciuziniai yra tikrai patogus ir nebutina ant ju varyti. Pilatis yra normalus ciuzinys del patogumo, bet kaina jo man visai nepatiko, nes tikrai yra per auksta reikalingam komforto lygiui isgauti.

p.s. Superior TDI 145 nera senuosiuose balduose, t.y. miego centre, sita ciuzini as isbandziau Kiolno parodoje!!! Miego centras turi Elegance MDI 85!!!

Be to, kiek man yra zinoma ir is Lono ir is Fey kolegu, tai tu jiems daug daugiau pradirbai, subankrotindamas montecristo, nei uzdirbai. Dabar atgimdamas, kaip naujas feniksas is pelenu Maxvelos vardu... ir varydamas ant visu buvusiu kolegu, graziai tikrai neatrodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukas: 28 balandžio 2011 - 06:59
QUOTE(sapniukas @ 2011 04 28, 07:54)
Nesuprantu komentro esmes, nes panasu, kad vel bendrauji ne su manim, o su kazkokiu Fey atstovu.
Jei turi per dideli pilva, tai gal jis ir lauzia stubura, o sitie naujieji Fey ciuziniai yra tikrai patogus ir nebutina ant ju varyti. Pilatis yra normalus ciuzinys del patogumo, bet kaina jo man visai nepatiko, nes tikrai yra per auksta reikalingam komforto lygiui isgauti.

Be to, kiek man yra zinoma ir is Lono ir is Fey kolegu, tai tu jiems daug daugiau pradirbai, subankrotindamas montecristo, nei uzdirbai. Dabar atgimdamas, kaip naujas feniksas is pelenu Maxvelos vardu... ir varydamas ant visu buvusiu kolegu, graziai tikrai neatrodai.

Iš kur tokia įdomi informacija, nejau senelis šalitis iš afrikos parašė? Puikiai žinau su kuom šneku, nereikia apsimetinėti. Jau seniai visi tie kuriem reikia žino, kas po tavo niku slepiasi.
O dėl varymo ant kitų, tai man labai patiko kaip tu apie Loną šnekėjai savo klientams, kai kurie pasakodavo tavo išsireiškimus tai būdavo smagaus juoko. Taip, kad nesilaikei etikos taisyklių būdama vadove, o nori iš samdomų darbuotojų daugiau nei iš savęs. Pradėk gerbti save pradžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zoran: 28 balandžio 2011 - 07:04
QUOTE(Zoran @ 2011 04 28, 08:00)
Iš kur tokia įdomi informacija, nejau senelis šalitis iš afrikos parašė? Puikiai žinau su kuom šneku, nereikia apsimetinėti. Jau seniai visi tie kuriem reikia žino, kas po tavo niku slepiasi.
O dėl varymo ant kitų, tai man labai patiko kaip tu apie Loną šnekėjai savo klientams, kai kurie pasakodavo tavo išsireiškimus tai būdavo smagaus juoko. Taip, kad nesilaikei etikos taisyklių būdama vadove, o nori iš samdomų darbuotojų daugiau nei iš savęs. Pradėk gerbti save pradžiai.

Tavo komentaras vel ne vietoje ir nezinia apie ka.
Iki susitikimu, kalbant konstruktyviai apie ciuzinius, ir linkiu visiems geros dienos.

Atsakyti