Ar tikrai uztenka vaikams 10cm storio ciuzinelio , va tokio http://www.gemega.lt...?l=lt&m=4&cid=5
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 26, 11:46)
Ar tikrai uztenka vaikams 10cm storio ciuzinelio , va tokio http://www.gemega.lt...?l=lt&m=4&cid=5
O kaip jus ji zadate naudoti? vietoj ciuzinio ar ant kazko zadate deti?
QUOTE(MIEGALIAI @ 2011 04 23, 14:00)
Jūsų atveju ( esant labai panašiems svoriams) geriausiai tiktų dvigulis vieno kietumo, plaukiančių zonų HR putų poliuretano čiužinys ...
Ačiū už atsakymą! Gal aš kažką praleidau, bet pirmą kartą girdžiu apie "plaukiančias" zonas. Pagooglinau - radau taip apibūdanamus Dunlopillo čiužinius, bet be paaiškinimų, ką tai reiškia .
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 26, 11:49)
O kaip jus ji zadate naudoti? vietoj ciuzinio ar ant kazko zadate deti?
Siulo man pirkti vietoj ciuzinio.
QUOTE(Noiraa @ 2011 04 26, 14:25)
Sveiki,noreciau gauti siek tiek informacijos . Siandien kurjeris pristate ciuzini ir groteles ,problema yra ta,kad dar nespejome isigyti lovos remo,tai gal galetumet pasakyti kiek laiko galima miegoti groteles padejus ant zemes ir ant ju ciuzini?
kad ir visada, tik jei norite geresnes ventiliacijos, tai gerai butu ji pakelti auksciau.
Dar neaisku kokios tos jusu groteles? jei jos geros, minkstos pakabos, taip miega daugelis.
Papildyta:
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 26, 14:51)
Siulo man pirkti vietoj ciuzinio.
Tas kuris siulo yra grynas asilas ir nesugeba atskirti antciuzinio nuo ciuzinio.
Jums reikia vaikisko ciuzinuko, kaip Breckle Allergena, Lono Norka arba Norka plus.
Kaina bus panasiai 400lt, o kiek tas antciuzinys kainuoja? Ir isvis jo paskirtis yra ne ta, kad naudoti vietoj ciuzinio. O jus nuoroda tikrai gera idejote?
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2011 04 26, 13:54)
Ačiū už atsakymą! Gal aš kažką praleidau, bet pirmą kartą girdžiu apie "plaukiančias" zonas. Pagooglinau - radau taip apibūdanamus Dunlopillo čiužinius, bet be paaiškinimų, ką tai reiškia .
geras, patiko man. Jus lengvasvoriai, jums reikia H2 minksto komfortisko ciuzinio. Elastingiausi butu putu poliuretano, bet tos plaukiancios zonos jums nera butinos jei turite atliekamu pinigeliu, galite investuoti, jei ne - tai investuokite kitur.
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 26, 14:20)
kad ir visada, tik jei norite geresnes ventiliacijos, tai gerai butu ji pakelti auksciau.
Dar neaisku kokios tos jusu groteles? jei jos geros, minkstos pakabos, taip miega daugelis.
Papildyta:
Tas kuris siulo yra grynas asilas ir nesugeba atskirti antciuzinio nuo ciuzinio.
Jums reikia vaikisko ciuzinuko, kaip Breckle Allergena, Lono Norka arba Norka plus.
Kaina bus panasiai 400lt, o kiek tas antciuzinys kainuoja? Ir isvis jo paskirtis yra ne ta, kad naudoti vietoj ciuzinio. O jus nuoroda tikrai gera idejote?
Papildyta:
geras, patiko man. Jus lengvasvoriai, jums reikia H2 minksto komfortisko ciuzinio. Elastingiausi butu putu poliuretano, bet tos plaukiancios zonos jums nera butinos jei turite atliekamu pinigeliu, galite investuoti, jei ne - tai investuokite kitur.
Papildyta:
Papildyta:
Nuoroda ne visai ta, skiriasi tik storis. Cia 6cm, o siulo 10cm. Kaina ~240
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 26, 16:10)
Nuoroda ne visai ta, skiriasi tik storis. Cia 6cm, o siulo 10cm. Kaina ~240
Tai yra antciuzinys, nuorodos virsuje yra aprasyta kam jis skirtas. Jei vaikas jusu ziurekite Norka arba Allergena Plus. Kaina bus didesne, bet jis bus visokeriopai patogesnis ir geresnis.
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 23, 15:38)
Viespatie, kuris cia dabar, vel Zoran ar Montecristo kitu vardu???
:D
Tikiuosi klystu, dygsta ir dygsta labai daug nusimananciu apie ciuzinius, bet kazkodel atstovauja tai paciai firmai.
:D
Tikiuosi klystu, dygsta ir dygsta labai daug nusimananciu apie ciuzinius, bet kazkodel atstovauja tai paciai firmai.
Aš nereklamuoju Dunlopillo, nes netikiu, kad jie verti savo pinigų lyginant su kitais panašaus kainų lygmens čiužiniais. Čia "miego centro" atstovai dirba jau.
Papildyta:
QUOTE(uoga X3 @ 2011 04 26, 11:46)
Tai antčiužinis ir aš nematau kur parašyta 10cm, matau tik 3 arba 6 cm antčiužinius. Nebent specialiai padarytų aukštesnius su padidėjusia kainele.
Vaikams, kol jie nesveria 50+kg, užtenka labai daug ko, nes jie neįspaudžia pakankamai medžiagų, kad jos jiem būtų labai minkštos.
Gan populiarus variantas buvo Norka ankščiau, dabar jau siūlau Maršalą, kaip geresnį variantą, arba Clima, Swiss magic...
Papildyta:
QUOTE(Saja @ 2011 04 26, 13:54)
"Plaukiančios zonos" = slystantys makaronai nuo ausų.
Tai čiužinys kuris realiai neturi zonų, bet tipo išdėlioja kūna anatomiškai savo minkštos stuktūros pagalba, tipo turi centre kompensatorių. Čia tas pats makaronas kaip pas Viskoelastinius čiužinius, kad bile kokį žmogų suformuoja anatomiškai teisingai, kas yra visiška nesamonė daugiau kaip pusę atvejų.
Papildyta:
QUOTE(Noiraa @ 2011 04 26, 14:25)
Sveiki,noreciau gauti siek tiek informacijos . Siandien kurjeris pristate ciuzini ir groteles ,problema yra ta,kad dar nespejome isigyti lovos remo,tai gal galetumet pasakyti kiek laiko galima miegoti groteles padejus ant zemes ir ant ju ciuzini?
Iki tol, kol susidėvės čiužinys ir grotos išluš. Kvėpavimo tai nestabdo. 10cm nuo žemės yra gi.
QUOTE(vickyyy @ 2011 04 26, 15:20)
QUOTE(Zoran @ 2011 04 26, 17:00)
"Plaukiančios zonos" = slystantys makaronai nuo ausų.
Tai čiužinys kuris realiai neturi zonų, bet tipo išdėlioja kūna anatomiškai savo minkštos stuktūros pagalba, tipo turi centre kompensatorių. Čia tas pats makaronas kaip pas Viskoelastinius čiužinius, kad bile kokį žmogų suformuoja anatomiškai teisingai, kas yra visiška nesamonė daugiau kaip pusę atvejų.
Ačiū! Kai bandžiau išsiaiškinti, kas tos plaukiančios zonos, teko paskaitinėti apie Dunlopillo. Kaip suprantu, jie gamina iš savo viskoelasto atmainos ir dar turi variantą su spyruoklėmis, o kadangi norime HR porolono, tai mums jie netinka. Tos "plaukiančios", "dinamiškos" zonos ten be jokių paaiškinimų, o taip gražiai skamba .
QUOTE(zaiziukas @ 2011 03 18, 00:05)
Artis salone MKfoam ciuziniai jau issiaiskinom,kad ne vokieciu,o lenku.
M&K Foam yra vokiški čiužiniai.Prašom apsilankyti centre ir išsirinkti kokybišką čiužinį.
QUOTE(Rutelea @ 2011 04 27, 09:12)
M&K Foam yra vokiški čiužiniai.Prašom apsilankyti centre ir išsirinkti kokybišką čiužinį.
M&K Foam yra lenkų firma kuri gamina vidutinio ir žemesnio lygmens spyruoklinius ir ne tik čiužinius. Viena geresnių lenkiškų firmų sakyčiau.
Dunlopillo turi neblogų čiužinių nors išsiskiriančių nėra, o kainos bus tikrai vokiškai didelės.
Fey&Co -lenkas/vokietis, panašaus lygmens kaip M&K Foam tik daugiau dėmesio skiria poliuretaniniams čiužiniams.
Metzeler - vokietis, labai rimtas, bet kainos labai vokiškai aukštos.
Galiu palyginti Materasso čiužinį Pilatis su Metzelerio Platinum, tai kainos kokybės santykis bus vienareikšmiškai ne vokiečio naudai.
Pilatis turi geresnę kvėpavimo sistemą, analogiško efektyvumo anatominę 7 zonų sistemą. Šiek tiek žemesnį medžiagų tankį, negalima pasirinkti kietumų todėl ne visais atvejais pritaikysi, bet 70% atvejų tinka, o kaina daugiau nei dvigubai žemesnė už vokiečio.